Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 28
fee spune:
Gandacel, da il iau pe copil cu ei , il plimba prin tot Parisul (au ei restaurantele lor si au mai fost cu Daniel).Ultima oara cand am fost cu ei se plimba baiatul cu bucatarul si servitoarele prin restaurant si doarme in biroul patroanei ca el doarme in carut.
Alina, si eu sunt panicoasa rau dar uite ca incet, incet ma mai calmez .Socrii mei sunt niste persoane exceptionale si stiu ca las baiatul pe maini bune.Apropo noi luam in continuare in fiecare zi o doza de Fluosterol (vit si flor) pe zi, ma mir ca la voi s-a schimbat.Alina ai incercat fructele cu fromage blanc de la nestle?Daniel se linge pe botic cand ii dau.
Nici noi nu bem suc de fructe , mancam fructe si compoturi la greu deci nu-i bai, plus ca bea apa si lapte la greu.
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
Morgano spune:
Spor si fetelor lucratoare, bine ati venit in clubul mamicilor polivalente!
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
fee spune:
A, mi-am adus aminte ca cineva intreba de carne de miel ( parca Buluci), Daniel la pranz a mancat miel cu morcovi de la Bledichef si scrie pe el ca este de la 8 luni.
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
Gandacel spune:
Ripley, eu sunt cea cu durerile de spate, ceafa si mana! Nu Dordia, saraca. Cu ce-ti dai?
Camelia_daniela, eu sunt din alea mai "spane" ca sa zic asa, eu nu prea am par mai pe nicaieri. Insa operatia nu e pe burta, e in zona pubiana, sub parul ala... intelegi tu! Acolo am facut frumusetea cu lama!
Alinush, si mie tot tarziu dupa ce am nascut a inceput sa-mi cada parul, chiar ma miram, insa pe urma am citit ca incepe undeva intre lunile 4-6 dupa nastere, cand incep sa se regleze hormonii... Deci e normal. Si cica trece de la sine in cateva luni. Trebuie sa avem rabdare. Nu cred ca suvitele sunt de vina, eu ma vopsesc o data la 2-3 luni si doua saptamani imi pica mai putin decat de obicei, cred ca au niste substante hranitoare.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by Gandacel
Ripley, eu sunt cea cu durerile de spate, ceafa si mana! Nu Dordia, saraca. Cu ce-ti dai?
Camelia_daniela, eu sunt din alea mai "spane" ca sa zic asa, eu nu prea am par mai pe nicaieri. Insa operatia nu e pe burta, e in zona pubiana, sub parul ala... intelegi tu! Acolo am facut frumusetea cu lama!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Gandacel, stiu ca nu e exact pe burtik, dar n-am stiut cum sa ma exprim .... a iesit cam aiurea ! Sorry!
Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Morgano spune:
Gandacico, ma refeream la raceala Dordiei, ca de pb tale stiam ca exista nu de acum :)
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
bb_alinus spune:
Maria Alexia, cu umplerea timpului liber ar fi multe de spus. Pana acuma totusi am reusit sa iesim la plimbare cam in fiecare zi. Ca aici ploua in general doar o parte din zi - pana acum mai ales dimineata- si deci cand se opreste ploaia iesim. Ar fi multe de vizitat, sunt multe parcuri cu spatii amenajate pt copii, multe muzee, cladiri, strazi, iar mijloacele de transport foarte bune, cu loc special pt carucior. Chiar le prefer masinii care acuma zace in fata casei. Pana acum am colindat la greu magazinele si plaja. Iar din sept o sa ma inscriu in diverse cluburi unde pot sa o car si pe miss dupa mine. Ar fi multe de facut aici insa sunt o comoda din fire si pana ne pregatim noi fetele de iesit se face ora 14h....
Chiar, nu stiu cum faceti voi fetelor dar eu dimineata nu pot face nimic!Pana ne sculam, bibilim, mancam se face pranzul...
Ela, parca ma vad pe mine, cu o carte buna in mana si o ploaie sanatoasa afara....insa aici e cam exagerat. Eu ziceam inainte ca nu ma deranjeaza sa ploua zile in sir dar nu imi imaginam ca asta inseamna 30 zile de-a randul...
Ripley, si tu esti bolnavioara? Mey fetelor dar ce faceti voi acolo? Sanatate multa!
Fee, nu am zis ca nu ii dau vit missei, ci raspundeam la intrebarea legata de spalatul pe dinti. Deci pe langa fluorex ii dau si uvesterol ( cutiuta portocalie) cate o doza in fiecare zi.
Va si va urez o dupa amiaza placuta,
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Bau-bau si de la noi! Io m-am smecherit, am trecut la programul de toama-iarna, cu scos copilul inaite de masa - 11-14 si dupa-amiaza - 17-20.30. Am venit acuma in casa, am papat si hopa-topa pe forum. Afara am executat una bucata cazatura pe beton - prima dintr-o serie luuunge probabil, avem un mini-cucui la spatele bostanului!
Dar avem 2 progrese mari:
- a stat azi in piciore vreo jumatate de minut netinuta deloc
- ieri a coborat singura de pe fololiu
Amu sa incepem raspunsurile:
Gandacel - mie nu-mi mai cade parul de demult. Pe pe la 6 luni maxim ale lui Sarah. o fi de la sarcina noua?
Madau- cum pe fatza tare??? Aia la noi are neste chestii care au scai si care se prind pe lateral cand pliezi patul. Pe partea moale o culc in deplasare, ca altfel avem patutz de copil mare si saltea aferenta.
Bulucel- cica ficateii trebe fierti cam 20 de minte in lapte. Io i-am fiert in apa cu putin lapte si au fost ok, iar sarah a halit la greu.
Mai am de citit stive, dar fugsa furajez sotul si pr mine. Si s-o pun pe dra Banditism la nani.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
fee spune:
Alina, scuze am inteles gresit,sorry.Nici noi nu facem mare lucru dimineata,papam ,ne spalam imbracam un pic de curatenie si cam atat.Deh , muncim dupa masa ( cu ocazia asta ne si plimbam ca ne ducem cu carutul ) asa ca Noki tare curajoasa mai iesiti dimineata.
Gata, a venit soacra la noi , va pup si o zi buna cu soare !
ÉPICTÈTE
<VIII p.1114>
Buluci spune:
Toate steagurile flutura, doar al meu e batut in cuie!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze