mamici de sept-oct 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Ce-o face Inni? O fi nascut...?

mini_me 34+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Cri si Inni, facem galerieeeee!!!! Eu cel putin ma gandesc la voi, o sa fie totul bine.

Martha, bafta maine .

Eu o sa va spun maine cand exact nasc, ca merg de dimineata la control si cred ca abia dupa amiaza o sa ma internez.

Intalneala a fost frumoasa, ne-am relaxat, am povestit, am mancat, ne-am simtit bine. Sunt si poze, or sa le puna fetele ca eu am uitat aparatul foto acasa.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Inni

Cri

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Ca tot sunt la capitolul amintiri...cand m-am inscris pe DC tocmai se desfasurau nasterile mamicilor de martie-apr. Asa de tare ma amuza cum isi faceau ele galerie si ma gandeam ca mai e o vesnicie pana o sa vina randul meu/nostru sa facem galerie mamicilor de sept-oct. Iata-ma deghizata in majoreta si incurajand fetele. Ohhh, nu-mi vine a crede ce repede a trecut totusi timpul.

Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Eloise, referitor la oreion, stiu ca la varsta asta (a sotului adica) e foarte posibila afectarea pancreasului sau cea testiculara, cu consecinte deosebit de grave. De aceea a luat inca din prima zi un tratament de sustinere pancreatica, n-a mancat timp de 2 sapt nimic dulce sau gras, doar multe lactate si legume cat cuprinde. Din fericire, azi si-a refacut analizele si are amilaza 130 fata de 600 la debutul bolii (val normale 30-110), deci se vindeca. Si glucoza o are normala, 95. Sper sa nu ramana cu sechele de nici un fel, cu atat mai mult cu cat n-a neglijat deloc boala, ci a tratat-o ca la carte.

Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Buna fetelor,

Tocmai am ajuns si noi de la control...mai precis acum o ora.
Placenta este imbatranita destul de rau, dar la ce te poti astepta la o placenta a unei gravide in 39 sapt.?
Fiind ultima consultatie, m-a consultat medicul in amanunt, si pe masa si ecografic.
Concluzia: bazinul este destul de mare, Rebecuta nu este un bebe foarte mare, deci este unda verde pentru nasterea naturala.
De acum nu mai iau nici Gynipral, nici Nospa...ASTEPTAM SA NASTEM
Parca ma apuca emotioanele
Singurul lucru care ma framanta oarecum ar fi ca la analizele de urina mi-a iesit flora bacteriana prezenta...o posibila infectie urinara...si medicul a spus ca oricum acum nu mai imi da nimic pentru asta ca e cam tarziu. OARE NU AFECTEAZA INFECTIA ASTA PE BEBE CAND IESE PE TREASEU?

Lakioana 38+ cu Rebecca Riana

Imagini camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei burtici!!

Adameasca imi pare tare rau ca nu am reusit sa ajung la intalnire cum as fi vrut...v-am spus de ce...iti tin pumnii pt maine si poate te si sun...ce zici?

Vad ca avem veste si despre Cri. Doamne ajuta sa fie bine.

Dar oare Roxana01 ce o face? Ca si ea trebuia sa nasca...

Pupici si numai bine. Asteptam vesti...

Itzy-Bitzy
36+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Salutari burticute si mamici !!!

FELICTARI PROASPETELOR MAMICI!!!!
.
ADAMEASCA LA MULTI ANI!!! si o nastere usoara!!![
.
INNI
CRI
MARTHA nastere usoara!
SANDRA multumesc ca ai intrebat de mine! Nashpa faza cu nasii,mai ales ca ti-au bagat pe gat ,mai mult fortat ...acele lucruri vechi..
Ioanati-am tirmis PM
Eu nu am mai intrat demult..am avut o problema personala pe care nu am putut sa vo spun sa nu va intristez..in rest sintem bine, bb e ok..abia astept sa nasc ca nu mai pot...
Va pupic (am fugit ca trage Shion de mine )

Tina 34 + POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Lakioana las ca mai e un pic. Ia uite ce repede ne trezim cu bebeii in brate, vin unul dupa altul.

Gripo tu ce mai faci? Cum te mai simti?

Lullabay sa stii ca eu mi-am si salvat ce ai postat tu.

Itzy-Bitzy
36+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Sheryll

Mergi la inceput