CIRESE de mai-iunie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 4

adib spune:
amiss_zip
noi nu avem experienta alaptatului la sin prea dezvoltat, dar cu alimentarea cu biberon, pot sa-ti spun ca se intimpla aproape de fiecare data sa pierdem laptic dupa masa. deci stai calma. probabil din cauza vitezei cu care curge laptele.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

cristina1702 spune:
andreea eu nu cred ca nu ii va merge bine cu lapte de la alta mama...da, nu e al tau...dar nu inseamna ca ii va face rau...eu am aflat de curand (cu stupoare) ca mama mea a ramas destul de repede fara lapte si ca avea o vecina de bloc care nascuse cam in aceeasi perioada un baietel...ei bine, ele au vorbit si tanti a inceput sa ma mai alapteze si pe mine pe langa fiul ei pt ca avea lapte suficient...eu am ramas socata...caci ma punea la san si eu am fost convinsa ca un copil nu suge decat de la mama lui...se pare insa ca eu am supt un timp de la tanti aia si a fost foarte bine...
recunosc ca m-am enervat cand am aflat! mi s-a parut iac! dar asa a crezut ea ca e mai bine la momentul respectiv...(daca mi-l dadeau din biberon era altceva....pt mine cel putin)
intre timp, daca eu m-am speriat ieri ca nu aveam ce sa-ti scot si eram si stresata cu madalina, am baut din nou ceai de lactatie si mi-am golit sanii (cred) cand am scos cei 80 ml...cert e ca azi-noapte cam crezut ca im plesnesc sanii...mi s-au umflat ca la inceputuri...si acum sunt tari si plini, ceea ce nu se mai intampla...si asta chiar daca madalina peste noapte si de dimineata a mancat bine...nici nu stiu ce sa mai fac...
imi pare rau ca a dat afara laptele..poate e totusi doar o intamplare...cred ca daca era ceva il dadea de la inceput dar nu ma pricep...sper sa fie bine cat mai repede Petra...
noi am epuizat produsele ajutatoare de facur kk...aseara pediatra mi-a zis sa incercam ultima varianta dulcopic...treuia sa-i dau seara si cica ar avea efect pana dimineata...madalina mea nu a facut nici pana acum...as zice ca nu merge, dar poate ma grabesc...nu inteleg ce fac dupa asta...de aceea vreau si eu sa merg la altcineva sa o vada, sa am si alta parere...ca nu stiu ce sa ma mai fac...
intrebam aseara de dr stanciu? inteleg ca e bun? cum pot ajunge la dansul? ma poate ajuta cineva?

adib spune:
multumim pt incurajari cu plecarea.
in masina si Raluca sta linistita la plimbarile prin oras (de scurta durata). de dormit nu prea doarme. ne e cam frica de iesirea cu pricina, durata deplasarii fiind de aprox 3 ore. mult mai mult ca de obicei (15-20min).
dar sintem increzatori.
si plinsul de ieri se pare ca a fost din motive de plictiseala. azi s-a trezit vesela. am vorbit cu ea la telefon
Varsta Raluca
Poze

vivighe spune:
Cristina...imi pare rau ca bebe nu face kk...poate ar trebui sa papi tu ceva care s-o ajute...ia papa 2-3 prunici,sau sa consume ea mai multe lichide.Stiu ca se zice ca cei alaptati nu au nevoie de alte lichide,dar acum fiind foarte cald...Nici eu nu prea ii dau ceai sau apa desi papa Milumil,dar daca vad ca trec 1-2 zile si nu face ii dau apica si a treia zi face,iar cand papa san se intampla sa treaca si 5 zile fara sa faca si pana n-avea ea chef...degeaba incercam eu toate cele.
Ingrid s-a pricopsit cu niscai muci si nu suporta deloc sa-i bag pompitza aia in nas...asa ca n-am reusit sa-i scot.O las sa si-i scoata singura prin stranut ca alta solutie n-am...da ma enerveaza ca fornaie ca un calutz.
Adi...si eu zic sa nu renuntzati la plecare.Noi de obicei facem cu ea drumuri cam de 2 ore si chiar daca nu doarme sta cuminte la ea in scaunel si admira peisajul.Are prea multe de vazut si e prea uimita ca sa planga.Si din cate am auzit eu cam tuturor copiilor le place in masina...sper sa n-aveti voi exceptia care confirma regula
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

cristina1702 spune:
multumesc pt raspuns
o sa incerc cu prune...
a mea bea ceai f mult...in zile calduroase ajung si la 2oo ml pe zi de ceai...fara sa renunte la mese...acum ii dau de la hip de fenicul si separat de musetel...cica cel de musetel ar trebui sa ajute...
nu pot sa o las multe zile ca plange rau, se chinuie si ajunge sa nu mai manance...

gicutza spune:
amiss stai linistita cu scosul lapticului. Si Ana scoate laptic (pentru ratuste cum spun eu) cam la fiecare masa. In general bebicii mai papaciosi mananca putintel mai mult decat le trebuie, si excesul il scot afara. Vlad facea la fel, mai mult, el scotea si pe nasuc de ne speriam si eu si el. Hai ca pana maine nu mai e mult .
adib nu renuntati la plecare! Noi am fost cu amandoi bebicii in Piatra Craiului. Cam 4 ore dus - 4 ore intors, cu pauzele de tigara . Nici nu i-am auzit gurita Anei, chiar daca a stat f. mult timp treaza. Dar se uita tare curios si pe un geam, si pe celalalt. Si-l mai sorbea din ochi si pe frate-su care ne-a facut capul calendar. Vlad a inceput sa vorbeasca cam cu o luna in urma doar, insa de atunci doar asta face: vorbeste!!!
cristina Madalinei, ca tare frumusica e. Nici nu am apucat sa-ti spun ce m-am bucurat sa va vad sambata si-mi pare rau ca nu am apucat sa stam mai mult, dar Anei deja i se facuse fomita si pana acasa in Drumul Taberei e lung drumul si ne si pregateam pt. un concert de zile mari
Mai scriu...
Vlad si Ana
Sa traim bine!

Amonar spune:
AdiB
Ce vreme e la Timisoara? Peste o saptamana plecam in Romania. Parintii mei sant aici deci nu pot sa aflu de la sursa directa...cam cum va fi vremea pe 16 septembrie? S-a mai incalzit climatul acolo..ca de 16 ani de cand eu sant plecata nu mai stiu...
(pozeKailan)

adib spune:
Amonar
de dimineata a inceput sa ploua mocaneste. vine toamna. de citeva zile e cam rece, azi sint sub 20 grade (nu stiu exact cite).
pina pe 16 sept mai vorbim. speram sa mai fie ceva zvicniri de vara.
oricum bun (re)venit!
Varsta Raluca
Poze

Amonar spune:
OK, thanx!!! Deci si acolo s-a racit...bine ca stiu ce haine sa-mi iau. Mai vorbim...
(pozeKailan)

cristina1702 spune:
gicutza ai batut drum pana in parc nu gluma...eu stiu cum e cand o apuca pe madalina foamea si fugim acasa cu masina timp in care avem parte de concertul de rigoare si noi face pana acasa doar 10'...imi imaginez cum se intampla la tine....
si noi ti-am laudat fata dupa ce ati plecat...foarte frumos conturata si niste ochi splendizi...ne-a topit ce sa mai zic...de mult nu am mai vazut ochi asa de frumosi...si parea asa de cuminte...
anyway, asa se intampla cand ai copil mic...e mai greu cu intalnirile...unul vrea sa pape, celuilalt ii e frigut...nu poti sa le nimeresti pe toate incat sa iasa timp si pt mame...ma bucur totusi ca v-am vazut chiar si asa putin...