Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 27
fee spune:
Cat despre muci eu am observat ca el face cand plange si apoi de ineaca cu ei , de obicei cand se mai trezeste noaptea.
Multa sanatate bebelusilor bolnavi
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
Gandacel spune:
Dordia, eu am mai zis inainte sa vii din plimbari, nu stiu daca o fi bine ca am ramas, oi vedea pe 22 sept la prima vizita! eu n-am fost deloc la gineco dupa nastere... Deocamdata ma bucur de sarcina, dupa 22 voi mai vedea!
Fee, dar ce fain program de lucru aveti voi!!! S ce bunici moderni si activi!!! Auzi, la restaurant! Si iau copilul cu ei?
Lavi, cam asa i-am raspuns si eu lui Madau la Parinti, dar tu ai un stil aparte... cu exemple si tot tacamul!
Noi avem o perna cu Mickey Mose, care sforaie... se distreaza Bogdan si tot o strange si o calca in picioare. Lavi, tu zici ca n-are chef de mancare de la dinti? Ca el n-a facut asa la ceilalti dinti... Arunc bunatate de fructe zilnic!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Hildegard spune:
Gandacel, si eu am par pe operatie si mi-e teama sa ma rad acolo...sa nu zgarii.....esti figura
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
joy04 spune:
FELICIAAAA....de aia intreb si eu...se poate asa combinatie "mortala"?
sau nu am descifrat noi reteta bine???
nu cred ca am luat-o din spital, mai repede cred ca avea rosu in gat, nu a fost tratat cum trebuie, in spital l-a tinut in frau cat de cat cu ampicilina si apoi a explodat.
dar, din 5 doctori care au vazut copilul cu ROSU IN GAT, de ce nici unul nu a considerat ca trebuie tratat???
fir-ar mama lor cu diplomele lor de la glina.
ma credeti ca am niste spume pe ei ce nu pot spune in cuvinte, dar daca as avea un gun, ce bine ar fi!
GANDACEL, cate saptamani de sarcina ai?
nasa mea a ramas gravi la 1 an si 3 luni dupa cezariana si nu a avut probleme.
la tine este totusi cam devreme.
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Gandacel spune:
Hilde, dar sa te depilezi cu ceara sau aparat electric, ai curaj? ca eu alternativa asta as fi avut-o!!!! Si numai cand ma gandeam ca ies firele cu radacini si bucatele de carne si mi se facea rau! Fac haz de necaz acum, of course...
Gandacel spune:
Joy, eu atunci o sa cam nasc... Imi este foarte frica, insa pana nu-mi zice doctora exact ce si cum, nu imi fac nici un plan si nici o grija. (!) Aiurea, imi fac o mie de griji! Insa sper in ce-i mai bine!
madau spune:
Lavi mama esti o comoara la casa omului. M-am mai linistit sa stii, mai ales ca vad ca si Nati a avut cresteri, scaderi, dar daca tu nu-ti faci griji, atunci cred ca sunt eu mai paranoica. Stiu ca tu esti mult mai atenta la detaliile astea, deci daca zici ca e ok, atunci las copilul in pace. Sunt datoare de cinste.
Doardia offf, nu stiu ce sa-ti zic, ca noi n-am avut probleme din astea, dar cred ca ptr tuse ar merge si Stodal (vad ca a zis si FELI), fiind homeopat ma gandesc ca nu are efecte adverse si merge si la bb-lusi
Gandacel multam si tie ptr raspuns, avand in vedere ca a zis si LAVI acelasi lucru....stii vb aia cand 2 oameni iti zic ca esti beat te duci si te culci...
Cu beleaua pe care o facusi...zic sa incerci cu niste tinctura de galbenele. O diluezi nitel si pui pe niste comprese ceva. O sa usture nitel, dar cicatrizeaza imediat. Ptr durere..da-te cu TONIFOR (e o crema pe baza de arnica, eu o dau pe Miruna cu ea dupa vaccin) e si antireumatica, e super si nu e scumpa.
Ma duc sa curat legumele ptr papa si revin
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
bb_alinus spune:
Buna si de lanoi mamici,
Bianca, ca si la discutia cu olita, zic ca periuta si pasta de dinti sunt cam devreme pt bebe. Eu ii dau de la nastere, de 3 ori pe saptamana Fluorex cu pipeta, asa se da aici.
sanatate lui Serbanel.
Dordia, si lui Stefanel multa sanatate. Si tie la fel. Tinem pumnii sa nu fie grav.
Ela, dar cum de a refuzat scaunelul? A cazut din el mai demult sau ce?
Noki, noi nu bem suc de fructe, mi l-a refuzat cand am inceput diversificarea si nici nu am mai insistat apoi. Mancam fructe de spargem, compoturi, de fapt mancam tot ce putem duce la gurita. La capitolul fructe nu prea am idei de diversificare: piersica, caisa, si din cand in cand ananas si mandarina. Banana nu, ca ne constipa, dar cred ca o sa incep sa ii dau.
Gandacel, cu caderea parului m-ai atins in punctul sensibil! Mie a inceput sa imi cada tarziu dupa ce am nascut, de fapt de acum 3 luni nu mai stiu ce sa fac! Imi adun parul cu pumnul dupa fiecare baie. Oare o fi de la suvitele pe care am inceput sa le fac?? Zau de stiu ca slava domnului am incercat o gramada...mai putin tratamente din farmacii, dar cred ca o sa incep sa ma interesez si de asta. Acuma am inceput un tratament adus de mama din Ro, marca Hofigal, sa vedem ca cica face minuni :)
Feli, si io sunt o persoana care sufera de cald de cand am avut bebe...taman bine aici in Nl,
Bic, cred ca nu erai tu pe forum cand ma plangeam ca ne mutam in Olanda. Am ajuns aici acum 2 luni pt serviciul sotului. Si este o venire definitiva ca sa ii raspund lui Noki. Dar mi-am propus sa ma intorc la Nisa cam la 2-3 luni, asa ca sa imi incalzesc sufletelul din cand in cand. Macar cat e missa mica si eu fara servici.
Roxi, noi nu avem ticuri dar tare m-a amuzat felul de a adormi al Alexiei!
Fee ce fain ca Daniel sta cuminte si se joaca la voi in birou! Cat despre lasatul la bunici, bravo ca bebe accepta si ca mami are curaj si ca nu este ca mine, panicata. Adica eu sunt dusa rau, stiu, imi amintesc cand erau ai mei aici si o luau pe miss in brate si o plimbau, ma uitam innebunita la toate obstacolele din drum si le atrageam atentia, cand trebuiau sa urce sau sa coboare scari stateam in coasta maica-mi si ii numaram treptele pe care le mai are in drum. Sper sa imi treaca cu vremea...Pana una alta bine ca stau acasa cu ea.
Apropos, credeam ca numai eu am socrii plimbareti! Si ai mei ies la restaurante si seri de dancing mai des ca noi!
Joy, or fi dintii de vina de nu poate dormi Vladutu! Sper sa ii treaca repede. Ii dai cu ceva pe gingiute?
Si cum adica mananca laptele doar dormind? De cand asta?
Madau, lasa ca nu-i asa de tragic ca doar copii au si ei momente cu urcusuri si coborasuri. Uite eu ce m-am calmat de cand nu o mai cantaresc pe miss. In 3 luni am cantarit-o doar odata acum 10 zile. Iar 9100g mie mi se pare bine, noi aveam acum 10 zile 9300.
Ma opresc aici desi as mai fi avut de raspuns!
Alina si Amalia ( 17 nov 2005)
camelia_daniela spune:
Doamne, fetelor, si eu care credeam ca sunt singura cuu fire de par pe burtica !!! Stiu cat e de dureros epilatu' ... bafta, Gandacel, la rezolvarea "problemei" locale!
Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Morgano spune:
MULTA SANATATE TUTUROR BEBEILOR BOLNAVIORI Si mamicii Dordia, careia ma alaturi si eu care am trantit o discopatie lombara dimineata, in timp ce-o puneam pe Ana in tarc. Sunt varza, repaos total, dar cel mai tare ma doare cand stau in pat. Of, exact asta-mi mai lipsea cand am enorm de lucru si Ana e in faza de rasfat total. Sta mama cu noi, dar Ana din 3 in 3 min ma striga desi tarcul ei e la 2 m de mine, si n-o pot lua, nu am cum, iar ea nu intelege....Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)