mamici de sept-oct 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 17
mephala30 spune:
Inni, tinem pumnii sa nasti cat mai usor posibil! 

Carmen
(37+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
floricika spune:
am uitat sa urez multa bafta pt maine lui Martha si lui Ileana. tinem pumnii si suntem alaturi de voi!!!! 
inni, hai ca mai e putin!! Dar de ce asa tarziu epidurala, asa greu s-o fi dilalat?
Floricika
38+ cu
David Stefan
Poze
eloise spune:
Inni saracuta, cat s-o fi chinuit pana acum! De peste 12 ore... sa speram totusi ca nu a fost prea dureros, iar de acum epidurala va rezolva problema. Inni tinem pumnii in continuare! 

Ileana & Martha si voua va tinem pumnii maine!

Restul fetelor sunteti la intalneala? De aceea e asa pustiu subiectul nostru?
Eloise
32+ cu 
EU
Virsta bebe
mini_me spune:
Buna seara, fetelor!
Inni nastere usoara!!!

Adameasca La Multi Ani!
Credo felicitari! Sophie bine ai venit! Credo multa sanatate si recuperare rapida dupa nastere! 

Gety nici eu nu mi-am facut bagajul si mai am putin si termin 35 de sapt. Pentru bebelina am cumparat 90 %, in schimb pentru mine am cumparat doar o pijama. De fiecare data cand plec la cumparaturi parca imi ia mintea zborul si imi zic ca mai am muuuuuuult timp pana nasc
. Poate joi-vineri termin. Oricum eu nu am asa multe de cumparat aici cum cumparati voi in Romania.
Floricika foarte frumoase pozele de la botez: si nasa si fina.
Ignatica multa sanatate lui bb David.
Mexxa eu am luat crema depilatoare veet. Inainte de sarcina am mai folosit si nu mi-a provocat nici o alergie.
Laliq felicitari pentru aniversare!
mini_me
34+
poze
lullabay spune:
Salutare burtici!!!
Eloise sincer as prefera sa ne intalnim dupa ce vine ea ca sa nu stau cu sufletul la gura...dar daca stabiliti ceva inainte vin..ca am luat absent la prima intalnire...ce-i drept motivat...dar acum nu as vrea sa lipsesc.
Sandra eu zic sa le spui bye la nasi...sa ramai cu sora ta si ai sa fii foarte multumita si linistita...eu asa din obligatie am acceptat inca o pereche de nasi la nunta..si mi-a parut tare rau dupa...nu tb. sa cedezi doar din politete...e un eveniment deosebit de care tb .sa iti amintesti cu placere.
Laliq multi ani fericiti in continuare alaturi de sotul tau!!!
Gety eu am 38 de saptamani cu plus si nu mi-e gata bagajul...dar vorba unei prietene de=a mele...doar nu plec in salbaticie..cand am nevoie de ceva se va gasi cineva sa imi aduca..iar pt inceput chiar nu o sa am nevoie de nimic decat d ecuraj si rabdare sa trec prin travaliu.
Sofimic multumesc

esti printre foaaaaaaaaarte putinele care au observat postarea mea!!!!!
Mephala pai e semn bun.nu?
Eu vroiam sa intreb ..si imi cer scuze anticipat ca sunt convinsa ca sigur s-a mai discutat cele care ati luat carucior de unde si cat ati dat pe el?si lenjerie de bebei ce anume contine si cat ati dat pe ea...noi azi am luat patut e pliant,pana la urma si e de la primii pasi..a fost 3 mil...sotul zice ca i se pare cam instabil dar eu sunt multumita ...a si am luat si marsupiu...dar acum ca am luat patutul imi mai tb doar lenjerie sau si salteluta..cele care ati luat patut pliant help!!!
Inni tinem pumnii..daca a fost greu de acum nu va mai fi...ca a venit epidurala!!!!Hai ca de acum nu mai e mult!!!!
38+ 
Crisnemes spune:
Oanacn si Credo - felicitari pentru fetite. Sa va traiasca , sa creasca mari si sanoatoase si sa va refaceti repede. 

FELICITARI!

Adameasca- LA Multi Ani! - fericire si multe bucurii, o nastere usoara si tot ce-ti doresti!

Ma duc sa mai citesc din urma.
Nastere usoara celor care urmeaza sa nasca. Maine ar fi cam 2 sapt. de cand a coborat si butica mea. Sa vedem ce se intampla. Eu vreau sa mai stea inca o sapt. 

Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
matahut spune:
Salutare!
Tocmai m-am intors de la intalnirea gravidutelor! A fost foarte frumos, am mancat, am combatut si ne-am veselit. Pacat ca nu am fost decat 7!
Giuliella, ma bucur ca m-a vazut si pe mine cineva la TV!!! Reportajul a fost difuzat si aseara, la Obervatorul de ora 19, dar nu ma mai asteptam sa fie si nu l-am vazut decat eu si mama. In fine, a fost foarte scurtat, nu ma asteptam. Si moasa vorbise mult mult mai mult si chestii interesante. Dar…asta e comertul.
Nu am mai citit nimic de la pranz, deci nu stiu ce s-a mai discutat pe aici. Trimit mesajul si ma pun pe citit (sa vad daca a fost rost de vrun bebe in ultimele ore, daca sunt ceva vesti despre Inni). Tot ce stiu e ca Cri (si sper sa nu ma insel) intra in operatie acum vreo3 ore, deci acum e probabil cu bebe in brate! Sper ca nu v-am indus in eroare…sa asteptam vesti certe!
Marina
sheryll spune:
pt ancuca_b : mi s-a intamplat si mie anul trecut in iulie. nu se vedea sarcina la transvaginal la 7 sapt si m-au internat cu suspecta de extrauterina . Cat am stat in spital tot incercam sa-i conving ca sunt insarcinata caci mie imi era greata. Daca esti insarcinata se simte uterul marit la control. In cele din urma pe la 8 sapt s-a vazut asa putin. Dar din pacate probabil ca a fost ceva in neregula de la inceput caci la 9 sapt am avut avort spontan.
Monique_new spune:
Buna seara burtici.Am venit si noi de la dr.
danip ai ajuns cu bine acasa?? Ce ti-a spus de bebe?
Noi am mai luat in greutate avem cam 3 kg, ne-a suit si pe masa si dupa parerea lui cica mai stam pina saptamina viitoare.Si verdict nastere normala ca am un bazin ca "un bazin olimpic" nu stiu de unde ca pe dinafara nu s-ar zice ca sint mare ba dimpotriva.
Fetele care mai sint la Tutunaru pina duminica este plecat la Londra.
Aaa si povestea ca tocmai venise de la nastere unde se nascuse un bb de 5 kg normal - adica nu cu cezariana.Se mira si el. Nu era pacienta lui si nu stia prea multe cum de s-a ajuns asa....dar era cam socat.
POZE
Monica
39 sapt
Crisnemes spune:
Inni si Cri va doresc nasteri usoare , un travaliu cat mai scurt si refacere usoara.

Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO