mamici de sept-oct 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna seara, tuturor!

Inni, Cri, Fusca, Try, FELICITARI!

Martha, Roxana, Adameasca, nastere usoara!

Ignatica, i-ai facut azi lui David primul tortulet? Fetelor, decanul de varsta al bebicilor de sept-oct are deja o luna! (Parca simt si-acum fiorii care m-au trecut cand am citit despre nasterea lui David).

Eu m-am intors mai devreme de la Iasi, l-am vazut pe bebe la eco, a crescut normal, greutate 1941g + - 311g, placenta grad 1, totul e ok, ma duc la urmatorul control abia pe 22 sept.

Eloise, fa o sedinta cu ai tai privitoare la omeprazol. Tata ti-a zis ca poti sa iei, care e parerea mamei? Ea ce le recomanda gravidutelor cu arsuri?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Alexxia, multumesc pentru raspunsul referitor la cezariana.

Intrebare ptr fetele cu sarcina mai avansata (sapt 37-38). E cu mult mai mare burtica voastra acum decat la 32-33 sapt? Am vazut azi la cabinet o mamica in sapt 37 si avea o burta imensa, eu paream cam de luna a 5-a pe langa ea. M-a pus pe ganduri imaginea ei. Oare asa de mult imi va creste burtica in cateva sapt?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili ai mei amandoi ziceau sa iau ca nu are ce sa dauneze acum in luna asa mare. Eu insa, fiind panicata familiei... nu si nu... cand citesc faza aia cu "se recomanda evaluarea raportului beneficiu matern/ potentiala afectare fetala", gata, ma blochez, si zic "Las' ca suport eu". Bine, stiu ca pe toate medicamentele ne-testate pe gravide (si care-s testate la urma urmei? ce gravida ar accepta sa incerce diverse medicamente?) sunt obligati sa scrie mesajul asta...dar....
Eh, supravietuiesc eu arsurilor

Chiar, Ignatica felicitari pentru implinirea primei luni!

Amarantina eu zic sa nu te ingrijorezi... daca spunea ca pe la 7 intra in cezariana... Apoi imediat dupa operatie poate nu are grija telefonului...2 ore nu e mult, acum e la reanimare probabil. Cu siguranta totul e bine!

Eloise 33 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fusca, felicitari, sa va traiasca fetita!

Fetelor, si eu zic sa o treceti pe Try pe listuta noastra cu bebici, chiar imi pare rau ca nu mai scrie aici deloc.

MamiLili, eu am 38 de saptamani implinite, dar nu e foarte mare burtica fata de saptamana 33. Am observat si eu la cabinet gravide in luna 5-6 care aveau burta mai mare de cat a mea si se mirau ca eu sunt in luna 9-a.

Alina (38+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Dragele mele am revenit si eu...
Am fost la control...bebe meu e cu o saptamana mai in urma cu dezvoltarea...dar cica e posibil sa de'a si ecograful erori(Eloise tu parca ai patit asta cu ecograful de la Dragomir nu...cand iti arata ca bebe este mult mai mic in greutate).Oricum medicul a zis ca o saptamana nu este nimic grav mai ales ca nu are incredere in acel ecograf.
Bebe este asezat cu capul foarte jos..ceea ce da de inteles ca se cam grabeste.I-am zis despre scurgerile mele de lichid si maine ma va vedea pe masa...Inca nu sa putut pronunta...
Joi merg in spital sa il asculte la doppler....
Tot maine trebuie sa ii zic ce decizie am luat...daca nasc normal sau prin cezariana..acum nu stiu nici eu.Stau si ma gandesc ca daca nasc normal si ma taie jos sau ma rup....refacerea e mai urata si mai grea decat la o taietura pe burta.Voi ce parere aveti?Pentru ce fel de nastere sa optez?
Am si o poza cu bebe...e un dulce.
Acusi pozeaza sotul ecografia si va arat.
Ma bucur tare mult pentru Try....mi-au dat lacrimile cand am citit...intr'adevar este o lupatoare..si ea si bebele ei.Nu stiu cate femei ar rezista la un asemenea stres.
Pupici si astept sa aud ce ma sfatuiti...

_
34+ Sebastianpoze
Mult a fost, putin mai este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

GATA, A NASCUT ILEANA!!!!!!!!!
BRAVO ILEANA!
ILINCA ARE 2600KG SI 47CM.
BINE AI VENIT ILINCA IOANA!

A facut rahi anestezie si sunt bine amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Despre Ileana vreau sa va spun si eu. Tocmai am vorbit cu ea la telefon. Este in refacere dupa operatie, e multumita ca a vazut-o pe Ilinca (seamana cu Luca la nastere).
Restul detaliilor o las pe ea sa vi le povesteasca atunci cand va sosi acasa.

Acum sa-i tinem pumnii sa se refaca cat mai repede si sa fie bine si ea si Ilinca si sa ajunga curand langa baietii ei.

P.S. Mamicilor care au nascut le urez SA VA TRAIASCA BEBELUSII, iar gravidutelor NASTERE USOARA !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Try, Fusca, Ileana FELICITARI!!!!
Refacere usoara, laptic mult si bebici sanatosi, cuminti si papaciosi!

Ignatica LA MULTI ANI lui David!Cum ati sarbatorit prima luna de viata?

Am deschis subiect nou http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83011"AICI[/url]!!!!
Ah si mai vroiam sa va spun ca am trecut-o in listuta si pe Try...ca tot de-a noastra e si dc nu mai posteaza in zona...
Sper ca nu va suparati....
Ah...si am mai aranjat listuta ca nu stiu ce s-a intamplat cu ea ca tare rau arata....

Pupici!

Ioana(37+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput