CIRESE de mai-iunie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
Lya spune:
Amonar, http://vremea.my-press.com/?ctry_m=Romania&loc=Timisoara , http://timisoara.vremea.romaniantourism.ro/index.php?unde=weather&id=56919&cmd=prognoza
dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
&Erikutz
adib spune:
Lya
beton site.
pentru ziua de azi e ok. conform cu realitatea.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze
cristina1702 spune:
eu sunt tare suparata...
1. ca am trecut pe laxative
2. ca pana acum au avut efect o singura data la inceputul tratamentului dupa care am chinuit-o degeaba
3. aseara pediatra ne-a zis ca ne da ultimul produs netestat: dulcopic spunand ca ii dau seara si pana dimineata face...ei bine....NU a facut!!!!!!!!! nici macar o data...si e din ce in ce mai agitata....

nu stiu ce sa ma mai fac...nu pot sa o las asa...prima data au trecut 8 zile, cand dupa nu stiu cate siropuri (ex: debridate, lass baby...), i-am bagat supozitor cu glicerina...l-a dat afara in cateva secunde si a si facut...dupa care s-a linistit...
nu inteleg de ce copilul meu care mananca numai de la san are asemenea probleme...ca eu refuz sa accept ideea cum ca ar fi transmis genetic de la mine....
a, am luat si eu laxativ (duphalac) ca am zis sa-i transmit in lapte...nimic...
help!
a_daniela spune:
Buna,
Magda si Ioana merci pentru wrap. La inceput Bia nu prea a fost incantata dar pentru ca nu stiam eu sa-l pun. Acum ca am mai invatat, sta Bia mea bine si chair am inceput sa iesim prin magazine cu el . Ma ajuta enorm, mai ales ca bubulina vrea din ce in ce mai mult in brate.
Am fost si noi la mare acum 2 saptamani - 4 zile. A fost f. bine si Bia nu a avut nicio problema. Erau la mare f. multi bebei. Noi mergeam la plaja de la 9-11 si de la 6-8. Bia era imbarcata cu body si statea in carut si sub umbrela. A dormit f. mult si a mancat f. bine.
La drum a fost cuminte la dus s-a uitat pe geam, iar la intoarcere a dormit aproape tot timpul.
Va pupicim
poze cu Bia[url]
cristina1702 spune:
va rog sa-mi spuneti cum se ajunge la cabinetul dr. stanciu care inteleg ca e in rahova...are un nume? cum il gasesc? mi-am facut programare pt joi si am uitat sa intreb si unde e si cum ajung...mi-e jena sa mai sun! inaioana inteleg ca tu ai fost la el! te rog explica-mi cum ajung acolo!
raalucutza spune:
HELP-HELP!!!!copilul meu s-a umplut de bubite rosii pe piept!nu stiu ce sa zic ca febra nu are deloc!de la lapte nu stiu ce sa fie ca papa la fel si vomita tot la fel de cand il bea!acum 2 zile tac-su dastapt i-o dat sa suga niste carne prajita si cu atata pofta o supt-o ca atunci cand i-o scos-o din gura a inceput sa tipe!acum eu nu stiu ce sa mai zic!va intreb ca poate a-ti patit asa!ca dupa iubitul meu sot o sa ajungem intr-o zi cu soare la doc!ca el nu se impacienteaza niciodata!si lasa sa vedem ce se intampla!pe cand eu nu pot sta asa da degeaba daca nu stiu vorbi limba lor!
inaioana spune:
Cristina, adresa exact a cabinetului este: Str. Malcoci nr. 3, Bl.46, scara 1, parter (interfon 05 cred..scrie acolo deasupra oricum). multa sanatate grasunicei!
Alia, da, luam Ecoflorina. Multumim de urari!

Ralucutza...fuuuga la dr ca nu-i de gluma si da-i o tigaie in cap iubitului!![]()
Apropo, in ce statiune stati, ca noi tre' sa ne oprim in Austria (probabil in zona Graz) si daca e in drumul nostru si aveti si moteluri/pensiuni cu preturi acceptabile ,poate ne vedem ca stam o noapte in Austria sigur.
Adib, am vazut pozele, sunteti foarte draguti iar Raluca..din ce in ce mai mare si mai frumoasa.
Sa nu va mai ascundeti de acum incolo..eeeee!

Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
Cristina, uite harta: http://www.bucuresti.com.ro/www/index.html/search?ShowOnMap=1&xMap=523&yMap=-506&streetID=2545
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Amonar spune:
Ralucutza
Poate sa fie o alergie la ceva din mancare (carne prajita)....cred si eu ca trebuie sa mergi la doc!!! Nu glumi cu intoxicarea micutului tau! Iubitul tau trebuie tinut la distanta deocamdata...:-))))
LYA
Mersi . FAIN SITE-UL!
CRISTINA
Nu te mai chinui cu laxative...eu aplic demult metoda termometru..nu cred in obisnuirea negativa la el....la un moment dat tot isi va da drumul singur. Face si singur iar daca nu face toata ziua bagam seara termometru si asa se goleste de "greutatea" din ziua respectiva. Mai bine ajutat decat chinuit cu hemoroizi si neeliminarea toxinelor din cauza fecalelor.
(pozeKailan)
camelia.t spune:
Cristina, baiatul meu cel mare, pana la 6 luni nu a facut niciodata kk singur. Era asa de constipat ca si atunci cand facea ajutat facea cu firisoare de sange cum se rupea la fundulet.Mi-era o milaaaaa.....Am folosit ori termometru ori supozitoarele cu glicerina. Toata treaba s-a rezolvat de la sine din momentul in care l-am pus in premergator. Facea miscare si asta l-a ajutat cel mai mult. il puneam dimineata si dupa cateva plimbari prin casa....gata kk.Si din momentul ala nu a mai trebuit ajutat.Asa cum zice si Amonar, nu am avut pb sa devina dependent de termometru sau supozitoare. Nu zic ca asta e metoda ideala dar in disperare de cauza si pt ca alte metode au esuat, am folosit-o cu succes pana la 6 luni. Succes cu bblina.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei