Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Dana E mortala Oana! Maine poimane, o sa-i auzim si pe ai nostrii pitici scotand perle care mai de care.x3
J Tibi adoamre singur in patut, dar din pacate de obicei trebuie sa bea ceva inainte (nu neaparat pana adoarme), adica ceai. Dar nici vorba de uta uta, taci cu mama si altele.
Bey, 2 mil pana la 18 ani?! Glumesti? Evident ca NU, ca doar copiilor nostri le ajung 240.000. Vrei sa te imbogatesti de pe urma Carlei?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Pazea ca vine LILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Stim am lipsit ceva vreme... am fost prinsi cu diverse vizite, treburi o iesire la munte de un "uichend", mai un botez... d-astea .

Sunt atat de multe de spus.. ca nu stiu cu ce sa incep si nici nu cred ca voi reusi sa le spun pe toate acum.

Cu lectura sunt in urma raaau de tot asa ca.... .

Cuscra... ma interesez si eu de Cantastim prin "matusa Tamara"( cum ii spunem noi la misto matusei lui Robert) ca ea avea oarece cunostinte pe la Cantacuzino. Nu promit nimic dar sa dea Dumnezeu!
printesa cu probleme.

Gio - felicitari pt nunta cea ca din povesti, "Casa de piatra" si o casnicie fericita. Nu stiu exact ce probleme ati avut dar iti dau un singur sfat : Parintii si socrii trebuie tinuti cat mai la distanta de ceea ce se intampla in familia voastra de ceea ce faceti si ce hotarati voi. si voua si lui Marcolino!

Felicitari tuturor bebelusilor carora le-au mai dat dintisori, care au luat-o in 4 labe, si care au mai facut diverse giumbuslucuri.

Noi am ramas tot intr-un dintisor de aproape o luna... asteptam restul... Nici noi nu mergem in 4 labe( so Ana nu te stresa.... ca doar suntem ditamai golanul pe langa voi dar vezi ca asa sunt baietii nostri puturosi) In rest e un mareee maaaareee dansator. Mai nou aplauda.
Anoo - sa-ti traiasca "Una este luna" ca ii cant lui Nicolas iar el rade, aplauda si danseaza e pisu' lumii. Trebuie doar sa ne filmeze Robert pe furis ca al meu cum vede aparatul cum sta serios si curios sa vada ce se intampla.
Pana atunci va invit sa vedeti cum aplauda http://www.dropshots.com/teolinda.

Am vazut-o pe Diana "atacatoarea de casete" e o mare umblacioasa si o scumpa foooc. Am vazut-o pe Anastasia, pe Emma ( la cabana), pe Tibi cel vesel si ranjit, pe Marco la cura de alcoolizare... restul trebuie sa vizionez. Toti sunt niste dulcei si ii pe toti.

Pentru ca "pata de ulei" sa nu devina enervanta si nelecturabila... ma opresc aici.

Cu speranta ca voi mai scrie curand toate mamicile cu tot cu bebenaci!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Da, fetelor, e haioasa la varsta asta. Doamne, nici nu-mi vine a crede ca sambata implineste 3 ani.
Of, fata mamii CEA MARE !

Janina, Roxana adoarme leganata pe picioare atunci cand e Oana acasa, fiindca altfel o tot distrage de la somn. Daca o asez pe picioare, o oblig pe Oana sa faca liniste pana adoarme mititica.
Dar cand Oana e la bunici, adoarme biata Roxanica fara leganat, pur si simplu asezata in patut atunci cand vad ca se freaca la ochisori. Recupereaza biata de ea !

Astery, tinem pumnii sa treceti usor peste vaccin.
lui Razvanel !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Janinooo - 2 mil doar pana la 2 ani. Chiar asa credeai ca ai dat lovitura. Mai ca iti venea sa mai faci unul.
Nicolas adoarme la noi in brate, dupa ce inainte se freaca la ochi si se trage de parul de la spate. Noi il luam in brate iar el ne canta pret de cateva minute dupa care cade rapus.

Dana e super dulce Oana. Abia astept si eu momentul perlelor. Deocamdata il savurez cu mare placere pe cel actual.

Astery ce cifre mai are Razvanel la 7 luni. Pai eu ma vait de al meu la aproape 9 luni ca abia il car si se apropie cu greu de 10kg. Tu cred ca esti distrusa. Chiar asa... dar voi ce coordonate aveti? ( inaltime... greutate... )
Sau copii astia sunt generatia de Feti - Frumosi? Cresc intr-un an cat am crescut noi in 2?

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

asteryaro la Rzvanel sa treceti cu bine peste vaccinul asta... offf si pe noi ne asteapta si cine stie ce surprize ne asteapta...

fetelor eu va spun noapte buna ca netul meu merge iar naspa si nu am chef sa ma enervez ca dupa aia nu mai am somn

la mamici si bebici frumosi

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SILVIIIIIIIIIIIIIII!

Ana&Tiberiu
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor sunt suparata ... am facut si eu pt inainte de culcare o cana cu lapte cu cacao si ... mi la baut motanul...

Asa Linda ai aparut ...maine ma uit la film...

Deci nimeni nu mai merge la dr?

Dana tare Oana ... Iar vestea vreau sa fie negativa... Ce vreau sa te intreb: pe tine dupa prima cezariana te durea burta mai mereu?
Pe mine ma doare burta daca imi vine sa fac pp daca este vorba de kk mor de durere, daca am o balonare ... La fel erai si tu? Acum dupa a 2 -a cum te simti?

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am plecat la somn ... noapte buna fetelor!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ursoaica nu cred ca e ok! Fa o ecografie...

MAI FETELOR NU MAI RADETI DE MINE! Sincer asa am crezut!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput