mamici de sept-oct 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 20
microbu spune:
Ancuca_b, daca testul de sarcina este pozitiv, analizele de sange spun ca exista sarcina este imposibil sa nu se vada o sarcina de 8sapt la eco. Din pacate, singurul raspuns ar fi o sarcina extrauterina. Dar la ecograf se poate vedea acest lucru, spune ca testul este pozitiv si insista sa verifice macar trompele, sa elimini aceasta posibilitate. Mult noroc!
Floricika, multumesc muuuuult pt detalii
.
Monique si Lakioana, felicitari pr vestile bune de la dr., asteptam doar un mic semn sa incepem galeria, nu??? 

Inni
si Cri

Sandra
34+
burtik + poze
inca un pic
microbu spune:
Eli, bine ai revenit
. Sper ca ai reusit sa treci cu bine peste problema de care spui.
Pufi si Eloise, intru si eu in clubul "arsurilor" 
Fetelor ma gandesc ca daca vb cineva cu Cri19, ea o sa ne spuna sigur despre Roxana01. Stiu ca ele pastrau legatura.
Martha 

Adameasca 

Sandra
34+
burtik + poze
inca un pic
alexxia spune:
putzuruca am vazut si eu scutecele de 80.000 si mi s-au parut tare scumpe
itzy-bitzy maine fac si eu o “incursiune” la Bucur si daca nu gasesc scutece la un pret convenabil aplic metoda ta si a lui putzuruca cumpar finet si-mi fac singura scutece
mexxa in aceeasi situatie sunt si eu cu bagajul pentru spital , le-am cumparat pe toate , dar sunt imprastiate prin toata casa![]()
mephala30 sa dea Dumnezeu sa ai mult laptic
microbu eu am folosit cu Ruty scutecele de finet cand o schimbam ( ca sa nu murdarim accidental paturica sau patutul puneam sub ea un scutec de finet ) ,pentru carucior , cand o tineam in brate sa dea aerul afara ( ca mai venea si cu o gura de laptic
).
MamiLili eu am luat-o pe Ruty in brate a doua zi dupa cezariana ( stiu de la medic ca regula este urmatoarea: pana nu se inchide operatia sa nu ridici nimic mai greu decat bebelusul )
Am fost azi la doctor si sunt tare fericita bebelina mea e bine
. Are 2,026kg si e o miscareata . Colul este bine ( lung si inchis ) asa ca se pare ca voi fi programata pentru cezariana cu rahianestezie undeva intre 4 si 7 octombrie. Mi-a dat medicul si lista cu medicamente pe care ar fi bine sa le am dupa cezariana.
Fetelor am vazut ca pe "Clubul scutecelor (0-4 ani)" au aparut tot felul de fructe. Bebeii nostrii ce sunt ? Gutui ?![]()
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
32+ cu
Thea si Ruty
5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
JURNAL
alexxia spune:
Si eu ma inscriu in clubul celor cu arsuri
. Nu stiu ce sa mai fac sa ma mai lase
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
32+ cu
Thea si Ruty
5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
JURNAL
Hazul spune:
Salutari la toate gravidutzele si FELICITARI PENTRU NOILE MAMICI!!! SA DEA D-ZEU SA CREASCA BEBEII MARI SI SA FIE SANATOSI!!!
Noi ne-am reintors dupa o mini vacantza, si azi am avut intalnire cu nenea doctorul care ne-a fixat data cezarienei: 10 Oct. Asa ca rog pe cine poate si are rabdare sau timp sa ne schimbe DPN-ul, pentru ca o Mathea nu are sanse sa intarzie![]()
IN rest, suntem bine,iar eu sunt multumita ca doctorul care ma opereaza este profesor universitar aici, si si-a ales data de 10 oct. pentru ca nu are nici o alta operatie in acea zi, si va veni special pentru noi. Fetelor din Ro,cand ma gandesc cati bani trebuie sa dati numai ca sa nasteti, nu va invidiez, si nu cred ca este cinstit, dar ce sa facem, asa este in Romania deocamdata. Uneori tot auzindu-va ca dati bani in stanga si-n dreapta, ma pregatisem si eu sa dau aici
dar cand i-am sugerat doctorului ca-i raman "datoare" s-a uitat la mine mai sa ma scoata din cabinet. Aici in afara de asigurarea medicala nu costa nimic.Uneori parca ma simt si vinovata cand va spun aceste lucruri, stiind ce situatie este in Romania.
Deci,dorim in continuare nastere usoara la urmatoarele gravidutze de pe lista, si-i tinem pumnii la Inni!!!
Pupici si salutari din Canada
Sa nu avem nazuinte prea mari pentru ca prabusirea sa nu fie prea dureroasa.
32+ Gogosica Mathea
si
Lucas 04-05-2000
http://tickers.baby-gaga.com/p/fly291ps_.png
Chuny spune:
Alexia, pt arsuri mie mi-a dat medicul sa fac o cura de o luna cu OMEPRAZOL. Azi am luat prima pastila si vad ca nu a urcat nimic in seara asta . :-) In mod normal pana la ora asta ar fi trebuit sa am o durere groaznica in piept ...
cata14 spune:
oooo, mai intai am vazut ca avem si 3 fetite printre noi. Felicitari mamicilor si refacere usoara!! Sa aveti parte de copilasi mancaciosi si sanatosi!!
Acu' ma duc sa citesc din urma.
Catalina, 37+
cata14 spune:
Nokia, cum poti sa mai dormi pe burta? Ptr mine asta este un vis indepartat.
Apropo de epilat, m-a mancat sa ma duc sa ma fac frumoasa ... n-a reusit sa ma epileze brazilian ptr ca pielea mea s-a dovedit a fi f flexibila prin anumite zone. In concluzie am cateva vanatai cat china prin zona inghinala si am apelat si la sfanta lama (pe care o urasc).
Azi fac 38 de saptamani!
Catalina, 37+
cata14 spune:
Inni si Martha78, va tin pumnii (desi cred ca deja ati trecut de greu) si sper ca totul sa fie bine si sa aveti bebeluci sanatosi.
Catalina, 37+