Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Alinush, ce ma bucur ca ai postat!

Joy, vad ca se tin problemele de Vladonele tau... Pupici si insanatosire grabnica.

Ripley, bravo, Anutzachele a revenit la copilul model care a fost pana acum

Noki, iti citeam mesajele referitoare la noul format cu pozele din contul comun de yahoo si ma regaseam in totalitate. Nici mie nu-mi plac schimbarile, si eu sunt mai conservatoare de felul meu si greu ma adaptez la ceva nou. Dar asta-i viata, trebuie sa ne obisnuim.

Eu de maine incep lucrul. Nu a fost neaparat ceva programat, nu aveam de gand sa-mi caut servici pana prin ianuarie, am zis ca stau primul an intreg acasa cu Rianna, dar... se pare ca planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ. Cat am fost in Romania o clienta de-a sotului i-a spus ca la ei la companie se deschide o pozitie part-time si s-a gandit sa ma recomande pe mine. E vorba de 30-40 de ore pe luna, ceea ce e super pentru acum ca oricum n-as putea s-o las pe Rianna undeva mai mult de-atat. Cred ca voi lucra 4-5 ore pe zi cateva zile pe luna, in functie de cat au ei nevoie de mine. Maine sta sotul cu ea, dar nu va putea sta intotdeauna asa ca trebuie sa ne gandim si la un plan B. Sa vedem cum ne vom descurca. Sper sa fie un pas inainte pentru mine si o schimbare benefica pentru toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hello! Am sosit. Brrr, dar ce vreme e in Bucuresti, parca am venit de pe alta planeta. Adica a plouat si acolo luni dimineata (putin) si azi noapte dar azi era soare si frumos, s-a dus lumea la plaja.
Ilinca a fost ok, i-a placut marea, cu tot tacamul ei: apa+nisip. Cand am adus-o pe plaja in prima zi s-a si dus in pas de defilare spre apa, insa cand au stropit-o valurile a inceput sa se matzaie putin. Cred ca la anul n-o mai scot din apa.
Am vizitat si Venusul, Mangalia, 2 Mai+Vama Veche+vama din masina (luni dimineata cand a plouat am luat-o cu masina unde am vazut cu ochii).

Am citit ceva pe diagonala si am vazut ca se discuta de comportamentul bebeilor in masina. Ilinca sta cumintica ca face mami show. Pe autostrada am stat 5 minute in fatza (asa, de proba) si a inceput sa planga in hohote. Am luat la pipait scutecul si... surprise. Asa ca pana la urma tot in spate am ramas si dupa ce am schimbat-o.

Tot voiam sa intreb si eu de sterilizare. Ca ne-am carat cu solutia Chicco (pe care apropo, nu o clatesc) la mare. Iar Ilinca pe plaja a "gustat" de toate - nisip, sanda, apa de mare ba chiar se repezise si la un chistoc dar am fost pe faza. Noi cred ca ne lasam pagubasi. Sa vedem ce iese.
Lavi am inteles ca ai probleme cu Silvioara. Si eu zic sa mai intreb alt doctor. Stanciu e cam grabit cand te duci prima data la el. Poate sa-l mai rogi sa se uite mai atent la ea?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Bai, i-o v-am zis sa nu luati avertismente! Ce facurati?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Felicia , bine a-ti revenit ! Poze ceva? Hai ca vrem sa o vedem pe Ilinca in apa.E bine ca a-ti prins vreme buna.

Ripley , nu stiu ce are messul meu dar nu merge. Sper sa-si revina cat mai repede.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Dordia si Feli, bine ati venit inapoi acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Felicia bine ai venit.Nu stiam ca ai fost la mare.

Poze pun in seara asta ca pana acu' nu am prins calculatorul si...abia acu' l-am dat pe tati la o parte si...cred ca toata seara e al meu!

Sa va mai povestesc ce am mai facut la mare: Cum noua dintzosii nu ne ies decat in deplasari de data asta ne-am intors mai bogatzi cu 2 dintzosi, unul iesit gata iar celalalt doar se vede, mai are de spart gingiutza si gata. Se pate ca a suportat cu bine ca nu a avut nici un fel de problema dar.
Tot la mare s-a ridicat singur in picioare si a inceput sa mearga tinandu-se de diverse. Acu' deja are sigurantza si se misca mai cu talent. In Tzarc face ture iar pe langa tzarc e mortal ca atunci cand nu se mai simte in sigurantza incep sa-i tremure grisinele si...se lasa in fund.
Tot la mare si-a imbogatzit vocabularul cu diverse silabe noi; mananca totul taiat bucatzele sau pasate cu furculitza; mananca porumb cu coceanul ca omul mare si ii place la nebunie;
Cam astea sunt progresele facute la mare !

In alta ordine de idei....ieri dim. s-a trezit Stefan cu nasul mucios si stranutand de mama focului. Prima noastra raceala. fara febra, cu stare generala f. buna dar cu muci si stranuturi. I-am dat Nurofen si azi nu mai stranuta si muci mai putzini.
Intrebare: Ce as putea sa ii pun in nas ca sa ii treaca mucii si sa desfunde caile??? Eu ii pun doar ser acuma si...vad ca respira destul de bine dar...noaptea mai sforaie si...parca vad ca o sa i se si infunde!

Gandacelule felicitarile noastre pt. bb2 si sa ai o sarcina asa cum am avut-o eu, fara nici un discomfort si o nastere din cele mai usoare posibile! Si eu vreu bb 2 dar...tb sa mai astept vreo 2-3 luni pana sa ma pun pe treaba!
Hai ca ma duc sa aranjez pozele si apoi sa le pun in contul comun.!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Buna,
Dragi mamici, desi intru rar sa postez acu ma simt datoare sa va zic ca ne-am schimbat domiciliul, din Danemarca in USA.
Buburuzei mele abia acu ii ies primii 2 dintisori...ii simt coltii..., am vazut la alti bebelusi ca au dintuci de pe la 4 luni.
Asa cum cred ca si alte mamici se chinuie si noi stam destul de prost la capitolul mincarica solida, ar minca numai lapte dar nu ma las..insist...
Ne ridicam si stam in picioare, facem pasi la marginea mesei sau patului...alergam in 4 labute...batem din palme...cantam, radem tipam ...ii place la nebunie cand ii pun " Clopotelul magic"
Cine vrea sa ne vada sunt cateva poze mai jos:
http://new.photos.yahoo.com/alozneanu/album/576460762310918396#page1
la mamici sila bebelusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Gandacel, eu am citit ca nu e recomandat sa-i lasam pe copii sa adoarma cu biberonul sau cu canita de lapte de teama aparitiei cariilor. Plus ca e bine sa invete ca mincarea e pentru masa si patucul pentru dormit. In legatura cu cariile, in Romania nici nu se administreaza flor, asa ca probabil ca igiena dentara trebuie sa fie si mai stricta.
Eu am inceput sa o periez pe Smaranda dupa fiecare masa cu periuta luata din Ro pentru 0-4 ani, parca. Si colabora foarte bine si se distra nevoie mare, pina cind a trebuit sa ma duc eu la dentist pentru mine. Ca sa o tina ocupata, dentista i-a dat o periuta sa se joace cu ea si de-atunci Sma a inteles ca periuta e de supt si de jucat nu de periat, asa ca nu ma mai lasa..

Cu pozele, mie imi place noul design dar nu si modul de organizare. Acum trebuie mai intii sa incarci pozele din computer in folderul numit generic "My photos" si de-acolo drag & drop la albume separate. Dar mie-mi da eroare de ieri cind incerc pasul 2. De-asta va scriam ieri ca am pus poze, dar sint talmes-balmes peste celelalte. Ah, si Gandacel, si eu voiam sa-mi pun pozele de cind eram bortzo, ca mi-era dor.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati, alaptati, alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Dordia , si Bianca a fost mucoasa, fara febra sau tuse, si noua doctorita ne-a recomandat 3 fiole de occilococinum, una pe zi, trei zile la rand dizolvate in bibele de ceai. si picaturele in nas de trei ori pe zi, Ophtamesone, eu i-am pus vreo 3 zile si a scapat de mucisori. Si ser la greu, cate 1ml in fiecare nara de...nu stiu cate ori pe zi.
Multa sanatate lui Stefan.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor, am facut o maer boacana. Am incercat din nou sa incarca niste poze si nu a mers, in schimb mi-a incarcat inca o data toate pozele in My albums
Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine? Cind i-am dat upload, am selectat albmul Bic drept destinatia pozelor. Si totusi mi le-a incarcat in My albums. Apoi cind incerc sa le "add to album" imi da "error: 400 Bad Request."
A mai patit si altcineva?

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati, alaptati, alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput