PILATES - metoda & rezultate
Raspunsuri - Pagina 8
diana2004 spune:
Gabi ,ti-am trimis si eu adresa daca mai poti sa-mi trimiti si mie ex . pilates .Multumesc mult !
mira_m spune:
Ce bine ar fi, ca e aur ce ai tu acolo!
Am si eu un programel dupa care fac, insa e destul de lejer.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
oanaDo spune:
quote:
Originally posted by gabi_j
Olim, Alma si OanaDo, va rog sa mai aveti putintica rabdare. Mi s-au terminat cdurile, si sper ca maine primesc bulku' nou (le cumpar mai ieftin de la o firma de papetarie, decat de la magazin). Celorlate fete le trimit azi. Deci e vorba de 2 CD-uri:
1.Pilates for Dummies - in care se explica tot: pozitii, respiratie etc
2.Pilates Complete for Everyone - un program mai lung si cu exercitii mai multe si putin mai complicate decat in primul CD.
Eu deocamdata fac doar'dummies'-ul.
Rugamintea mea e sa ma anuntati cand primiti plicul, sa stiu ca a ajuns ok la voi.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
Multi pupici!!!Multumim din suflet!!!

Oana
"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"
Annie80 spune:
Observ ca se trimit CDuri aici, dar nici o parere despre ele
chiar dak par usoare mam ales cu febra musculara dupa a doua sedinta pt ca vroiam sa le fac ca tipa aia, numai ca am uitat ca ea face asta zilnic si eu.....nam mai facut sport de cand eram la scoala
acum totul este ok, nu cdred ca le fac chiar perfect, dar insist, si sunt chiar placute, nu sunt foarte epuizante, maine facem in familie
gabi_j spune:
Annie, nu prea putem avea pareri,...eu abia de o saptamana am inceput, si celelalte fete inca nici nu au primit cd-urile. Si eu tot dupa a doua sedinta am facut febra musculara. inca nu vad modificari, dar asa de repede nici nu ma pot astepta la nimic.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
mira_m spune:
Febra musculara e normala si un semn bun - inseamna ca ti-ai lucrat grupa musculara respectiva
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
coraly spune:
Gabi, am primit cd-urile. Mii de multumiri! Iti raman datoare!

Inca nu m-am uitat pe ele, probabil dimineata o sa incep sa fac si revin cu impresii.
Coraly si Sergiu
poze
mira_m spune:
Sper sa ajunga si la mine, ma duc sa ma uit la cutia postala!
Yuppppppppppiiiiiiiiiiiii!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
simina2005 spune:
Salut Gabi_j!!!
Poti sa-mi trimiti (cu ramburs) CD-urile pt Pilates?
Drumul este lung...dar sper sa ajunga.
... si sa avem rezultate cat mai vizibile 
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
TEO
POZE CU NOI
Simina
cu Teo (7.06.2006)
,Diana (30.05.2003)
si Andrei (10.04.2001)
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte. Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!