mamici de sept-oct 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hai ca eu m-am pus pe dat telefoane.

Am sunat-o pe Inni. Asa cum spunea si Ileana sunt bine amandoua, bb e cu ea in camera, o alapteaza, are doar colostru deocamdata, nu a fol inca pompita de san, bb e cuminte nu plange, travaliul a fost mai lung din cauza colului ei rigid de la gynipral. Insa epidurala cica este mana cereasca si face toti banii. A spus ca nasterea in sine a fost usoara, va pupa pe toate si ureaza bafta celor ce vor naste azi-maine.

Apropo si Roxana imi spusese sa va transmit ca va pupa pe toate, va tine si ea pumnii si face galerie pt voi chiar daca nu poate intra pe net, ne citeste.

Fusca si Martha va tin pumnii si sa aveti o nastere cat mai usoara si un travaliu scurt.

Cam atat pt moment

Pupici

Itzy-Bitzy
37 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

FUSCA, ADAMEASCA, ROXANA, MARTHA, SUCCES FETELOR, SA NASTETI USOR, SA FITI SI VOI SI MINUNILE VOSTRE SANATOASE!!

PUFY, da, a iesit dopul, este de neconfundat, intr-adevar.

Mie imi vine sa plang intr-una de emotie, nu-mi vine sa cred!!!!

ELOISE, am si eu o rugaminte la tine, pot lua nr. tau de telefon din notepad, si sa te sun, daca nasc si nu apuc sa anunt pe forum?

37+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Gripo dar chiar te rog, draga mea! Ca doar de aceea sunt puse acolo numerele de telefon, pentru a fi luate si folosite! Eu deja mi-am burdushit agenda din tel cu numerele voastre! Chiar ar fi bine sa ma anunti pe mine pt ca eu fiind mai "micutza" ca varsta a sarcinii sunt si mai libera.

Eloise 33 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Felicitari fetelor care au nascut (Cri, Inni). Sa va bucurati de bebicii vostri mult asteptati. Sa va faca viata o bucurie

Ileana, Fusca, Martha, Roxana, mult succes azi, o sa fie totul bine

L U L L A B A Y, daca te uitai mai bine in josul paginii observai ca sunt in 38+ si nu 39. Daca esti in 38+, se spune ca ai intrat in sapt. 39, nu? Eu chiar asta spuneam...in saptamana 39...si nicidecum ca am 39 de saptamani implinite (ca tine).

In rest toate bune de la mine pentru voi

Lakioana 38+ cu Rebecca Riana

Imagini camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Gripo pai cred ca in curand incepem galeria pt tine. hi hi hi. Nu plange ca ne faci si pe noi...

Oanacn ai o bebelina ff frumoasa si chiar ca seamana ff bine cu tine. Nu stiu cum e sotul, dar e picatura leita cu tine.

Itzy-Bitzy
37 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

GRIPO a iesit dopul?? inseamna ca in curand vor fi vesti si
de la tine?

36 + Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, stie cineva cum o cheama pe fetita lui Inni, ca s-o trec in listuta?

Gripo, sa ne anunti cand sa incepem galeria pt. tine
Aaa, si apropo de albumul bebelusului, fetele care au cumparat un astfel de album de la Editura Egmont, unde l-ati gasit, ca eu am cautat de am innebunit si nu l-am vazut.

37+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

FUSCA, ADAMEASCA, ROXANA, MARTHA mult curaj si sa aveti nasteri usoare.

CRI si INNI sa va fie sanatosi bebeii si voua refacere rapida.

Mirabela sapt. 36 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Lexi, uite ca n-am retinut cum o s-o cheme pe aia mica a lui Inni. Ca personal am o problema, nu tin minte numele...

Gata, eu va pup, sa fiti cuminti si sa aveti grija de voi! O sa va anunte Amarantina vesti despre noi.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ileana si toate cele bune!!!

37+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput