despre SPRANCENE

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

M-ar interesa si pe mine un profesionist bun in Iasi,aveti idee??!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexamary spune:

buna
si eu am avut o problema mare cu sprancenele
prima data m-am pensat singura si nu m-am pensat bine
si am mers asa ani buni
in anul in care am avut nunta m-am hotarat sa fac ceva in privinta asta si nu m-am mai pensat vreo 3-4 luni
va imaginti ce urat imi statea dar eram hotarata sa imi fac sprancenele frumoase
dupa ce au crescut m-am dus la salon m-am pensat si mi-a dat o forma frumoasa
apoi ma duceam aproape de fiecare data dar mai ma faceam si eu din cand in cand doar cat sa le stric
dar de un an si ceva nu ma mai pensez singura
merg frumos la salon ma penseaza fata de acolo mi le tunde ca sunt lungute imi pastreaza forma
si nu mai am bataie de cap
si nu ma costa nici mult

asa e cel mai bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Leditia

cum e metoda aia cu ata?(ca io n-am auzit niciodata de asa ceva,da' cum e ceva nou pt mine,is curioasa)

POZE

Buna! Pe mine m-a pensat de cateva ori o indianca asa, cu ata. Era supermeseriasa. O tinea asa... cam cum tii ata dentara si firele le tragea prin rasucirea atei... nu stiu sa iti explic exact. Ideea e ca le-a dat o forma super... Partea proasta e ca dupa vreo 3 sedinte a disparut de la salonul din cartier....

YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

pensat cu atza:
http://www.youtube.com/watch?v=NK-QzPLgUTo

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

waw, ma gandeam la altceva cand am citit "pensat cu ata", nicidecum la o asa tehnica: super-tare!!

Am fost si eu la Ellis,atat pe 1Mai, cat si la cel din Dorobanti (de curand).

La inceput mi s-a parut aroganta, salonul initial cam nasol ( ea era singura cu activitate, desi au si alte servicii de oferit, nu am vazut nicio clinta care sa le solicite ).

Salonul din Dorobanti este aproape de Pta Dorobanti, cum mergi spre Aviatorilor- este deasupra mag. Canali.

Mi-a dat intr-adevar o forma f. frumoasa, sunt multumita (la prima sedinta de pe 1 Mai nu mi s-a parut cine stie ce, la a doua deja era cu totul altceva).

Pune accent pe o forma cat mai naturala, nu intra prea mult in sprancene. Pretul sedintei din Dorobanti (nu mai fusesem la ea de cateva luni, probabil ca a considerat ca este sedinta de prima-modelare) a fost de 50 RON. o sa mai merg la ea (desi 500.000 este cam mult...), chiar daca mai rar. O forma frumoasa a spancenelor mi se pare ca schimba destul de mult fizionomia

edit: www.elis-sprancene.ro/" target="_blank">site Elis

P.S. am mai fost si la un alt salon, dar a intrat atat de mult ca am plecat aproape palngand de acolo si m-am chinuit luni de zile sa le "cresc"

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

In Timisoara stie cineva o buna profesionista in pensat ?javascript:insertsmilie('')
fac cu ochiul

Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdeneaua spune:

Salut, fetili!
Cineva intreba mai sus daca las spaga lui Elis. Ei bine, nu!!! La banii astia nu inteleg rostul spagii!
In alta ordine de idei saptamana trecuta am platit pentru pensat si epilat musteatza 55 ron. Este nu stiu ce oferta daca te pensezi si iti epilezi musteatza in aceeasi zi. Eram grabita, n-am mai intrebat cat costa pensatul si care-s banii scutiti. Oricat de multi bani mi-ar cere io tot pe mana ei o sa incap, nimeni nu mi-a dat o forma asa de frumoasa.

Babai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by Allure

He, hee...eu nu imi dau sprincenele pe mina nimanui!
Ale mele sint foarte frumoase din nascare decit ca o data cu inaintarea in virsta (mai precis la 30 ani ) am simtit nevoia sa mi le subtiez pe marginea inferioara ca sa mai deschida un pic ochiul si sa le arcuiesc frumos in "V"-ul ala care se poarta la Hollywood...Nu stiu cit am reusit Uitindu-ma in poze mai vechi, zic eu ca da... (am oki estetic si mina buna )

De curind am descoperit ultima gaselnita de machiaj pentru sprincene: se cheama "eyebrow kit" si contine doua nuante diferite de pudra pe maro si o pensulitza foarte smechera. Acea pudra se aplica pe sprincene cu pensula respectiva si ce sa vezi? Ii da un aspect super natural si frumos (ca sa acopere golurile/imperfectiunile)
Cit de curind o sa-mi iau si eu una, decit ca e foarte scumpa dracovenia: cca. 30$ numai pensula

Si cind spun "aspect frumos", credeti-ma ca nu bat cimpii. Mi se pare genial kitul! Se gaseste la "Sephora".

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Iti recomand acest produs pentru corectarea imperfectiunilor. Este MINUNAT, garantat. Eu il am de 2 ani, il folosesc zilnic, sigur ma mai tine un an si este, in afara de corector pentru sparncene si eye liner. Da sprancenelor un aspect foarte natural si liniei de sub ochi, la fel.

http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=52959&goChar=E

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Saphir - saru'mana de pont Intrebare: esti blonda? Pt ca si eu sunt si stiu ca maro merge mai bine la cele cu tenul/parul in culori deschise...

Roxana 15 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Roxana, sunt satena la origini, dar acum sunt vopsita blond, sprancenele imi sunt naturale. Nuanta folosita de mine este nr. 03, pe care, vad ca pe site nu o au, dar din ce imi dau seama din fotografie nr.04 nu este foarte inchis de ce am eu si oricum, intensitatea culorii o stabilesti tu, in functie de cat praf pui pe periuta. Cum am zis, exista 2 periute, una cu varful ascutit, foarte moale, pentru eye liner si una mai aspra, cu parul mai scurt si mai lata, pentru sprancene.
Eu cred ca pudra asta e mult mai buna decat creionul, care lasa urme, se vede unde ai "desenat", cu pudra nu.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput