mamici de sept-oct 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 21
cata14 spune:
Ionica, sa ne spui ce s-a hotarat. Ce fel de nastere?
Eu azi ma duc la doctor sa vad ce-mi mai spune ... duminica am fost sigura ca nasc dar s-a dovedit a fi travaliu fals.
Cum mai e papi la "la mama"? Imi placea tare restaurantul ala.
Catalina, 37+
Nokia spune:
Cata, ma minunez si eu cum de mai pot dormi pe burta
, imi pun o perna intre picioare (ajunge si la burtica) dupa care ma intorc pe burta. Bine, ca nu dorm toata noaptea pe burta, dar 2-3 ore tot fur. De abia astept sa nasc, sa pot dormi numai pe burta.
Inni, sigur ai deja bebe in brate, de abia astept maine dimineata vestea
Vad ca am dat-o rau in insomnii, dorm cam mult peste, asta e! nu stiu de ce ma mai minunez
Mai e careva pe teava?
Nokia spune:
Hazul noi aveam acelasi termen, amandoua fetite si nume asemanatoare
M-ai "parasit"
Sper sa nu nasc ultima, mai ales ca dr. mi-a zis ca bb vine sihur dupa 27 oct incolo...hmm, cred ca beau un cocktail ptr provocat contractii si nu astept atat![]()
Fetelor, de Osna mai stiti ceva??????
gripo spune:
NEATZA BURTICOASE(care mai sunteti!)
ITZY-BITZY,
, eu fac bine, citesc cu infocare ce evenimente sunt pe-aci. Ieri am sunat-o si eu pe CRI, dar cred ca era deja in operatie, ca n-a raspuns nimeni.Si tot ieri, cu gandul la INNI, cum i s-a scurs ei dopul, exact cand ma gandeam la treaba asta, mi s-a scurs si mie din dop. EEEE, dar nu ma doare inca nimik pana la ora asta, ceea ce inseamna ca bebe mai sta pe-acolo, oricum ma duceam azi la doctor, asa ca sa vedem ce-o zice.
LAKIOANA, si mie imi tot iese si dispare o infectie urinara, de-asta ma si duc azi, sa duc a 3-a proba de urina la analize. Chiar ma ingrijoreaza, pana acum n-am avut nimik, si-acum ....sa vedem ce zice doctoritza, daca e cazul sa ma ingrijorez sau nu. Puteam s-o intreb de ieri, dar eu, cand aud vesti proaste ma blochez, si, ca o fraiera, nu mai pot gandi deloc pe moment, de-abia dupa, imi vin in cap tot felul de inrebari, dar cui sa i le mai pun?
37+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
Monique_new spune:
Buna dimineata burtici.
Tocmai m-am trezit dupa ce visam ca escaladam un munte si am ajuns prima in virful lui

DanipNici macar nu l-am intrebat de vaccinul ala, dar nu l-am facut pt ca dr mea de familie nu mai avea cind am fost la ea ultima data. Si nici nu-l fac. Mda asa mi-a zis de bazin ....acum o fi ramas cu impresia dupa nasterea bebelusului de 5 kg ce sa zic ..ca m-ai vazut cit sint ( numa a bazin olimpic nu arat)
Bine macar ca nu a zis ca sint f mica.Oricum se pare ca nasc la termen adica pe sapt viitoare cel mai devreme. Asa ca mai am de asteptat.Cel putin pina duminica tb sa fiu cuminte ca e plecat din tara. Ti-am trimis un PM.
Stie cineva in cazul in care depasesti teremenul cum se procedeaza pt a-ti provoca nasterea?
POZE
Monica
39 sapt
Crisnemes spune:
Buna dimineata burticoaselor
!
Inni m-am gandit toata noaptea la tine. Oare ai trecut cu bine ?Sper ca esti ok si bebelina ta la fel. Asteptam vesti.
Martha- tinem pumnii sa fie totul ok la cezariana.
Adameasca bafta azi la echo!
Monique- in cazul in cre depasesti termenul de 42 de sapt- atunci iti face o perfuzie de declansare a travaliului si gata.
Eu doar vreau sa dorm dar Dragos nu ma lasa , e treaz de la ora 7 si ma tot calareste. Cred ca pe mine m-a muscat musca tzetze.
Hai sa va pove ce-am patit ieri sa va distrati- Am fost la cumparaturi pentru Dragos ca merge din 4 sept la gradi si cum 2 sapt. nu am iesit din casa din cauza piciorului am avut multe de cumparat.Am intrat intr-un mag. de unde am cumparat destul de multe si am inceput sa stranut. Cum stranutam cum faceam un part. Biata vanzatoare .......Credeti-ma a fost ceva ce nu am putut sa controlez.
O zi buna tuturor.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
microbu spune:
Buna dimineata, burtici!
Nu ati aflat inca nimic de Inni? Martha? Cri? 

Adameasca zicea ca se duce dimineata la contriol si abia pe dupa-amiaza se interneaza...
Gripo, ce aproape esti si tu...sa ne anunti ce faci la dr azi.
Monique, ai o bebelina tare cuminte, ii place tare mult in burtik.
Hazul, o sa modific DPN,
.
Crisnemes, si mie mi-e teama de faze de-astea...Slava Domnului ca m-au ocolit pana acum, dar nu se stie niciodata 

Sandra
34+
burtik + poze
inca un pic
Monique_new spune:
Crisnemes
Ce patanie...bine ca nu te-a apucat altceva
Se mai intapla asta este.
Pai cine crezi ca sta pina la 42 de sapt. Cum intru in 41 ma postez la spital cu bagajul si nu mai plec de acolo
Sper sa nu ajung chiar asa.
microbuDa da tare cumintica e....numai ca eu nu mai am rabdare vreau sa o vad
Dar nu am de ales facem cum vrea ea.
POZE
Monica
39 sapt
itzy-bitzy spune:
Neatza burtici!!!
Tocmai am sunat-o pe Roxana01. este deja in 40-41 sapt si spunea ca face tot posibilul sa nasca dar bebelina se lasa asteptata. Acum se ducea la dr. sa se programeze pt vineri la cezariana. Nu ne-a mai scris pt ca nu are antivirus la calclator si o deconecta.
Crisnemes vaii

nu pot sa cred. M-ai facut sa rad de dimineata asa...Asta e ...
Am sa incerc sa o sun si pe Inni.
Gripo inseamna ca se apropie momentul si la tine.
Alexxia e mai rentabil sa le faci tu. Plus ca iti poti face exact pe ce dimensiuni vrei. De cumparat sunt numai 90/90 parca.
Pupici
Itzy-Bitzy
36+ cu
Ana-Maria
POZE
adameasca spune:
Am fost la control, placenta nu mai suporta o zi mai mult
, asa ca azi chiar nasc. Pe la 13 merg sa ma internez si dupa aia, pe seara, in jur de 7 ar trebui sa intru la cezariana.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca