Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 12
Noki_Lara spune:
Hai ca m-am mai imprietenir cu noul format, manca-l-ar cucu!
Am reusit sa vad albumele cu poza de introducere...si sunt ok.
Preblema mea catre fetili cunoscatoare in ale PC-ului: daca-mi downloadez programasul NOU de drag and drop poze, calculatorul meu nu-l va privi ca pe un up-grade si automat imi va transforma si mie contul in formatul nou?ca io vreau ca contul MEU de mail sa ramana asa...vechi. Si acolo am programel de pus mai multe poze odata, dar e diferit de asta de pe cntul comun.
ma lamureste cineva, pleeease?
Catutza- io caut carcasa pentru Nokia-ul meu 8310, care e deja relicva in ale telefoanelor mobile, asa ca nu am gasit si nci nu voi gasi. Deci trebe sa-l cam schimb. Am pus okii pe Nokia 6125, dar e 7.5-8 mil, ceea ce e cam prea mult. Dar sa vedem, ca pata e maaare de tot pe creier.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
Pisi-si-boscu, am incercat si eu tehnica asta ..., dar la noi nu prea tine!
Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
maria_alexia spune:
Noki, mie in contul personal imi spune nenea de la Yahoo ca-mi va face el upgrade AUTOMAT soon. Fara intrebari, fara optiuni. Si fara sa aiba legatura cu instalarea utilitarului cu pricina.
Asta-i viata, mergem inainte.
Eu zic ca e doar chestie de obisnuinta, la urma urmei pozele tot asa raman organizate, pe albume etc. Spor la imprietenit cu noul format !
stefanalex spune:
Mamici care alaptati nu va ganditi cu groaza la momentul intarcatului. Eu pe 1 septembrie incep serviciul si de aceea sambata l-am intarcat pe Alex. M-am mutat in camera fiului meu mai mare si incercam sa nu prea ne vedem. In acest timp ALEX a stat cu tatal sau. Ziua a fost ok, dar a venit si noaptea. Cand se trezea taica-su ii dadea cate un pic de ceai, dar pe la 4 dimineata l-a palit o foame si un bocet incat a trebuit sa ma duc sa-i fac un biberon de lapte. Nici nu va pot spune cat de repede l-a mancat, el care nici nu vroia sa auda de biberon,dar foameaa.....
De atunci avem acelasi program, in schimb observ la el ca mananca mancare diversificata mai bine, si bea cam 300-400ml de lapte. E putin cam mofturos, se uita cu jale la mine, dar e destul de intelegator .
Stiu ca nu-i este usor , suferim amandoi, mai ales mie mi s-au umflat sanii si ma dor destul de tare. Am pus comprese cu apa rece, am mers la medic , mi-a prescris niste pastile si acum e deja mai bine.
Am uitat sa va spun ca taica-su e foarte mandru de Alex!Zilele acestea daca au stat mai mult impreuna s-au apropiat foarte mult.Ii stralucesc ochii si rade in hohote atunci cand se joaca.
Parca imi pare rau de decizia luata, dar asta e. Sunt convinsa ca vom recupera totul.
STEFAN si ALEX
Noki_Lara spune:
Maria-Alexia- offff, asa este. Ai dreptate. Am deschis si io contul eu si era acelasi mesaj. Asta-i viatza. trebe sa ne ajustam la ea, nu? Dar conservatorismul asta....saru-mana de iluminare!
Noi am papat la pranz piure de ficatei + legume- rosie, cartofi,dovlecel, morcov si un patrunjel mic. I-a placut. I-am dat si cateva firmituri de paine prin el, ca aveam paine de-aia yummmy de la Carrefour - pave de 1 kg si io-s fana si se pare ca si Saralyna. A papat jumate de castron, ceea ce pentru ultimele zile de greva de foamete e destul de ok.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
Gandacel spune:
Noi azi la pranz am mancat... mai nimic! Ce-o avea, nu stiu. I-a dat deja coltul de la dintele nr.7, insa nu cred ca e asta problema. Sper doar sa nu-l tina prea mult, nu de alta, dar dau faliment! Arunc intr-o veselie fructe scumpe, (asa mi se par mie, cel putin) si mancare gatita cu drag de mami... Toate ca toate, mancarea de pranz o cam mananc eu, dar nu vreau sa-mi slabeasca baiatul ori sa-l trec pe lapte la 10 luni!
La voi cat au tinut mofturile astea?
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Noki_Lara spune:
M-am uitat la serial, am dat drumu' special la DC, ca saralino doarme in front si ce vaz? Am aterizat pe pagina 2....pai ce e somajul asta?
Nu mai avetzi nimik de povestit? Sau sunteti toate la plimbare, cum o sa fiu si io cand binevoieste printzesa sa se scoale?
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
Hildegard spune:
bate u vant aici la arad...brrrr sunt 15 grade.E bine asa.
noki, si Stefan aazi a papat ficatel de pui cu legume (ardei, morcov, cartof,rosie)
-la 15 - a ras un denette de vanilie
-la 17-o titi plina------acuma doarmeeeeeeeee
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
catutza spune:
Offff, pe mine ma ucide noul yahoo photos ! Nimic nu incarca si mai mult ma enervez.
Si Bianca a facut azi figurele la mancare, cred ca de la dinti. Azi am reusit sa ma uit in gurita ei si se vede gingiuta alba, asa ca asteptam. Azi a avut si scaune cam multe,4 la numar pana acum, dar normale, vedem pana diseara.
Fetelor pe mine m-a zapacit fimea azi : se ridica in picioare-rade-si apoi ia mana de pe tine sau de ce se tine ea- sta cateva secunde fara sa se tina de nimic (cam 10-15 sec) si apoi cade , de regula pe spate, nu are nicio jena ca nu e in pat si ca e pe jos, nu o intereseaza. Iar eu mor ca se loveste la cap. Acum a invatat si-si ridica capul cand cade, dar de doua-trei ori a dat cu tartacuta de parchet (am covor, dar ...degeaba, ca tot se loveste).
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
madau spune:
Salutare pe la pranz!
Eu acum am aterizat acasa, i-am dat fetei sa pape ca era lihnita de foame ( ca la masa de ora 12 a papat nitel apoi a apucat-o kk, si gata), i-am facut papica ei preferata, piure de conopida cu broccoli si pui, a dat gata un castronoi, acum trage la "aghioase"
Am fost si m-am vazut cu o prietena care mai are nitel si naste (DPN e undeva pe la inceputul lui oct), si mi-a mai impartasit din problemele ei de gravidoasa (am avut un deja-vu), am mai stat la barfe, ne-am facut planurile de cumparaturi ptr BE, numai tampenii, ce sa facem si noi.
Noki eu i-am luat "grau cu miere" de la Cora, aveau toate sortimentele de la Nestle. Sunt fara lapte, ca si eu tot ptr pus in bibe i le-am luat, asa de papat ziua le avem pe cele de la Milupa, care-s preferatele ei.
Ioana tare imi pare rau ca n-ati gasit la Mamaia, ceea ce nu intelege eu e de ce au mai pus oferta aia pe net, daca tot n-aveau locuri?. Niste tampiti se vede treaba.
Camelia nu te pot ajuta cu siropelul, Miruna ia cu sfintenie si fara sa comenteze tot ce-i dau, chiar si Ca
Dordia asteptam pozele sa vedem Stefanelul "scufundator"
Gandacel uite chiar acum am citit in ultimul nr din Mami ca bb pe la 9 luni au o perioada in care pot refuza sa pape chestii pe care pana acum le papau fara probleme, cica e doar o etapa, isi vor reveni curand la sentimente mai bune. Trebuie doar sa tratam totul cu rabdare, sa le dam sa manance doar ce vor si o sa fie ok.
Si hai sa ne laudam si noi: De 3 zile fata mea a inceput sa vorbeasca.Spune 'alo' la telefon, baba, dada, apa, papa si derivate care nu se pot reproduce in scris. Dar se adreseaza personal (adica "mama" si se uita spre mine si "dada lui tati). Asa ca-s va dati seama, mai ales ca-mi facem probleme ca nu zice nimic. Ei uite ca acu' nu-i mai tace gura. Oare cu cine o semana?
Fug ca a venit tati
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze