mamici de sept-oct 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 28
Ignatica spune:
alessia la mine dopul a fost de fapt o secretie gelationoasa cu firisoare de sange care s-a tot scurs incetul cu incetul timp de o zi.
Multumim pentru pupici de la burtici, cu dragoste si cu rabdare ne facem bine.
Ignatica
ramomar spune:
cri si inni
FELICITARI PENTRU INGERASII MICI! SA FIE SANATOSI, PAPACIOSI, IAR VOI SA AVETI PARTE DE O RECUPERARE RAPIDA!
adameasca, fusca, roxana si martha bafta multa! 

itzy
ca ne dai vesti despre mamici si bebici!
Ignatica
pe micul David sa treaca repejor orice boala.
fetelor, eu imi simt burtica tare incordata, parca o pierd! poate si pentru ca azi (chiar daca e sarbatoare) toata ziua am carat si aranjat cratite, farfurii, pahare, etc in noua mobila. ma duc sa ma intind putin, ca altfel o sa auziti ca a mai aparut o bebita in listuta ![]()
pupicei
35+ 
mai avem un pic...
lullabay spune:
INNI,CRI felicitari pt minunile voastre!!!Va asteptam cat mai repede acasa!!!
Nastere usoara Adameasca,Martha,Fusca ,Roxana!!!!
Lakioana m-am uitat bine in josul paginii si era 38 cu plus la tine,dar multe fete mai uita sa schimbe semnatura... asa ca am zis ca daca tu ai spus ca ai 39 ai 39...iar eu am 38 cu plus 2 zile exact cat scrie jos si nici decum 39..ma referam la faptul ca la aceeasi data a ultimei menstruatii doctorii si rotitele lor ,precum si linkurile de pe net dau D.P.N diferit...oricum asta mai putin conteaza ,ca bebeii tot vin cand vor ei.
38+ 
Chuny spune:
Hey, cine a zis ca vor aparea in medie doi bebei pe zi de acum incolo, mare dreptate avea !!
Eloise, am inteles ca Omeprazolul se ia in sarcina doar la recomandarea medicului si ca sunt unii medici care nu il recomanda la inceputul sarcinii. Dar la sfarsit este ok ... eu ma simt in continuare bine cu el.
Deci eu trebuie sa iau timp de 28 zile Omeprazol ( sub forma de gelule gastro-rezistente) de 10 mg, unul pe zi, seara.
Sibylle
34 +
Pozele mele Poze noi
lullabay spune:
Mirabelac multumesc pt raspuns!!!

Bebe David 
ca sa te faci bine si mai repede!!!
Giuliella nu ar fi mai bine sa te duci mai repede de luni sa te vada cineva?ca daca e lichid amniotic si a curs,eu stiu de la lamaze ca nu tb sa mai stai acasa...chiar daca nu ai contractii sau alte dureri.
Sybille pai rata de 2 bebei pe zi s-a majorat a ajuns si la 4!!!Eu sunt curioasa daca in septembrie o sa fie vreo zi fara bebei...si ma gandesc la anul..ce de-a sarbatoriti o sa avem !!!!!
38+ 
gripo spune:
ALESSIA, la mine dopul gelatinos era cam de 1,5 cm diametru si cu firisoare de sange inchise la culoare.
37+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
lullabay spune:
Gripo tocmai am citit la odiseea sarcinii la 38 sau 39 de saptamani ca daca dopul are firisoare de sange....e bine sa te pregatesti!!!
Am mancat atata cicolata si acum mi-e o greata!!!!!
Maine mergem si noi din nou la control inainte de plecarea dr la congres..sper sa imi spuna ca mai sta macar o saptamana pana se intoarce ea!!!M-a chemat la 8 dimineata :(((( iar eu cu greu ma trezesc la 10!!!!!!
38+ 
alessia80 spune:
GRIPO, IGNATICA-

Multumesc mult de raspunsuri.Cred ca a fost o bucata de dop.Mai pe seara avea si firisoare de sange! Dar iata ca maine am o sapt si nu s-a intamplat nimic!
ALESSIA80 36+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
Crisnemes spune:
Cri si Inni - felicitari si sa va traiasca minunile, sa fie sanatosi , sa va aduca multe bucurii iar voua refacere rapida.
Ileana, Martha, Roxana si Fusca- nasteri usoare si continuam galeria

Beatrix- eu sunt din Cluj iar jurnal de bebei am vazut la marile librarii la Universitatii, si in centru mai sunt o gramada. Sincer nu stiu care de la ce edituri pentru ca eu nu am cumparat . Am vazut ca fetele ti-au dat indicatii. La Sensiblue am vazut Jurnalul Bebelusului.
Giuliella- eu cred ca trebuie sa mergi la spital si sa vezi despre ce e vorba. Eu stiu ca daca ti se rupe apa trebuie sa te prezinti ma medic in urmatoarele 2 ore chiar daca nu ai nici un alt simptom.Multa bafta.
Gripo, Alessia - de la eliminarea dopului gelatinos pot trece si 2 saptamani fara sa se declanseze nasterea. E bine oricum sa se mearga la dr. pentru ca dopul gelatinos apara si de infectii.
Ignatica- multa sanatate lui David .
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
Lyana spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI
O GRAMADA DE MAMICI CARE AU NASCUT IN AUGUsT PARCA ERA FORUMUL MAMICI SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE
EU TREBUIE SA NASC IN OCTOMBRIE DAR CINE STIE POATE NASC SI EU IN SEPTEMBRIE.
NOI TOCMAI NE-AM INTORS DE LA O NUNTA UNDE AM FOST NASA CU BURTICA.
MI-A CRAPAT SI MAI RAU PIELEA DEASUPRA BURICULUI CHIAR DACA DAU CU CREMA NON STOP.
IMI E DIN CE IN CE MAI GREU SA MA DEPLASEZ, NICI CU CONDUSUL NU STAU PREA GROZAV, NU MAI POT SA MA ROTESC SA DAU CU SPATELE CA AM SENZATIA CA IMI CRAPA PIELEA. SCAUNUL MI L-AM DAT MULT PE SPATE CA IMI INTRA COASTELE IN BURTA SI MA LOVESTE BEBELUSA IN FICAT. MA DOARE DE MOR.
A CUMPARAT CINEVA PATUT DE LA BARZA? MI S-AU PARUT DRAGUTE SI DESTUL DE IEFTINE, OR FI REZISTENTE?
33+
Teodora