mamici de sept-oct 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 26
Mirabelac spune:
Iullabay eu am vazut in Siraj carucioare f. faine, la preturi mici si mari functie de calitate, mie mi-au placut vreo cateva modele, insa nu cumpar inainte de a se naste bebe. Si patut pliant am vazut fain, numai cu salteluta e problema ca nu am vazut decat un singur model tip relaxa care nu mergea la patutul ales de mine. Lenjerie imi face cineva la comanda cu tot cu aparatori dar vazusem pe oferta Metro f. dragute cu aparatori la 35 ron, insa nu le-am vazut ca sa stiu ce calitate sunt.
alexxia ce medicamente ti-a recomandat dupa cezariana???
gripo stai linistita ca nu ai listeria, eu am mancat si oua moi si icre si carne la gratar in sange si salamuri, etc. si nu mi-a iesit nici listeria nici toxo. Tu parca spuneai ca ai respectat regulile de alimentatie, nu?
sofimic si eu am sentimente din astea contradictorii: parca vreau sa vina bebe mai repede, parca vreau sa mai stea ca sa mai creasca, uneori ma gandesc daca o sa fiu in stare sa am grija de el, alteori sunt f. optimista si am incredere in mine, etc. Cred ca sunt normale in perioada asta, sunt si emotiile dinaintea nasterii. O sa fie bine!
Mirabela sapt. 36
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
_Ralu_ spune:
inni, cri multe felicitari pt bebeii sanatosi si frumosi!
refacere rapida pt voi!
ileana iti doresc sa ai parte de o operatie usoara si de o refacere si mai si! si, cel mai important, o bebelina sanatoasa si frumoasa!
martha, nastere usoara, refacere rapida, bb sanatos, si asteptam numai vesti bune!
raluca
37+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
Mirabelac spune:
Of, am vb. cu dr mea si vine abia luni, pe 4, din co. Eu stiam ca pe 1 vine, acum trebuie sa stau cuminte inca o sapt. aproape, mai ales in week-end. Si mai aveam si niste cumparaturi de facut...
Mirabela sapt. 36
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
mephala30 spune:
Itzy, multumim ca dai telefoane in stanga si-n dreapta, doar pentru a ne tine la curent. 
Carmen
(37+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
gripo spune:
ITZY-BITZY, SOFIMIC, LEXY stati linistite ca va spun eu, dar nu prea sunt sanse, cel putin asa zice doctoritza, mai vedem noi.
ELOISE, pai de-aia te-am ales pe tine, ca esti mai mica in sarcina, nu pentru ca mi-ai fi draga.![]()
![]()
.
MIRABELAC, da, am respectat regulile, dar nenorocita asta poate fi oriunde, oricum, multumesc frumos pentru incurajare. Asa zice toata lumea, chiar si doctoritza, ca mi-a facut analiza asta ca sa fie mai catolica decat papa, dar stii si tu cum e sufletul de mama.
37+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
sofimic spune:
MIRABELAC bine ca mai e cineva care simte asa ca mine....De azi-dimineata
mi-am pus muzica care imi place si tot lacrimez si is tarrrreeee
emotiva...
O fi si din cauza ca apar atatia bebei aici si asteptam sa ne vina
si noua randul...
36+
Sofia
amarantina spune:
Pe fetita lui Inni o cheama Amalia. Al doilea nume era Ioana, daca am inteles bine. Deci Amalia Ioana.
alexxia spune:
FUSCA, ADAMEASCA, ROXANA, MARTHA, nastere usoara si bebei sanatosi si frumosi ! 

Mirabelac mi-a dat reteta sa-mi cumpar Ketonal, Piafen si Algocalmin. La prima cezariana Ketonalul a fost excelent ( mi l-au bagat in perfuzie si asa am putut dormi toata noaptea ).
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
32+ cu
Thea si Ruty
5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
JURNAL
giuliella spune:
Inni si Cri 

felicitari ptr bebei. Sa va traiasca si sa creasca maricei cat mai repede.
Pentru fetele care vor naste azi FUSCA, ADAMEASCA, ROXANA, MARTHA mult succes 

sa treceti cat mai repede peste tot si sa va tineti bebeii mancaciosi in brate.
Dimineata credeam ca o sa ma alaturi si eu voua. Cand m-am ridicat din pat am simtit cum m-am umezit toata
..cu un lichid transparent. Dar cum ma astept sa imi curga ..cel putin 1/2 litru si sa imi siroiasca pe picioare...nu m-am ambalat prea tare..mai ales ca nu am contractii..dureri sau alte deastea..Ma gandesc ca trebuie sa mai astept..sa vedem ce o sa se intample pana la urma. Bebele vad ca tot ma loveste jos..de imi vine sa ma urc pe pereti de durere. Cum nu e intors imi da cu picioarusele drept in col de zic ca acum isi scoate vreun picior din mine.
Fetele care au nascut cu cezariana va rog sa imi spuneti si mie ce medicamente ati luat ptr calmarea durerilor? E adevarat ca in timpul anesteziei sau dupa nu trebuie sa misti deloc capul? Am auzit ca doare ff tare pe urma..iar eu cum nu am trecut prin nici o interventie pana acum..chiar nu stiu prea multe..
In speranta ca o sa treaca timpul cat mai repede si o sa imi tin in brate juniorul mi-am ocupat timpul in continuare cu amenajarea camerei...Asa ca am poze noi cu picturile mele. Vi le arat si voua poate va fac pofta de pictat si va apucati si voi de treaba.
Va pupacesc pe toate si sa auzim numai de bine.
CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si
Albert Iustin 36+
alinamoro spune:
Inni
, Cri
, felicitari, sa va traiasca bebicii si sa fie sanatosi!

Adameasca
,Fusca
, Roxana
, Martha
, nastere usoara sa aveti!
Fetelor, ce ploua cu bebei! 
Cred ca in fiecare zi vom felicita pe cineva si vom face galerie.
Alina
(38+)
& Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2