mamici de sept-oct 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 16
eloise spune:
Oana sa-ti traiasca frumusetea de fetita
! Intr-adevar seamana izbitor cu tine!
Carmen ce fain... vreau si eu macar o picatura!
Lili destul de nasol cu oreionul, dar cu tratament adecvat si cu toate precautiile necesare trece fara sechele. Si sotul meu a avut cu 2 ani in urma dar eu am ramas insarcinata din prima luna fara protectie, deci nici vorba de sterilitate. Am inteles ca mai periculoasa ar fi eventuala afectare pancreatica, sper sa nu fie cazul.
Ancuca din pacate nici eu nu cred ca e posibil sa nu se vada la 8 saptamani. Incearca la alt echograf, cine stie... Testele de sarcina ce spun? eventual cel de sange...
Eloise
32+ cu 
EU
Virsta bebe
GETY spune:
Merg la prima pagina sa vad si eu pozisoare cu o bebelina. Tot azi scriam si despre asta.
GETY
33 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
princess spune:
Buna seara, gravidutze!
MamiLili, m-au emotionat randurile tale si mai ales amintirile pe care le am din acea perioada de inceput a sarcinii! Am deschis si eu primul capitol si am recitit mesajele fetelor de la inceput. Intr-adevar, frumoase cuvinte, frumoase povesti si, stand si privind in urma, frumoasa calatorie! Cred ca suntem toate binecuvantate de Dumnezeu si asa speram sa fie si bebelusii nostri!
Mi-am cautat si eu primul mesaj pe care l-am postat aici si m-am regasit la cap. 4, atunci cand am aflat ca sunt insarcinata! Am retrait toate acele momente, bucuria fara margini pe care am simtit-o. Imi vine sa rad acum cat de contrariata eram atunci ca nu aveam simptome de sarcina! Ce a urmat dupa... numai sufletelul meu stie! Acesta este si motivul (si marele meu regret) pt. care eu nu am putut sa fiu aici alaturi de voi si sa parcurgem aceasta frumoasa calatorie impreuna!
Acum ne indreptam toate catre final si mai avem putin pana ne vom tine bebelusii in brate! In curand vom trece la un alt capitol al vietii si al DC-ului: Bebelusi de sept. - oct. 2006!
Urez mamicilor care au nascut Sa le traiasca bebeii!, iar celor care urmeaza sa nasca: Nastere usoara si bebei sanatosi si frumosi!
Ancuca, eu personal nu cred ca este posibil ca o sarcina de 8 saptamani sa nu se vada la eco transvaginal. Cel putin la mine s-a vazut de la 5 saptamani! Incearca sa mergi la un alt medic! Mult succes si sarcina usoara!
Pupicei tuturor!
Alina
35+ cu
RARES NCHOLAS
BEBE MIC IN BURTICA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png
Ignatica spune:
Fetelor avem cei mai frumosi bebelusi in gasca. Sa ne traiasca.
Nici o veste de la inni?
Ignatica
ionica spune:
Buna seara burtici!
INNI spor la "impins" sper sa iasa repede papusica ta si sa fiti unite trup si suflet
De aici din costa rica ,nu prea sunt multe de spus,ma plictisesc acasa,nu pot sa cred ca am stat aproape o saptamana in casa(ma rog am mai iesit in gradina),fara sa fac ceva.
Am angajat o bona pentru Sophia,se va muta la noi acasa incepand din luna septembrie,casa este dotata cu un apartament pentru servici,deci nu mai sunt asa de disperata ca voi fi singura.
Sotul meu este un inger de barbat,ma ajuta in toate,ieri mi-a facut la gratar;
Calamar,Creveti jumbo,pui marinat cu legume asortate tot pe gratar;
dovlecei ,anghinare si ardei gras galben. Legumele le-a amestecat intr-un bol si a facut el acolo un sos "vinegrette" demential!
Si ce credeti fetelor ca m-a implorat sa-i fac?? MAMALIGA ,a vrut el mamaliga ca sa o coaca pe gratar asa cum fac italienii "polenta",ahh francezii astia si gastronomia!
Nu am mai mancat asa cu pofta de mult timp!
Abia acum imi dau seama ca am in casa un sot care stie sa gateasca!
Ca tot vorbiti de nasit;
Sora mea mai mica se va casatori anul viitor in iunie ,ea locuiete la Reunion(o insula in oceanul indian ,departament francez), ma simt mai mult decat onorata,va fi prima oara cand voi cununa religios si nu pe orisicine pe sora mea.
Sunt tare mandra de ea,tocmai a absolvit facultatea Amricana de marketing-management din bucuresti,a sustinut licenta anul acesta si a terminat cu "gaudeamus laures"!
Va pupic si asteptam cat mai multi bebei!
+37
SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
floricika spune:
buna burtici si mamici
din pacate nu am putut ajunge la intalnire
, a venit baiatul care ne zugraveste camera lui junior si nu am mai putut pleca....asta e, sper ca fetele sa se fi distrat si sa vina cu poze!
si eu vreau vesti de la inni!
microbu eu am cumparat asa: rochita de botez, se gaseste la set si continea si caciulita cu manusi si botosei, un pachet de pampersi, ciorapei, finet (am luat cam 2 m) ca sa o prind dupa ce o scoate preotul din cazan, o panza pe care am intins-o pe masa din biserica cand am schimbat-o, ulei de bebelusi(pe care l-am dus la biserica sa il sfinteasca popa), fasa, si o fundita rosie pe care o poate pune la carucior sau la patut, o jucarie, eu am ales sa fie zornaitori din alea de pus la carucior. Si bineinteles, lumanarea de botez. Pentru baitza de a doua zi, am cumparat o pijama, caciulita, sapun si sampon. Astea sunt lucrurile obligatorii. In plus am mai cumparat costumase, rochite si ce mi-a mai placut mie. Important este ca la biserica si dupa baita de a doua zi, copilul sa fie imbracat incepand de la pampersi cu lucruri noi noute cumparate de nasi. La voi fiind botezul mai in toamna spre iarna eu as sfatui-o sa ia o paturica mai grosuta, si o salopeta de iarna, de fas. Sper ca m-am facut inteleasa si daca te mai pot ajuta cu ceva, intreaba-ma.
pupici la bebici si pe burtici
Floricika
38+ cu
David Stefan
Poze
alessia80 spune:
MIRABELA- ba da, are nume, dar inca nu l-am spus nimanui! Asteptam sa vedem daca i se potriveste![]()
ALESSIA80 36 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
Ignatica spune:
Burtici care sunteti pe fir, i-am scris lui Inni un mesaj. Acum ii face epidurala.
Haideti sa o incurajam in continuare. Ma bazez pe pasarile de noapte cu galeria. 

Inni hai ca nu mai e mult, in curand ii cantam Multi ani traiasca bebelinei tale.
Va multumesc din nou burtici ca sunteti langa mine si bebe David in toate problemele astea.
Ignatica
ancuca_b spune:
Mltumesc din suflet pentru raspunsuri si promtitudine!Maine fac BHCG si sper totusi sa fie sarcina.Testele de urina au iesit si pozitive si negative.Multumesc inca odata si va doresc la toate sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi!
alessia80 spune:
IGNATICA-
Multumim de vesti! Normal ca suntem alaturi de voi
BB DAVID e cel mai curajos! A deschis primul sezonul de bbi!
INNI_ hai curaj, Mai ai atat de putin pana iti vei cunoaste printesa

ALESSIA80 36 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]