Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
catutza spune:
Fetelor, stie cineva ceva de Dayssy ca si ea spunea ca Dragos e mucos. Eu nu am mai vazut-o pe forum , sau ma insel?
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
maria_alexia spune:
Subscriu si eu la problemele generale:
1. de ieri nu mai vrea biberon si pace. Si tocmai ce eram intr-o faza fericita, ii dadeam completare si seara si dimineata, apoi dormea cat de cat mai linistit. Ziceam ca am intrat in linie dreapta si cu intzarcatul... Ufff.
In seara asta am zis ca nu-i dau sa suga pana nu ia lapticul din biberon. Scandal mare. Pana la urma am pus cereale intr-o canita, turnat lapte peste si ... s-a repezit la ele! Fara lingurita, fara nimic. Le-am tot subtiat cu lapte, a tot baut din cana (normala, nu cu tzoc!!), il pot considera mancat.
A mai avut o faza dintr-asta acum aproape 2 luni, exact cu 2 sapt. inainte sa-i apara primii dintisori. Asta o fi si-acum, sper. Atunci l-a tinut o saptamana.
Intzarcatul sper sa il putem face treptat, mi se pare prea crunta pentru amandoi varianta cu renuntat la san intr-un weekend.
2. Am incercat si noi cereale cu miere, am o varianta cu orez, nu cu grau, tot de la Nestle. Dar problema daca i le dau seara e ca el inca nu se spala pe dintzisori... Ripley, Ana face deja asta?
3. Bine ca ati readus in discutie chestiunea cu florul. Trebuie sa-mi intreb si eu dentistul care-i faza. Am vazut ca aici se recomanda mai putin decat in alte parti (Cluj, de ex.), o fi apa altfel? Din cate stiu, suplimentele de flor se administreaza atunci cand apa locala nu aduce suficient aport. Dar daca nu bei apa locala, ci apa plata, cum o fi??
Maria & Cristian (22 dec 2005)
felicia74 spune:
Dordia multumesc! Bine ati venit si voi! Noi am stat mai putin nu ca voi, care v-ati facut de cap Poze maine.
Gandacel si Ilinca zbiara cand nu e bagata in seama.
Cel mai neplacut in magazin, imi venea sa intru in pamant! Dar toata lumea: "vai, ce bebe frumos" si sarea pe ea, spre disperarea mea. Nu stiu cum am venit acasa fara sa fi batut pe vreuna. Moama, cum poti, domle, sa sari asa pe un bebeu necunoscut sa-l pupi? Nesimtire curata!
Catutza am vazut pozele, tare frumusei erati toti!
Noki Ilinca mananca ultimul bibe stand pe spate. Nu s-a inecat niciodata.
Dayssy bine ca mai plecati cu cineva din familie la mare. Si noi am fi vrut s-o zbughim seara la o terasa sau plimbare dar eram consemnati in camera ca dormea Ilinca. Asta e, altadata!
Madau Ilinca sta in scaun de masina.
Despre blendaruit: a mancat borcanele de la Nestle care aveau si boabe de orez. Nu a fost problema.
Ioana la intrare in Neptun stau oamenii cu oferte de cazare si nu-i baga nimeni in seama. Acum cazarea s-a ieftinit - de la 50 roni la 33 roni camera la vila. Iti dai seama cat va fi cand te vei duce tu! Trebuie sa gasesti ceva care sa-ti placa.
Moama, energie statica - eu am mocheta aproape peste tot. Poate d-aia am atatia pitici pe creier?
Apropo, stiti cum ii zic Ilincai? "Energie dintr-o bucata"
Mai citesc si maine. Noapte buna!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
maria_alexia spune:
Bic, am verificat si eu cu yahoo photos: intr-adevar da eroarea aia stupida cand vrei sa adaugi pozele la un album, dar pana la urma o face! Cel putin pozele voastre ultimele (de la Moeciu, cu scumpa de Sma misunuand prin iarba, nu?), sunt la locul lor in album!
Patricia, speram sa te avem alaturi mai des de-acum. Am vizionat si pozele foastre, aveti fetita mare deja
madau spune:
Hello
Inainte de e ne culca vroiam sa va aratam si voua cum am papat iaurtzel
P.S. Feli bine te-ai intors....tre sa dai o bere ca ti-am tinut locul la schimbat scutece. Felicitari Ilincutzei ptr baitza in mare.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
patriciaR spune:
Multumim mamica Meems si mamica Maria-Alexia.
Sper sa reusesc sa intru mai des, chiar daca voi fi decalata ca ora fata de voi.
patriciaR spune:
Mada ce simpatica e Alexia-Miruna.
Aici nu am gasit iaurt care sa-l pot da Anastasiei, o sa caut mai bine...sigur trebuie sa fie...tot ce am cumparat erau cu fructe...dar parca simti cand gusti ca are mult adaus de amidon.
Cu toate astea i-am dat 2 lingurite si tareeee i-a placut...dehh era dulce ca era cu fructe.
lavi02 spune:
Feli bine ai revenit!
Pe Silvia o voi duce la cardiologul pediatru pe care mi l-a recomandat drita care e si ecografist, deci ii poate face si o eco cardiaca daca va considera necesar. La Stanciu nu cred ca are rost sa merg in conditiile astea, pt ca el in afara de ascultat cu stetoscopul nu are ce investiga.
Dordia de preferat e sa ramai la ape sarate, gen ser fiziologic, spray cu apa de mare, etc. Cel mult, daca se infunda rau, Vibrocil.
meems ce super part time-ul, un fel de sfert de norma, nu? Succes!!!
Fete dragi,
Dupa 6 saptamani state in vara asta singura cu amandoua pana la orele nasoale la care se intoarce Virgil de la servici, declar cu mana pe inima ca e aproape usor si f placut cu 2 copii.
Prima saptamana a fost nasoala rau, razboi cu Silvia de captare a atentiei/stabilire a limitelor, dar pe masura ce trece timpul tot mai bine ne intelegem. Secretul e sa le acord atentie ambelor, dar nu in sensul: Silvia, hai sa ma ajuti sa-i facem baie lui Nati, ci in sensul: Silvia hai sa facem un puzzle sau sa ne jucam un Piticot, etc.
Ma mai uit pe la emisiunea BBC Little Angels de pe TVR2, marti la 20.00. Va uitati? cristinamh zicea la un mom dat ca se uita. Ma inspir si de acolo.
Azi, era o familie cu 4 baieti: de 6 luni, 2 ani, 4 ani jumate si 6 ani jumate. Ca lumea, nu?
lavi02 spune:
Salisa bine ai revenit! Pacat ca te-ai chinuit atata cu daneza, nu?
Ganadcel la emisiunea de azi, de care ziceam, familia avea un carucior pt gemeni pe care il folosea pt cei 2 copii de 6 luni, resp de 2 ani. O alta solutie este ca pur si simplu dupa ce apare bb2, pe Bogdanel sa-l duci de manuta.