PILATES - metoda & rezultate
Raspunsuri - Pagina 7
gabi_j spune:
Mira, am primiiiit, in sfarsit.
Azi n-am ajuns la posta... dar acum scriu sidiurile.
somn usor
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
mira_m spune:
E in regula, atunci!![]()
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
Alma2006 spune:
gabi_j ti-am trimis si eu adresa!
Eu am incercat sa fac Pillates dupa EuforiaTv si pot sa confirm ca sunt super eficiente! In plus, nu uzeaza articulatiile si nu te simti molesita la sfarsitul lor! Acum din pacate timpul nu imi mai permite sa vad emisiunea care este dimineata si m-ar ajuta foarte mult CD-ul de la tine. Mai ales daca are si exercitii pentru abdomene.
Multumesc anticipat!![]()
gabi_j spune:
Olim, Alma si OanaDo, va rog sa mai aveti putintica rabdare. Mi s-au terminat cdurile, si sper ca maine primesc bulku' nou (le cumpar mai ieftin de la o firma de papetarie, decat de la magazin). Celorlate fete le trimit azi. Deci e vorba de 2 CD-uri:
1.Pilates for Dummies - in care se explica tot: pozitii, respiratie etc
2.Pilates Complete for Everyone - un program mai lung si cu exercitii mai multe si putin mai complicate decat in primul CD.
Eu deocamdata fac doar'dummies'-ul.
Rugamintea mea e sa ma anuntati cand primiti plicul, sa stiu ca a ajuns ok la voi.
Gabici
Alma2006 spune:
quote:
Originally posted by gabi_j
Olim, Alma si OanaDo, va rog sa mai aveti putintica rabdare. Mi s-au terminat cdurile, si sper ca maine primesc bulku' nou (le cumpar mai ieftin de la o firma de papetarie, decat de la magazin). Celorlate fete le trimit azi. Deci e vorba de 2 CD-uri:
1.Pilates for Dummies - in care se explica tot: pozitii, respiratie etc
2.Pilates Complete for Everyone - un program mai lung si cu exercitii mai multe si putin mai complicate decat in primul CD.
Eu deocamdata fac doar'dummies'-ul.
Rugamintea mea e sa ma anuntati cand primiti plicul, sa stiu ca a ajuns ok la voi.
Gabici
Multumesc mult! Am cata rabdare e nevoie!
Ma bucur teribil mai ales pentru al doilea CD! Nici pe primul nu-l stiu si nu-mi dau seama cat de usoare sunt exercitiile dar ti-am spus ca am ceva antrenament si ma astept sa mi se potriveasca mai bine cel de-al doilea! Oricum, vad eu cat de "maestra" sunt!
O zi buna si multumesc inca o data!
mira_m spune:
Gabi, mii de 

Am tot incercat pe DC++, dar nimik pana acum!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
J G spune:
Fetelor intrebare: a reusit cineva sa downloadeze de pe serverul meu?
In orice caz imi pare rau ca nu merge!! 
J si Carla (05.02.2006)
mira_m spune:
quote:
Originally posted by J G
Fetelor intrebare: a reusit cineva sa downloadeze de pe serverul meu?
In orice caz imi pare rau ca nu merge!!
J si Carla (05.02.2006)
Nu! Dar esti "dotata"! Ai toate programele!

Mami
&minunea mea
( mai 2004)