mamici de sept-oct 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 19
ionica spune:
Burticilor si mamicilor!
Va urez o saptamana superba si plina de surprize placute foarte placute!!!
Yo sunt fericita ca mi-au adus masina acasa si pot iesi in sfarsit si eu din cusca mea!
Merg sa fac cumparaturi iarrrrrr pentru bebelina!
Aici este o toamna perfecta cu 23°C aproape zilnic,au inceput portocalele sa se ingalbeneasca, florile sa infloreasca!
Maine am verdictul ,nasc natural sau cezariana,Doamne ajuta la toate!
Offf,uitandu-ma in urma la primrle capitole, mai exact la al doilea, eram atat de fricoasa ca voi pierde si sarcina aceasta,acum nu-mi incap in piele,hehehehe la propriu dar si la figurat![]()
Eu azi am intrat in saptamana 38si simt durerile facerii,sper sa fie intr-un ceas bun!
INNI Hai vino cu poze ,ca la cat de frumusica estitu papusica ta o sa rupa sufletele de la baietii DC-uli!
+37
SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
pufymic spune:
Tina
!Rabdare ca nu mai ai mult si ajungi si tu sa-ti facemn galerie
!
Inni
!Tot la tine ma gandesc....sper sa scapi cat mai repede!
Cri
!Era si timpul....cred ca te-ai saturat de spital....
Si eu ma tot gandesc la Roxana01....probabil e cu bb in brate deja.....sper sa ne dea vesti cat mai curand!
Mai fetelor pe mine ma omoara arsurile astea!Nu mai rezist!
Ma rog sa nasc odata sa scap de ele ca sunt tare nenorocite!
Pupici!
Ioana
(36+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
ionica spune:
Fetelor,nu puteti sa o sunati pe INNI,poate raspunde sotul
sa ne spuna cum este mamaica!!!
+37
SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
ancuca_b spune:
Sheryll Multumesc pt.raspuns!imi pare rau pt.ce ti s-a intamplat.....deci este posibil,insa am aflat de la voi in seara aceasta ca din pacate toate aceste cazuri s-au terminat tragic.offf,sunt atat de stresata......
si multa sanatate!
Scuze pt.mesajul pe care l-am trimis mai inainte fara sa scriu nimic,am dat clik din greseala
eloise spune:
Of Pufy te inteleg perfect cu arsurile! Si eu la fel ![]()
![]()
![]()
Ce face Alesio? Sper ca i-a trecut de tot enteroviroza(asta era pan' la urma?)
Eloise
32+ cu 
EU
Virsta bebe
pufymic spune:
Eloise imi pare rau ca si pe tine te necajesc arsurile....e tare nasol....
Da, enteroviroza a fost si a trecut deja ...si fara antibiotic(n-am vrut sa-i dau si bine am facut)!
Acum e ok gongolinul, alearga si se joaca toata ziua...si vorbeste cat pentru 2!![]()
Pupici!
Ioana
(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
lullabay spune:
Itzy-bitzy 

!!!!!
Lakioana daca tu ai 39 de sapt de ce ai DPN pe 13 septembrie?la cat ti l-au calculat la 42 de saptamani?
incurcata treaba cu DPN asta nu se mai pun de acord odata ba e UM plus 7 zile ba plus 14...sotul zice ca el vrea sa se faca studii hotarate sa se stie din momentul fecundatiei cat timp trece :)))))) ca de ce tb sa stea el stresat si sa nu stie cand se naste bebe?

38+ 
danip spune:
Buna seara fetelor,
Monique, bebe e bine, are 2045 de gr, caputul jos, colul inchis si lung; apropos, tu ai facut vaccinul antitetanos? L-am intrebat pe dr. T si a zis sa nu-l fac si nici calciu sa nu iau chiar daca sunt la limita inferioara cu el.
Deci ai bazin olimpic, hmmm...........
Inni, nastere cat mai usoara si bebe sanatos!!!
Martha, acelasi lucru iti doresc, ca si lui Inni!!
Nici eu nu am cumparat nimic pt mine sau pt bebe, dar abia astept sa incep!!
Pupici, noapte buna!!
P.S. Ca tot vorbeati zilele trecute de nasterea prematura, azi cand am fost la dr. era o gravidutza care a nascut primul bebe la 35 de sapt, sanatos si cu 2,5 kg; asa ca ...cu voia lui Dumnezeu se pot naste sanatosi si la varsta asta, dar sper sa nastem cu toate la termen.
Dani
32+
Ovidiu
Burtica
Nasi de cununie si de botez
Ovi
alinamoro spune:
Mai fetelor, da' ce tarziu ia facut epidurala la Inni, inseaman ca nu s-a dilatat saraca
! Eu stiu ce inseamna ca am stat 15 ore in travaliu.
Inni! 

Aseara a nascut o prietena(virtuala) din Germania, la 9 seara a mers la spital si al 11,36 a nascut. Era la prima nastere. Ce repede si usor! 
Alina
(38+)
& Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
Susa spune:
buna seara gravidute si mamici...
Martha si Ileana bafta maine sa mearga totul ca la carte si sa va tineti BB-usii cu bine in brate...
Abea astept sa avem vesti si de la Inni...
Eu sunt bine , burtica e gata sa explodeze iar Lukas misca mai tot timpul...nu cred ca mai are nici el prea mult loc pe acolo...mai ales ca e cu caputul in diafragmul meu iar arsurile ma omoara si pe mine mai tot timpul...ce sa facem daca nu mai e loc de intors???
va pup si sa ne auzim cu bine
Silvia
37+ cu
Lukas-Daniel
POZE