despre SPRANCENE

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

hm... multa reclama pentru nimic si elis asta...
referitor la cat de greu ar fi sa faci programare la elis... nu e deloc greu, eu am sunat si mi-au facut programare de pe o zi pe alta, problema e ca programarile le fac intr-un caiet infect si dup-aia nu mai stiu ca le-au facut!
eu m-am dus si m-a intampinat o cucoana care ma chestiona cu cine am vb si cine e persoana care m-a scis la caiet... de parca eu i-am carut datele din buletin la telefon. asta s-a intamplat pt ca elis plecase "la colt sa-si cumpere niste farduri ca are o nunta" si eu eram de vina ca nu eram scrisa in caiet.
evident ca nu am asteptat sa se intoarca elis peste 45 de minute pt ca mi s-a parut lipsa de bun simt din partea cucoanei sa ma chestioneze si dovada de mare neseriozitate sa faci programari intr-o fituica mizerabila in care se desluseau niste inscrisuri agramate.
lumea era dubioasa, cam colorata...

sunt si eu curioasa ce povestesc fetele care chiar au incaput pe mana lui elis... eu de calcat pe acolo... no way!!

Bad Dobby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Asteptam !!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

buna !

v-am promis ca revin cu impresii de la Elis; o sa va povestesc detaliat:

1. salonul este pe fostul Bd. 1 Mai (nu stiu cum se numeste acum), chiar vizavi de statia lui 300 (cum vii de la Victoria), colt cu str. Missail, cu intrare prin str. Missail

in fine ...

2. salonul nu e chiar de cartier, dar nici de fitze, sa zicem ceva submediu-mediu, dar nu era chiar cum i s-a parut Ancai Soare: lume dubioasa si cam colorata ... de fapt, la ora la care-am fost eu (13.00) nici nu prea erau clienti, nu stiu cum o fi dupa-amiaza

3. n-am avut probleme cu programarea, ora a fost respectata (cu o intirziere de aprox. 5-10 min., tolerabila zic eu intr-un salon pt femei)

4. Elis era acolo (nu era plecata la colt ), avea programari una dupa alta, dar celelalte fete cam somau ca sa spun drept si nu pareau nici prea maiestre, nici prea interesate de munca

5. Elis m-a pensat cam in 10 minute, f. frumos, adica intr-adevar cel mai frumos din cite "artiste" s-au ocupat in decursul timpului de sprincenele mele, dar mai este nevoie de citeva sedinte pt a se ajunge la forma finala; ea a spus ca este nevoie de cel putin 3 luni pt ca sprincenele sa se regenereze complet (adica sa creasca toate firele care pot creste); nu mi le-a vopsit, tocmai pt ca inca nu au forma lor finala ... trebuie sa mai merg peste 2-3 sapt, iar pina atunci mi-a interzis sa ma ating de vreun fir de par din sprincene, vrea sa vada cum mai cresc, sa evalueze situatia si sa vada ce face mai departe

6. Elis este o fire vesela, pare destul de priceputa si de sigura in ceea ce face, foloseste pensete, periute, foarfeca

7. pretul este de 250.000 ROL pentru pensat-dat de forma (probabil ca cel de intretinere este ceva mai ieftin)

una peste alta, eu sunt multumita, exclusiv faptul ca m-a pus sa ma duc cu autobuzul 300 de la P-ta Victoriei si mi-am blestemat zilele.

sa va mai zic ceva: ca un facut, ieri seara la Oprah a fost Anastasia Soare, pe care am vazut-o in actiune "operindu-le" sprincenele lui Oprah si unei spectatoare din public ...
ce sa zic, pe mine una m-a lasat paf, mi-a placut mult de tot, are o tehnica speciala, ustensile speciale, iar rezultatele sunt remarcabile; intr-adevar este o profesionista ...

m-am hotarit sa-mi iau si eu din State o trusa pt sprincene marca "Anastasia" cu care sa mi le intretin si s-o am acolo; nu stiu daca o voi folosi, dar sigur daca nu-mi iau asa ceva o sa-mi para rau

uitati aici niste chestii:

http://shop.nordstrom.com/S/2810544?Category=&Search=True&SearchType=keywordsearch&keyword=anastasia+in+All+Categories&origin=searchresults

http://shop.nordstrom.com/S/2802679?refsid=14876U&refcat=0%7e2377897%7e2377898%7e2379066&SourceID=1&SlotID=1&origin=related

http://shop.nordstrom.com/S/2802699?Category=&Search=True&SearchType=keywordsearch&keyword=anastasia+in+All+Categories&origin=searchresults

http://shop.nordstrom.com/S/2802661?Category=&Search=True&SearchType=keywordsearch&keyword=anastasia+in+All+Categories&origin=searchresults

http://shop.nordstrom.com/S/2802676?refsid=13107U&refcat=0%7e2377897%7e2377898%7e2380257%7e2384955&SourceID=&SlotID=1&origin=related

http://shop.nordstrom.com/S/2859476/0~2377897~2377898~2380257~2384957?mediumthumbnail=Y&origin=category&searchtype=&pbo=2384957&P=1

in final, am si eu o interbare: a folosit cineva produse de-ale ei ?
cum v-ati descurcat cu ele ? ati fost multumite ? (adica sunt usor de folosit de catre cineva care nu e de meserie ?) si m-ar mai interesa citeva opinii despre paleta de culori ...

sa fiti frumoase !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Buna fetelor,

eu mi-am luat ceva din gama "Anastasia" de la Sephora. Este vorba de creionul pentru sprancene , mi se pare de foarte buna calitate. Tot la Sephora am vazut si trusa ei pentru sprancene precum si multe alte produse pentru spancene. Acum ca locuiesc in Santa Barbara si sunt mult mai aproape de Los Angeles unde isi are ea salonul sper sa ma progarmez curand. Sparncenele mele arat ok zic eu insa e loc de mult mai bine...
Am auzit ca trebuie sa atepti cam 6 luni pt o programare si ca ar costa cam 100 $....sper sa nu fie chiar asa si sa reusesc sa merg la ea prin februarie -martie

Numai bine,

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

DAP! Eu mi-am cumparat de la Sephora trusa de sprincene "Anastasia", prima listata de tine si sint super incintata de ea.
E drept ca m-a costat peste 60$ dar a meritat. Pensulita e grozava si pudra aia aplicata pe spincene da un aspect foarte natural, mult mai bine decit cu creionul de sprincene. Un produs miraculos as zice eu...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdeneaua spune:

Buna, fetelor. Eu merg de 1 an la Elis in P-ta Domenii. Sunt foarte multumita (singura mea problema ar fi ca trebuie sa ma suport 3 saptamani!!! cu stuf deasupra ochilor). Personal, n-am bagat de seama personalul ca m-a primit repede de fiecare data. Pretul actualizat e 350 mii dat forma (!) si 300 mii intretinere. In plus, mi-a spus ca-si muta salonul undeva in zona Dorobanti. Pe la sf lunii ma infiintez la jumulit si va dau de veste ce si cum, daca sunteti interesate. Io una sunt super multumita de manutele ei.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Eu stiam ca sprancenele nu trebuie vopsite in negru. Maxim un saten mai inchis dar negru inaspreste trasaturile si imbatraneste. Din cate am vazut si in kit-ul Anastasiei tot nuante de maro se folosesc.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

merdeneauua, te rog tine-ne la curent . ai cumva nrul de tel?
in bucuresti ati vazut la sephora sau in alta parte produse anastasia soare??eu am identificat doar un micut kit sephora nu anastasia soare pt sprancene cu fard tip pudra in trei nuante cu periuta (in doua variante de culoare), si pensete sephora nu prea grozavee..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdeneaua spune:

maxinne, nr. de tel al d-rei Elis este 0723097153 sau de fix al cabinetului 0212243191. Ultima oara cand am fost la ea avea aceeasi adresa, adica vis-a-vis de Piata Domenii. Un pensat de intretinere costa 35 ron iar un pensat la prima mana 40 ron. Poti s-o suni pt orice informatie, de la programare pana la pret, adresa, etc, e de treaba. Pretul e mare, recunosc dar ma duc de 1 an la ea si pe mana alteia nu ma las. Sper c-am fost de folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1212 spune:

Peste cei 350 sau 400ron ce bacsis ii mai lasi?Sau se presupune ca e inclus?

Mergi la inceput