PILATES - metoda & rezultate
Raspunsuri - Pagina 9
Luna75 spune:
Ma alatur celor spuse de Annie-cred ca in timp pilates da rezultate.Eu am inceput recent,insa pot sa spun ca exercitiile recomandate chiar lucreaza fiecare grupa musculara - singurul inconvenient-chiar daca par usoare,in realitate solicita corpul foarte mult.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
mira_m spune:
Gaby, au ajuns ieri ! Esti o scumpa!
Cum as putea sa-ti platesc cheltuielile postale?
Mii de pupici!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
mama lia spune:
mazzel, unde face amica ta pilates??? si ai idee de cite ori pe saptamina se duce???
gabi_j spune:
deseara/maine dimineata trimit a doua tura de cd-uri.
sper ca prima tura le-a primit toata lumea, ca am primit numai doua confirmari si cred ca am trimis la 5 sau 6 persoane... no, in fine, sper ca le-ati primit si o sa va fie de folos! saptamana asta am chiulit, ca tre sa invat pt o restanta!!! voi cum stati?
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
lulu77 spune:
gabi ,
sper sa nu fiu prea obraznica ,sa cer prea mult ....cum putem face sa iti platesc cheltuielile si sa intru si eu in posesia CD-urilor?
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
olim spune:
Si eu sper sa le primesc repede.Cel putin Delia nu mi-au zis sa fii ajuns.
O zi buna tuturor
Alma2006 spune:
quote:
Originally posted by gabi_j
deseara/maine dimineata trimit a doua tura de cd-uri.
sper ca prima tura le-a primit toata lumea, ca am primit numai doua confirmari si cred ca am trimis la 5 sau 6 persoane... no, in fine, sper ca le-ati primit si o sa va fie de folos! saptamana asta am chiulit, ca tre sa invat pt o restanta!!! voi cum stati?
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
Multumesc muuult, Gabi!
Cand il primesc iti dau de stire!
Sunt suuper ocupata acum cu fiul meu cel mare care e in clasa I si cred ca eu ma agit mult mai mult decat el, da' deh trebuie sa facem fata!
O zi buna!
Sabina V spune:
Am inceput si eu sa fac Pilates for dummies de 3 zile ( am primit Cd-urile de la Gabi ; merci din nou Gabi
) si am putina febra musculara la maini. Chestia cea mai interesanta este ca nu mai am somn. Pana acum dormeam cam de la ora 22 - 23 pana la 8 - 9 dimineata , iar de 3 zile de cand am inceput exercitiile ma culc la ora 23 - 24 iar la 7 dimineata sunt in picioare .
A mai patit cineva asa ceva ?
poze