mamici de sept-oct 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Adameasca bafta multa!!!!!! O sa ne gandim la tine si iti tinem pumnii sa fie bine.

Itzy-Bitzy
37 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ileana, ma rog sa fie bine! Nastere usoara, refacere rapida si bb sanatoasa iti doresc.
Ce stiti de Inni?
Am vazut ca ati vorbit de bagaj... eu joi am 38 de saptamani si inca nu l-am facut, nici nu mi-am cumparat ce-mi trebuie
Crisnemes, esti totala

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Adameasca- multa bafta si tinem pumnii!

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

adameascaBafta si curaj.

POZE

Monica 39 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Neata!

Ileana si Martha, multa bafta azi si operatii usoare!

Inni sper ca esti bine, cu bebica in brate, sanatoase amandoua!

Sibylle deci se poate administra Omeprazol in sarcina? Si eu tot intrebam daca e posibil, pentru ca ma zvarcolesc zilnic in chinuri de la arsurile astea, durerile esofagiene si reflux... N-am apucat sa intreb ginecologul, dar edicul de familie mi-a spus ca nu pot lua. Pe de alta parte, tatal meu, care e chirurg, mi-a zis acu' vreo luna in urma sa iau fara probleme, dar eu n-am luat (mai bine suport decat sa-l afecteze pe bebe). Intre timp s-au agravat desigur, din cauza inaltimii uterului.
Cu ani in urma am facut si eu tratament de 2 luni cu Omeprazol pt ulcer incipient si a dat rezultate minunate. Tu cate comprimate iei pe zi?

Alexxia si eu ma intrebam cum se va numi grupul nostru la "Clubul scutecelor". Gutui, prune, strugurei, nuci? Nu prea suna bine nici unul din fructele astea...

Eloise 32+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Fetelor, vin de la control, bebe inca nu vrea si pace sa iasa de la mami, se pare ca acolo ii este lui cel mai bine. A zis doctoritza sa o sun imediat ce pierd lichid, sau apar contractii sau sange, pana atunci sa stau linistita.Am dat alta proba de urina, si acum astept. Am intrebat si cum este daca se dovedeste ca am luat nenorocita asta de lysterie in trimestrul asta de sarcina si raspunsul a fost" mai bine nu va zic". Asa ca, pana la rezultat, adica de-abia pe vineri, sunt intoarsa rau pe dos.Dar azi am vazut cu stupoare ca si doctoritza mea e insarcinata, vazusem eu ca se tot mangaie pe burtica(gest specific, indeosebi, viitoarelor mamici, care isi mangaie puii inca din burtica), asa ca azi m-am uitat cu mare atentie si e insarcinata. La ea se vede greu, ca e atat de slaba......

ADAMEASCA, tinem pumnii sa fie bine, si sa treceti amandoua cu brio peste nastere.

37+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Tocmai m-a sunat Roxana sa imi spuna de Cri insa intrase la dr si am amanat discutia peste 10 minute. Deci a nascut si Cri. Va scriu si va spun imediat.

Itzy-Bitzy
37 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata fetelor!
Itzy, bebele din album nu e fetita ci baietel si e bebelusul unei mamici de iulie-august de aici, de pe forum. Ea n-a apucat sa faca un album cu pozele lui bebe si m-a rugat pe mine sa-l arat miresicilor de 2005 (ca noi de-acolo ne cunoastem).
Inni si Cri cred ca la ora asta isi tin bebeii in brate. Felicitari, sa fiti sanatoase si piticutii la fel si sa va intoarceti repede acasa!
Intalnirea de aseara a fost tare placuta, eu una m-am simtit excelent, sper ca si restul fetelor la fel. Acum ma duc sa pun linkul cu poze pe prima pagina.

37+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gata, am pus pozele de la intalnire, link-ul il gasiti pe prima pagina la "Intalnire burtici (2)".

37+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

buna mamici si burtici
astept vesti oficiale despre cri, inni, martha si apoi incepem felicitarile!
adameasca multa bafta azi!
fetelor sunteti foarte frumoase si aveti niste burtici superbe, imi pare rau ca nu am putut ajunge!
si acum inca o veste: desi nu a fost activa pe forum, vreau sa va anunt ca naste FUSCA, i s-a rupt apa la 6 dimineata acum e la spital si asteptam din clipa in clipa!!! va trin la curent, o sa mergem si noi la spital, ca doar e finutza noastra

Floricika 38+ cu David Stefan
Poze

Mergi la inceput