mamici de sept-oct 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 15
ancuca_b spune:
Buna seara mamicilor!Cred ca sunt off-topic dar am nevoie de parerea voastra pt.ca aveti experienta in ale ecografiilor.este posibil ca o sarcina de 8 saptamani sa nu poata fi vazuta la ecografie intravaginala??????Daca ati avut asemenea experiente sau ati auzit pe cineva caruia i s-a intamplat va rog mult sa-mi spuneti.Multumesc!
alessia80 spune:
ANCUCA_B- mi s-a intamplat mie. Sarcina mea era de 5-6 sapt si nu se vedea la echo trsvgnl.Analizele de sange imi spuneau sapt de sarcina, dar in uter nu se vedea nimic!
Din pacate la mine s-a dovedit a fi o sarcina extrauterina!
Iti doresc sa fie doar o eroare de echo! Mai incearca la un alt dr!
Succes!
ALESSIA80 36 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
Nokia spune:
quote:
Originally posted by ancuca_b
Buna seara mamicilor!Cred ca sunt off-topic dar am nevoie de parerea voastra pt.ca aveti experienta in ale ecografiilor.este posibil ca o sarcina de 8 saptamani sa nu poata fi vazuta la ecografie intravaginala??????Daca ati avut asemenea experiente sau ati auzit pe cineva caruia i s-a intamplat va rog mult sa-mi spuneti.Multumesc!
ancuca
Anuca, mie mi se pare cam imposibil. Sa vedem ce zic si alte mamici

mexxa spune:
Ancuca parerea mea daca era ecografie abdominala era posibil sa nu se vada...insa la una intravaginala...slabe sanse, insa nu se stie niciodata!
mephala30 super ca a inceput sa curga sanul singur....sa de'a Dumnezeu sa ai mult laptic.
Martha ma bucur ca ai ajuns la capatul tunelului...stiu cat ti-ai dorit acest bebe si va doresc la amandoi multa sanatate si sa se termine totul cu bine. Refacere cat mai usoara!!
Fetele din Iasi eu sunt de acord cu intalnirea...promit ca de data asta vin
.Stabilim cand vreti voi.
_
34+
Sebastian
poze
Mult a fost, putin mai este...
Mirabelac spune:
Alessia nu prea mai am rabdare, de ieri au inceput si ceva contractii nedureroase dar destul de dese. Azi ma doare si spatele, sper sa nu fie de la contractii. Astept sa vina dr. mea din co si o sa fiu mai linistita.
Mirabela sapt. 36
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
GETY spune:
quote:
Originally posted by ancuca_b
ancuca
Vad ca toate iti raspundem. La mine la 6 sapt. fix s-a vazut ca era sarcina. La ecografie endovaginala. Dar o analiza la sange, pt. det. valorii beta Hcg, iti poate spune mai multe.
GETY
33 +
MARIA-DIANAVARSTA BEBELINA
POZE
alessia80 spune:
MIRABELA_ si eu astept ziua de sambata cum n-am asteptat nimic, niciodata! Atunci se intoarce CB!
Fetelor, cand se intoarce Adameasca, poate ii da un sms lui INNI sa ne spuna vesti
ALESSIA80 36 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
Mirabelac spune:
Alessia tu nu ai nume la bebe sau nu esti hotarata inca???
Mirabela sapt. 36
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
GETY spune:
MamiLili, nu dr., ci sora-mea m-a certat cu bagajul de spital. N-au treaba, ei, dr., cu bagajele noastre. Le au ei pe ale lor.
Sandra, crezi ca eu stiu exact pentru ce-or fi scutecele alea? Mi s-a spus ca-mi trebuie si-mi vor fi folositoare. Acum copiii nu se ma infasoara sarmalutze cum se infasurau inainte. Acum se incurajeaza practica sa stea cu picioarele si mainutzele libere, sa se poata misca.
GETY
33 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE