Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Danace tare e faza cu:"Eu nu sunt curaJOS, sunt curaSUS !"
si lui Roxana

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvi pt. maine, multa sanatate alaturi de Jean si Alain!!!
Ralu sotului tau!!! e bine ca este mama ta langa tine. de soacra nu zic nimic, ca nu stiu cum te ai cu ea. Ce bine era daca era si mama langa mine!!!
Dana multumim de urari. Peste ani si ani sunt convinsa ca numai de partile bune ne vom aminti. Oricum tot orasul vorbeste de nunta noastra, ceea ce ma face foarte fericita si multumita.
In ce o priveste pe Oana...e mortala. Nu notezi undeva toate perlele astea, ca e pacat sa se uite. Sunt teribili copii la varsta asta, doamne ce mai scot din ei.
Ti-am dat gresit lungimea lui Marco, e 73 cm, nu 75.

Al meu cupil nu are somn, daca a dormit la 20.30. acum sta si se joaca langa mine. e imbaiat si papat.

fug si eu la tv va pe toate si va doresc o noapte linistita.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ralu scuze am inteles gresit ca Anastasia e in spital (neuronul, deh...) - fetele scuze de dezinformare. LA MULTI ANI pentru sotul tau!
Silvi ok, m-am linistit - ce bine ca placi in Grecia, si mie mi-e dor si abia astept sa ma duc din nou acolo. In ce statiune mergi? Eu iti urez de pe-acum LA MULTI ANI!
Anymony si eu zic ca Silvi, cum adica trebuia sa stea in fund? Eu stiu ca la 7 luni trebuie, si nici atunci nu e musai, fiecare copil are ritmul lui!
Dana multumim ca ne mai povestesti de-ale Oanei. Cred ca toate (ma refer la cele care suntem la primul copil) asteptam sa auzim si noi haioseniile astea.
Anda ma bucur ca te-ai simtit bine la socri, chiar ca sunt foarte ok, fericita de tine!
Giova te inteleg... e o belea pt noi ca mamele noastre nu sunt disponibile. Poate imi dai si mie curaj!

Fetelor doua teme va propun in seara asta:
Ce stiti de modificarile alocatie/indemnizatie? Alocatia va fi 200RON pana la 2 ani sau 18?

Si, cel mai important: cum adorm bebeii vostri? Ma roade o mare curiozitate. Carla adoarme leganata pe picioare, cu biberonul de ceai in gura. Se poate si altfel??

Sper ca in seara asta sa ma culc mai devreme ca in ultimele nopti am stat de vizite, numia la 2-3 m-am culcat.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Si uitam si eu sa va zic vestea buna: de ieri sta Carla in fund nesprijinita. Acum e muult mai usor sa o spal!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI BEBEILOR SARBATORITI AZI,IN SPECIAL PT NORA MEA CEA MUMOASA JASMINE!!!!!!
SILVI,LA MULTI ANI PT MAINE,ca nu cred ca mai intru!!
RALU,un pupic mare pt anastasia sa sse faca bine repejor!
eu sunt rupta de obosela,am fost de garda sf asta de saptamana(cate 14 ore in fiecare zi ,cu timpul de drum).si din nou sunt cu probleme si dureri.luni am programare la chirurg,vom vedea...
am semnat actele pt apartament(am facut imprumut de 215 000 euro,si dam 1030 euro pe luna in 30 de ani).asa ca bagam munca la greu...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Gata si cu vaccinul. N-a fost chiar asa rau. Sa vedem reactii adverse, intre zilele 5-14, dar poate nu apar. Are 11 kg si 76 de cm. Nu mai stiu cine noteaza in tabel.

Janina, nu-i prea bine daca geme in somn Carlita. Intreaba medicul. Poate o doare ceva, si tu nu-ti dai seama.
Razvan adoarme (acum) seara in felul urmator: il pun in patul mare cu suzeta in gurita, si eu langa el, de-a curmezisul. Se suceste-rasuceste pana atipeste. Atunci il iau in brate si-l pun in patutul lui, cu papusa cantatoare in brate. Doarme bustean. La 23.00 il iau iar, pt. ultimul bibe de lapte. Asta cu patul mare o fac pt. ca s-a smecherit baiatul: se intoarce pe burta si se tot impinge cu fata in plasa, si-i fuge somnul... si chiraie. Ma duc, il intorc, iar o ia de la capat... perpetuum mobile...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Mirela... sper sa scapi odata de chinul asta!
Lasa ca lucrati si dati banii aia! O sa fie mult mai bine in casa voastra!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Cristina eu zic ca de la dinti geme in somn. DE ieri a inceput sa sufere, se vede ca se repede in orice ca sa muste sau sa roada, din biberon nu mai trage pentru ca e mai interesant sa-l roada, lingurita la fel, daca o mangai pe fata se repede la mana mea, etc. Si inainte mai rodea dar nu era asa disperata.
Ce zici, sa ma duc la dr sau sunt dintii?

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

J G felicitari Carlei pentru statul in fundic si Iarina sta dar numai putin si se lasa in fata cand o las singurica.dar e bine si asa ca nu sta oricum mult.
Despre adormit,Iarina scumpica mea adoarme singurica,o pun la ea in patut ,sting becul si ea (parca) stie ca e noapte si tre sa doarma si atat fara ceai (ca nu bea deloc),fara nimic...ba mint isi baga degetelul mare in gurita(acum mau rar).
Despre indemnizatie eu stiu ca din ianuarie v-a fi 6.000.000 si alocatia 2.000.000(pana la 2 ani si dupa aceea scade la 240.000sau cat o fi pe atunci,ca poate mai urca)
pupum frumusica

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Merci Ali. Ce bine ca adoarme Iarina singura, mie mi se pare SF.
Haideti mai m-ati lasat singura???

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput