Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

GANDACEL, cu un pic de diclofenac, dar nu prea mult ca nu-i indicat in sarcina.

sau un antiinflamator care sa-l poti lua..dar nu stiu nici unul.
poate niste crema din aia chinezeasca....dar nu stiu ce naiba are in ea.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dordia are mucii vascosi, galbeni-verzui? Ca astia ar fi indicatie de antibiotic, desi Silviei de nenumarate ori i-au trecut fara. Nataliei i-au trecut atat bronsita cat si bronsiolita cu tratamentele ne-antibiotice Stanc-iste si tusea de te speriai. In fine, fiecare doctor le stie pe a lui.

Madau Nati mai face de-astea cu scazutul in greutate, nu numai la mare. Depinde f tare si de cat ii e de goala/plina burtica si matele cand o cantaresc. Anterior scaderii si stagnarii nu luase ea spectaculos de mult? Eu asa-mi amintesc! La fel si cu Nati, uite aici cantariri daca vrei:
2 iunie 8000
16 iunie 8170
28 iunie 8100 - aici a fost marea
17 iunie 8640 - aici a fost muntele
27 iulie 8550 - poate totusi cu burta mai plina data trecuta?
11 august 8650
23 august 8760
28 august 8700 - acuma ce-o mai fi fost? drept e ca a mancat mai putin...

Dar, pe ansamblu, din 28 iunie pana in 28 august a luat 600 g ceea ce-i arhi OK.

De ce nu trebuie sa te sperii:
-Mirunica oricum e in grafic cu greutatea; ar fi trebuit sa ia in medie 750 in primele 4 luni, deci 3 kg in total, plus 500 in urmatoarele 4, deci inca 2 kg. Total 5 kg pana la 8 luni. Si apoi cate 250g pe luna.
Nati e cu vreo 200 g in minus dar tot nu ma ingrijorez pt ca arata f bine.
-La varsta asta fiind mult mai activi consuma mai mult decat atunci cand doar stateau locului
-Din cauza dintilor au zile cand nu le prea trebuie mancarea

Joy multa sanatate lui Vladut!

Pe Silvia o sa o duc la doctor mai incolo, maine pleaca la bunici pt 2 saptamani. Asta pt ca ne apucam de renovat baile; pe astea le-am lasat in suspensie de canmd am cumparat apartamentul acum 3 ani, intre timp au aparut alete prioritati, dar acum trebuie facute ca nu mai pot sa le vad.

Si pe mine ma ia o parere de rau ca pleaca la bunici... dar pe Nati o tin aici numai pt ca o alaptez; mi-ar fi fost f greu cu amandoua si mesteri prin casa.

Gandacel
Omu' care n-are de lucru se dezbraca si-si pazeste hainele.

Mergi la inceput

LAVI, si eu credeam ca voi scapa fara antibiotic l aStanciu, dar nu a fost asa.
in schimb sunt un pic linistita stiind ca el nu sare una doua cu antibiotice.
si pe reteta, diagnosticul este: faringo traheo bransita acuta

acu..asta a descifrat soramea...exista asa combinatii?????

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gandacel imi pare rau pt. patzania ta dar...am si eu o intrebare. Nu e nici o pb ca ai ramas insarcinata asa rpd dupa cezariana? Mie dr. ginec mi-a zis ca abia dupa ce face Stefan 1 an pot sa raman.

Fetelor i-am dat antibioticul, si dupa cel de seara astept rezultate. Sa vedem. de tusit nu mai tuseste decat f. putzin dar....muci la greu!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

JOY E O REACTIE NORMALA DE LA SINECOD-ITI SPUNE MOA CARE STIE DIN EXPERIENTA-HAI CA INTR-O ORA SPER SA TERMIN PRIN CASA SI SUPA DARIUCAI SI SA TREC 10 MIN PE LA TINE,CA TOT ETATI CU UKA AFARA

DORDIA-PT TUSE INTREABA DACA POTI SA-I DAI SINECOD,E BUN SI SUNT PICATURELE PE CARE LE POTI DA USOR,SI POTI PUNE SI VIBROCIL IN NAS

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Va multzumesc fetelor pt raspuns si pentru suport. Astept sa vad daca se amelioreaza pana maine si apoi....vad ce ii mai dau. Nu vreau sa il bombardez cu medicamente ca e ok ca stare generala. Si am vb si cu Cumnatul meu care e medic si mi-a zis ca tusea poate fi si de la mucozitatzile care il fac sa se innece asa ca....sa sper ca asa e.

Va multzumesc oricum pt raspunsuri!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

ELA............., sa-mi du un beep daca nu merge interfonul sa vin sa va iau de jos...
eu incerc sa-l culc acum ca nu face decat sa maraie....

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by joy04

LAVI, si eu credeam ca voi scapa fara antibiotic l aStanciu, dar nu a fost asa.
in schimb sunt un pic linistita stiind ca el nu sare una doua cu antibiotice.
si pe reteta, diagnosticul este: faringo traheo bransita acuta

acu..asta a descifrat soramea...exista asa combinatii?????

ardeiasul meu umplut

Moama, pai la voi s-a inflamat toata calea respiratorie!

Contra tusei e bun si Stodalul (produs homeopat). Votez si eu ptr Vibrocyl.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Iar bblushi bolnavi?
Multa sanatate!!!

Lavi,Feli ca sa va bag si mai mult in nebuloasa AR si MMR(ROR)iaca ce problema am io:
Cum vom face anisorul pe 26 dec iar aici nu se face AR, iar pe la inceputul lui Dec urmeaza sa calatorim in suedia(deci fara vaccin facut),exista vreun pericol , plimbindu-ne prin aeroporturi si neavind anticorpi sa facem vreuna din boli???
Raspund tot eu:
"Dumnezeu stie!!"

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Buna dimineata!

Felicia, eu am inceput deja munca dar pe Daniel il iau cu noi la birou, deci nu-i nici o problema ca ma amenajat biroul cu parc, scaun , jucarii si tot ce imi trebuie si el sta cuminte , se joaca , papa si mama si tata lucreaza.La bunici el sta , mai mult ii simt eu lipsa decat el mine dar plecam la un salon la 50km si cred ca este mai bine asa ....dar offf as vrea si eu sa profit putin de puiul meu

Cat despre dormit , acu doarme singur si are un program dar dupa ce o sa vina de la socra mea o sa fie dat peste cap ca ei ies mult seara ( prin restaurante ) si iar o sa ma chinui sa ii fac program

deh vorba ceea : Parintii il educa, bunicii il alinta

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput