Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 15
patriciaR spune:
Intr-adevar Lavi am mers cateva luni bune la scoala de daneza.
Totusi Danemarca, dar mai ales Copenhaga va fi mereu speciala pentru familia noastra...acolo s-a nascut Anastasia, va trebui candva sa revenim pentru gazuta.
dordia2000 spune:
Gata fetele!!!
Avetzi poze de vizioant daca vretzi in contul comun in albumul nostru!!! Am reusit sa le pun intr-un final. Acum ma duc sa mai citesc din urma.
Catutza si Lavi02 va multzumesc pt. sfaturi!!! Deocamdata vad ca nu se infunda nasucul. Sa speram ca o sa ii treaca rpd! va pup!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
patriciaR spune:
Nu am intrat de multisor dar acu o sa va stresez ..iertati-ma daca chiar va stresez.
Cate mese solide pe zi au bebelusii vostrii?
Eu incerc din rasputeri sa ii dau 3 mese solide dimineata fructe sau cereale cu fructe sau fructe simple, la prinz si dupa amiaza...un fruct.
Outul fiert cum il dati sa-l manance ...ii pisati galbenusul? sau cum altfel?
Eu inca stau cu frica sa nu se innece cu ceva mincare soliduta...
Multumesc .
Buluci spune:
Cami, noi la inceput nu aveam probleme cu medicamentele, dar dupa vreo 2 zile de tratament consecutiv(la 8 ore) cu furazolidon sirop(care e kiar scirbos) nu mai vroia sa vada seringa!Inchidea gura din instinct!Ptr ca se obisnuise cu seringa, am skimbat tactica cu linguritza, apoi iar reveneam la seringa…pina am terminat tratamentul!
Cu vigantolul, ma distrez, ii picur direct in gura !Panadolul , deasemenea il accepta ca e dulce!Eu zic ca depinde de gustul medicamentelor!
Dordia, welcome back!Sa va fie de bine “balaceala”!
Bic, nu-mi mai fac probleme cu fontanela,caci n-am pe cine “puii mei” sa intreb printre “savantii” de medici azeri!O sa fac ce mi-a zis dct aceea din iraq, adik inainte de aparitia dintilor i-am dat o doza de 7 pic vigantol, acum am redus la 4 picaturi si o tin asa pina la un an!
Ripley, nu-ti fa probleme cu cazaturile!Undeva, in Biblie (nu stiu exact sa-ti zic unde)este scris ceva legat de Ingerul lor Pazitor(ingerul cazaturilor).Si io ma minunez cum cad , bietzii de ei si n-au nimik!
Bicule, acelasi sentiment il am si io inainte de a adormi huliganul!Initial ma exaspereaza, se suceste de nspe mii de ori,apoi ma bufneste pe mine risul cind il vad la capatul puterilor si in final adoarme!E superba faza!
Joy, lavi are dreptate, probata si de mine treaba cu panadolul si febra mai mare de 38.5, nu scade!!!Si cred ca 3 ml e cam putin ptr virsta piticului( cred ca 5 ar trebui)
Mada felicitari ptr Vorbareatza!De-acuma , sa te tii bine cu “cerintzele”!
Meems,Si io sunt pro ptr o slujba, dar nu acum , cind ginerica e asa micutz, si nu in tara asta.Cind vom pleca peste ocean, mi-am propus ca primul lucru sa ma inscriu la facultate sau orice alta forma de invatamint(eventual de scurta durata).Acolo se gaseste de munca mult mai usor si sunt si salariile pe masura!Sa vedem , pina atunci, daca nu mi se rablagesc neuronii sa mai studiez.
Anyway…Good luck!
Mada, fara exagerari sau “periaje”, Mirunica zici ca e desenata, are niste sprincene frumoase!Oki sunt negri??Dar, totusi, cu cine seamana bruneta, caci din cite bag io de seama , voi suntetzi blonzi!
Patricia, e tare scumpa “pufoasa” ta!Daca ai skimbat locatia, poate ai sa postezi mai des!
Azi , am reusit ptr prima data in viata mea sa fac supa de galuste, iar cobaiul a fost Simon!Mi-au iesit pufoase si gustoase, a ras vreo 3 !Iar ieri i-am dat spanac fiert cu orez,dovlecel si putina carne de miel!A mincat, dar nu cu o pofta exagerata!
Si mie mi-a facut figuri cu fructele, vreo 3 zile, apoi no problem, mi le-a acceptat cu placere!Cea mai faina combinatie iubita de Simon este iaurtul+brinza dulce+cereale!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
Buluci spune:
Patricia, noi 99 % papam 3 mese solide(care devin, defapt, liqide in urma blendaruirii) si 2 mese de lapte.Cind maninca foarte bine la prinz , nu mai avem 3 solide ci doar 2!
De ex, azi a papat:
7dim -200 ml lapte
11 -fructe(un mar+o banana+doua prune).Cind nu pun banana, mai adaug 2, 3 masuri de cereale ca sa iasa mai omogen continutul
3- 3 galuste pisate separat de restul supei apoi am continuat cu piureul de legume(eu fac supa de galuste cu legume in ea...dupa ce fierb legumele , le scot si adaug galustele)
6-iaurt+brinza dulce+cereale
10- 150 ml lapte
Galbenusul de ou , il dau dimineata,frecat cu putintel iaurt, ca sa-l alunece mai bine!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
Madutza10 spune:
Mai fetelor ,va tot laudati cu poze ,abia astept sa le vad dar imi spuneti si mie cum ,,ajung'' la contul comun ???
Felicia ,bine-ati revenit!!
Dordia ,eu cind a fost mucios i-am dat cu Humex la greu si Vibrocil ,i-a trecut relativ repede!
Mada ,sa-mi traiasca nora ,e frumoasa foc ,are niste ochi de moare lumea ....
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
Madutza10 spune:
patriciaR,noi avem doar 2 mese solide ,la 11:00 ii dau tot lapte pentru ca nu papa fructe.
Oul i-l dau cu brinzica ,iaurt si mamaliga dar il cam evit ,ii dau o data sau de 2 ori pe saptamina cite jumatate.
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
patriciaR spune:
Multumesc Cristina si Madutza pentru sugestiile cu alimentatia.
Nici nu stiu ce sa-i fac sa manance..
Uneori mananca bine alteori pr si simplu nu vrea decat cateva linguritte si apoi lapte.
Fetele din USA ce fel de brinzica de vaci mai noale le dati bebeilor vostrii?
Care sa semene cu brinza de vaci din Romania .
xandra28 spune:
hello fetelor!
eu de cand am inceput serviciul pur si simplu nu mai am timp sa va citesc, asta seara am facut un efort si-am ajuns la zi cu subiectul asta, dar tare greu!
la mine in weekend a fost o nebunie, a fost vara-mea cu baiatul ei cu 9 luni mai mare (dar care fizic pare mai mic ca uriasul meu, de incwepusera parintii inainte de plecare sa se certe ca de ce al lor nu mananca asa bine ca vlady ). fi-miu statea pe jos, se trantea si varu-sau pe jos... tony (varul) mergea in picioare, se chinuia si vladut sa mearga... la un moment dat, vlady statea pe jos pe burta si tony cand l-a vazut s-a dus si l-a incalecat, ca asa face el cand vede pe cineva stand pe burta... ei si sa vezi urlete pe vlady, pana s-a dat tony jos... altfel unul radea, altul plangea, au iesit la plimbare fiecare cu caruciorul si cu bunica lui, si s-au intors seara cantand, de ziceai ca sunt matoi, ce mai, au fost mortali ciutanii! si apropo gandacel, mi s-a parut chiar misto o diferenta asa de mica, super!
astea fiind spuse, ma duc la nani.
va pup
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 6 si la 7 luni
varsta lui vladut