despre SPRANCENE

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Fetelor, va felicit pentru initiativa, Vreau doar s ava spun ca trebuie sa fiti foarte hotarate. Eu m-am apucat de chestia asta in aprilie si nici acum nu sunt gata. Trebuie sa ai foarte multa rabdare, pentru ca un timp vei arata neingrijit , nu trebuie pensate destul de multe saptamani, iar in tot timpul asta vei merge la serviciu, vei avea intalniri si alte minuni , eu am fost foarte stresata, pentru ca nu puteam sa dau explicatii de ce am asa sparncene nearanjate. Dar efortul merita , eu le aveam pensate foarte incorect, acum au o forma destul de frumoasa, dar v-am spus ,inca mai este de lucru. Succes!!
Asta este, prostia se plateste. Daca mergeam de la bun inceput unde trebuie...dar eram mica si fara minte cand m-am pensat prima oara.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca79 spune:

Ce m ati nimerit fetelor, eu sunt chinuita, am o cunostinta care si a facut spancenele la o profesionista si arata super ok si m am decis si eu sa ma duc, ca ale mele arata naspa si sunt nepensata si e un chin, am inteles ca la prima sedinta ma va pensa si mi le va vopsi si taia si dupa aceasta prima sedinta trebuie sa merg la ea saptamanal sau din 2 in 2 sapt pana ajunge sa mi le corecteze si cred ca va avea ce corecta, plus ca se duc si niste banuti....dar sper sa merite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Anda/Monica ,

da' nu ne-ai spus la cine mergi

eu am numai vreo 2 sapt de cind nu m-am mai pensat si deja mi se pare ca arat ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

[quote]Originally posted by teo1970

Anda/Monica ,

da' nu ne-ai spus la cine mergi
[quote]

Da, nu am spus la cine merg pentru ca nu este un salon special pentru sprancene, asa cum ati dorit voi.
Este o d-na care a lucrat destul de mult timp la Antena 1 , s-a ocupat de aspectul prezentatorilor la nu stiu ce emisiuni. Nu este un salon specializat, cum v-am spus, este un salon obisnuit de cosmetica, dar d-na se pricepe foarte bine.Eu zic ca arata bine, o sa va pun niste poze chiar acum, asa de curiozitate.
Uitati-va in albumul Monica in primle 2 foto ( inainte) cum aratau pana la pesnat si urmatoarele cum arata dupa 4 luni de munca , dar inca nu sunt gata, cred ca mai dureaza ceva timp. Am o poza mult6 mai reprezentativa la felul cum aratu inainte, dar nu o pun ca acum imi vine sa plang de ce sprancene aveam.
Aici : http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552430108&security=tucaua

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Monica,
drept sa-ti zic eu nu vad mare lucru in pozele "inainte", sunt prea mici;
da la "dupa"-s faine, arata f. bine!
da-mi si mie un PM cu coordonatele d-nei, o sa-mi fac o baza de date si-apoi o sa ma hotarasc unde merg; multumesc mult

da' la Elis n-a mers, totusi, nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 18749 spune:

Si eu sunt interesata in gasirea unei cosmeticiene pricepute la asa ceva , foarte bun subiectul !

teo1970 ,

din cate am mai citit eu ,in Bucuresti singura specializata doar pe sprancene este elis ; personal nu stiu pe nimeni care sa fi mers acolo insa am vazut un reportaj la tv si pare ok dar cred ca obtii foarte greu programare insa merita sa incerci.
Mai exista si alte cosmeticiene bune , am mai gasit pe alte forumuri recomandari bune pentru locic beauty salon (pe dorobanti , au si site www.locicbeauty.ro)

cristi22na ,

imi poti da mai multe detalii despre salonul de langa pta muncii ? il recomanzi doar pentru pensat sau si restul ? eu locuiesc in zona si caut o cosmeticiana buna ,testata , pentru pensat si epilat.

multumesc,

Mergi la inceput

18749,
cred ca o sa merg la Elis, chiar daca n-o fi asa de buna cum se spune, ma gindesc ca mai rau de cit acum n-are cum sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Nu stiu daca sunt neaparat on topic, dar am si eu o groaza de complexe vav de forma sprancenelor (eu le vreau ca Angelia Jolie - nu atat de negre, dar la fel de arcuite).

Marea mea problema este ca nu ma suport cu sprancenele aiurea, astfel incat nu am rabdare sa-mi creasca suficient incat sa le schimb forma "radical".

Acum chiar cred ca sunt "off":
Dupa numeroase research-uri, am aflat ca exista o procedura de "tatuare temporara" a sprancenelor (o micropigmentare la nivelul fiecarui fir), dar singurul cabinet care l-am gasit in Buc. este BLOOMS (www.blooms.ro).

Si-a facut cineva? Rezolva intr-adevar "problema" formei sprancenelor? Arata natural?

Pupici mici,
Mama_lui_Alex

Scuze daca am fost "off", dar ma gandeam ca-i tot "Despre sprancene"..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

mama_lui_alex Eu am spus pe prima pagina la acest subiect ca mi-am tatuat sprancenele si imi pare rau acuma. Nu toti se prind ca sunt tatuate. Eu am dorit sa mi se faca acest tatoo semipermanet pt a le da un aspect mai des si pt a le arcui mai mult. Poate cine are sprancenele varza ar trebui sa le tatueze dar nu era si cazul meu, acuma nu stiu daca pot sa readuc forma de inainte. Cred ca cele mai frumoase sprancene sunt cele naturale frumos pensate.

35 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

joi la ora 13.00 am programare la Elis
(ea incepe programul la 12.00)

nu sunt pensata de 2 luni (cam de pe 15 aug), mi-au crescut multe fire (nici nu banuiam ca am atitea, de cind tot le "jumuleam" eu!)

sper sa iasa ceva OK, o sa va scriu impresii

Mergi la inceput