mamici de sept-oct 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 23
adameasca spune:
Tocmai am vorbit cu INNI, a nascut azi noapte la 3, sunt ok amandoua, aia mica a avut 3,350 kg. S-a dilatat foarte greu, dar s-a terminat pana la urma.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
GETY spune:
Ce zi uratica! Parca trag mitele de mine! Dar macar pot respira. Mai bine asa, decat canicula aia, cand stateam ca lovita dupa cap si asteptam ora 22 sa se racoreasca cat de cat.
Acum dimineata merg si la dr. de familie sa-mi iau "prenatalul". Am citit ca si Roxana01 si Cri au nascut. Astept nerabdatoare vesti de la ele.
Eloise, am avut si eu arsuri ieri. Si nu mancasem nimic ca sa le starneasca. Spre seara, cand n-am mai putut am luat un maalox si mi-a trecut. Nici pepene n-am mai mancat, pt. ca bausem mai mult lapte si... m-am abtinut.
Susa, imi pare rau ca nu s-a intors bebeul tau. Stii, citisem undeva, ca la nu stiu cate saptamani, daca nu era intors, il putea ajuta o moasa sa se intoarca. Cum? Nici eu nu-mi imaginez tehnica.Cata14, felicitari pentru cele 38 saptamani incheiate azi!
Adameasca, facem galerie si azi! Nastere usoara.
GETY
33 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
beatrix spune:
Buna dinimeatza burtici si mamici!
Adameasca, pt ieri: La multi ani fericiti, multa sanatate si tot ce iti doresti tu sa se realizeze!
pt azi, o nastere super usoara, bebe sanatos si refacere cat mai rapida!
Nicolstoy, credo, oanacn, vauva, inni, cri, sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si mancaciosi!
fetelor, acum ceva timp in urma, vorbeati despre un fel de jurnal al noului nascut! nefiind in tara n-am dar mare atentie atunci! puteti sa-mi spuneti va rog exact sub ce nume se gaseste acest jurnal, eventual si editura? am o prietena care va veni din tara si vreau sa o rog pe ea sa mi-l aduca! eventual, daca exista cineva din cluj si imi poate spune un magazin sau o librarie unde s-ar gasi ar fi si m-ai minunat!
noi suntem bine! am fost ieri la doctor si bebe are 2220g! este asezat in pozitia de nastere, lichid ok si ne mai vedem peste 3 saptamani!
va pup,
Beatrix
34+
www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe
floricika spune:
inni, felicitari sa va traiasca fetitza si refacere rapida!!!

gety, nu stiu ce ai inteles tu dar doar cri a nascut, roxana inca asteapta, e in sapt 40-41....
Floricika
38+ cu
David Stefan
Poze
GETY spune:
Nastere usoara Fusca! Iti tinem si tie pumnii si facem galerie aici!

GETY
33 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
itzy-bitzy spune:
AM VESTIIIIIIIIII NOIIIIIIII
Cri a nascut aseara pe la 10 prin cezariana cum ne zicea. Au bagat-o cam de urgenta in operatie pt ca nu ere ceva in regula cu fluxurile sanguine ale bebe-ului. Robert-Andrei are 3.400 kg, si scor Apgar 8 din cauza fluxurilor. Se simt bine amandoi dar ea crede ca se simte bine datorita calmantelor...mai multe ne va spune ea
Roxana01 se pare ca va naste maine, ca dr ei incerca sa ii provoace nasterea inainte de a trece la cezariana. Asa ca ii facem galerie si ei pt maine. Ne va da un semn mai dupa-amiaza.

Itzy-Bitzy
37 cu
Ana-Maria
POZE
sheryll spune:
Pt Alexxia si Eloise si alte fete care se intreba cum sa se numeasca bebeii nostri la scutece ........ eu propun CRIZANTEME.
Multa bafta celor care nasc azi . Dupa cate vad avem 1, 2 bebe pe zi. Tot inainte .
acai24 spune:
Adameasca multa bafta si tie si bebelinei...insanatosire grabnica si bebita sa fie sanatoasa si mancacioasa....

Inni sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati alaturi de ea...
Noi azi am intrat in 37 de saptamani....sunt foarte fericita din punctul asta de vedere....raceala inca nu m-a lasat...dar sper sa se sature de mine si sa plece si la altii....ce rau imi pare ca nu am putut ajunge la intalnire...banuiesc ca a fost super...
Vineri m-am programat la control, sa vedem cum m-o gasi....
Revenim cu vesti....
37 fix 
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png
adameasca spune:
Fusca, nastere usoara si refacere rapida!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
mephala30 spune:
Inni, felicitari, refacere usoara si sa va traiasca bebelina! 
Fusca si Adameasca, nastere usoara! 
Felicitari si fetelor care si-au vazut bebeii la ecografie!
Carmen
(37+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin