mamici de sept-oct 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 27
Ignatica spune:

laptic pentru bebeii de Inni si Cri. 

pentru adameasca, martha, fusca si roxana. Nasteri usoare si bebelini frumosi si papaciosi.
Noi suntem bine, se pare ca David raspunde la tratamentul usor administrat acasa si nu va fi nevoie sa ne internam. Vom repeta urocultura joi, dar suntem spre bine.
gripo eu ma nascut a doua zi dupa eliminarea dopului gelatinos, dra ecografic nu se prevestea nimic, asa ca eu cred ca iti vom face galerie mai curand de cand te astepti.
Ignatica
alexxia spune:
Ignatica ne bucuram pentru voi. Bravo David
, esti un luptator !
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
32+ cu
Thea si Ruty
5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
JURNAL
tasia spune:
Ce ma bucur ca vin bebeii pe banda rulanta ![]()
Felicitari fetelor care au nascut, refacere rapida, bebei sanatosi si papaciosi va doresc 

Cele care nasc sau au cezariana programata azi si maine multa multa bafta, va tin pumnii 

Eu sunt foarte ametita, naoptea nu am dormit aproape deloc, ma sufocam, imi venea uterul pana in gat
si ma durea ingrozitor si intre picioare
Ma laudam ca am avut o sarcina fara probleme dar vad ca acuma au inceput 
35 + 
pozele noastre
bebe
tasia spune:
AAA.... am uitat sa spun ca eu mi-am cumparat pt bebe Minunea in albastru ,de la Carrefure, aveau la fel si pe roz si mai era si Cartea bebelususlui acolo.
35 + 
pozele noastre
bebe
pufymic spune:
Ignatica
dulce un piticot luptator!Ma bucur mult ca raspunde la trat. si nu mai e cazul sa va internati!
Gripo fa-ti incetisor bagajul...poate-poate!Dar nu te stresa f. tare ca sunt unele cazuri in care nasterea se declanseaza la cateva zile sau chiar sapt. dupa elim. dopului....
Oricum iti tin pumnii sa fie bine!
Giuliella frumoasa camera lui bb....si desenele sunt super!
Te-ai lamurit totusi ce lichid ti-a curs?
Tasia nasol ca nu te simti bine.....dar acum toate ne simtim asa aiurea...ca e mare bb....apasa peste tot, loveste tare(cel putin al meu ma loveste de ma fulgera de durere...)...noroc ca nu mai avem mult si scapam...
Ileana
!
Si de cand cu atatia bebici in zona...m-a cuprins si pe mine melancolia... ma tot gandesc cum va fi....abia astept sa-mi tin gongolinul nr. 2 in brate....
!Sper numai sa nu se intample intre 7 si 10 sept ca Ovi va fi la Predeal atunci la un training[oops]....
Alesio toata ziua imi pupa burtica
si imi spune ca vine bb mic si ca il iubeste pe Alesio
si ca ii aduce un cadou(asta i-am zis noi)....cred ca si el e nerabdator deja...
Pupici!
Ioana
(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
laliq spune:
Hello, hello,
Ce agitatie mare pe topicul nostru!
Inni, Cri - BRAVO! Multa sanatate voua si minunilor pe care le tineti in brate! Trebuie ca sunteti tare fericite!

Ileana, Martha, Fusca si Roxana01 - Doamne ajuta sa mearga totul bine!
Azi mi-am pus si eu poseta pe umar si am plecat la serviciu, ca mai am niste chestii de rezolvat...
Mi-a placut la intalnirea de aseara si mi-a prins tare bine iesirea. Am adormit bustean cum m-am intors acasa.
Multumim Ileana pt organizare si Lexi pt poze (Ralu, Tasia - o sa puneti si voi instantaneele in album, n-asa?)
Va
,
Larisa
31+
Horia Matei
mie-mi place in vacantza
gripo spune:
IGNATICA, ma bucur sincer ca bebe DAVID se simte bine. Felicitari, mititelu'!Of, of, un
pe falcutze de la mine.
PUFY, ALESSIO e un dulce. si frumoasasi chestia cu cadoul.
Bagajul il am facut de mult, ca asa sunt eu, mai cu sufletul la gura.
37+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
sheryll spune:
Giuliella : Te operezi la Galati? cand esti programata? Din cate stiu eu la Galati se face rahianestezie la cezariana , a cam naspa dupa ca vomiti de la ea si te doare capul ( am vorbit ieri cu cineva care a facut cezariana la judetean ). Se sta la reanimare 24 de ore si nu are voie sa te viziteze nimeni . Daca mai afli ceva anunta-ma si pe mine.
sheryll 32+
alessia80 spune:
GRIPO,IGNATICA- cat de mare e dopul? E cam stupida intrebarea dar mie mi-a cazut joi o parte din el, cred,dar drta mi-a spus ca s-a intamplat asta de la control. Arata ca o chestie gelatinoasa dar nu foarte abundenta! O fi fost o parte din dop sau tot?
ALESSIA80 36+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
giuliella spune:
Pufy multumesc ptr aprecierea tablourilor.
inca nu m-am lamurit ce a fost cu lichidul acela..tot cred ca era lichiad amniotic dar cum nu am dureri si contractii dureroase nici nu fac nimic..stau linistita in pat si astept sa vad cum evolueaza treaba.
Sheryll- da ma operez la Galati la judetean. Luni o sa ma duc la control sa hotaram cand fac cezariana ca nu vreau sa mai astept mult mai ales ca de pe 15 pleaca doctoreasa mea in concediu si nici nu vreau sa ma ia pe nepregatite si sa fiu nevoita sa cad pe mainile cine stie cui ..mai ales ca sunt multi macelari pe aici ...nu doctori. Intradevar am auzit ca face rahianestezie si tocmai de aia nu stiu nimic visavis de efectele de dupa operatie. M-am lamurit acum cu calmantele..dar am auzit ca nu sunt nici astea ff bune daca vreau sa alaptez si de asta vream sa ma informez ce va prescris voua doctorii.
Tu Sheryll parca la Bucuresti te duci? Am auzit ceva de o maternitate privata si la noi la Galati la Romar dar nu cunosc amanunte....stii tu ceva de asta?
In legatura cu vizitele la spital stiu ca nici la reanimare cat te tine 24 de ore si nici apoi nu ai voie sa fii vizitata. De fapt poti fi chemata pe urma pe hol daca vrei sa intalnesti pe cineva dar dupa o operatie nu prea e usor sa stai pe holuri in picioare . Oricum sper sa fie totul ok si s imi revin repede ca sa pot ajunge acasa cat mai rapid.
CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si
Albert Iustin 36+