Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 17
pisoi3 spune:
Buna fetelor
Am venit si noi aseara de la socri, ca tot vad ca e la moda subiectul, a mea e linistita saraca, da' e nebuna matusa lui George, adica sora soacra-mii, io la aia nu mai imi las copilu' cat oi trai.
A fost frumos, bebe s-a jucat in tarc (adica patutul de voiaj) cu verii lui de 2 si respectiv 7 ani, radea la ei din toata inima, am constatat eu mai demult ca ii plac copiii, dar acum chiar m-am convins. Radeau toti trei si era o joaca de mai mare dragul, iti venea sa ii mananci. Faza naspa a fost cu nepotica de doi ani care a facut pipi in tarc (ea stie sa faca la olita dar mai scapa pe ea, eu cred ca a facut-o si ca era putin geloasa pe bebe, ca nu prea o lasa pe soacra-mea sa il ia in brate), Eu cand am vazut ca a facut pipi in tarc am zis ca pica cerul pe mine, unde sa imi mai culc eu copilu' din moment ce era patul ud, chiar daca puneam cearceafuri sau paturi, tot pipi era, chit ca teoretic se usca si era acoperit de diverse paturi si cearceafuri, da' ce sa-i faci cu capu' meu de mama nebuna care o tinea una si buna ca io nu culc copilu' in tarcul ala cu pipi. Asa ca am dormit cu bebe in pat, prima data in viata noastra. Ma gandeam io ca o sa faca circ aseara acasa, ca o sa vrea in pat cu noi, da' de unde, a adormit ca un ingeras in patutul lui de lemn de acasa. Asa ca am inaugurat si noi dormitul cu copilul in pat, fortati fiind de imprejurari. Pe scurt, a fost ok la socri, s-au jucat cu el, l-au pupat si nu mai stiau ce sa ne faca. Eu ii iubesc foarte mult pe socrii mei, sa le dea Dumnezeu sanatate si sa fie printre noi cat mai mult. Soacra-mea e destul de desteapta sa taca din gura cand trebuie si chiar daca nu ii convine ceva nu comenteaza. Socru-miu e rac ca mine si stiu sa ii dau peste nas daca sare calul, oricum ne intelegem super bine si nu se supara niciodata pe mine si nici eu pe el.
La mine soacra e matusa sotului, da' io cu aia nu mai vreau sa am de-a face, in afara de buna ziua nu mai pupa altceva de la mine.
Hai ca ma apuc si eu sa citesc din urma, ca nu am mai citit de vineri.
Pupici la fete si bebei
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
szaboali spune:
aoleouuuu avem si noi pretendenti!!! e voie cu doi? ca amandoi sunt frumosi...si daca se poate ramanem su amandoi sa nu se supere nici unul
daca nu...ramanem cu primul Edy care ne-a cerut dar fara suparare ...asta e si asa e corect, dar daca putem ramane cu amandoi nu ne supararam![]()
Toanca felicitari pentru cei 4 dintisori
Micio
pe ginerica cel bolnavior si ii mai trimite un
mare si Iarina (ca asa mi-a spus) unul mare,mare de tot.
Nico
foarte harnicuta ai fost
la Daria.
Ursulino lasa ca a papa frumusica, cand ii v-a fi fomica
la frumusica sa ii treaca bibi de la nasuc
anymony
la frumusica cam asa am avut si noigreutatea si inaltimea, si la noi e faza asta ca nu vrea in fundic numai in picioare.
Giova sa sti ca si Iarina are perioade cu somnicul, sunt zile cand doarme toata ziua si zile in care nu doarme 2 ore(taota ziua)
la Marcolino.
Ana Sebe
la Tiberica frumuselul.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
Giova spune:
Am venit din oras, unde ne-am intalnit cu Canda si Filip. M-a auzit Canda cum il certam pe Marco, eram intr-o cabina de proba si s-a gandit ca suntem noi. Filip e mare si cuminte si frumos.
Janina stiu ce zici, si mie mi-e cam groaza sa-l las cu o bona, dar ce sa fac? nu am ce sa fac acasa, macar de faceam examenul de traducator de italiana, aveam de lucru, dar asa? stau pe Dc, no way.
Ralu am vazut pozele si filmuletele. e frumoasa Anastasia si i-a crescut si ei parul. Imi pare rau ca aud ca iar suntem bolnavioare, Doamne ajuta sa rezolvati cu vaccinul ala sa se faca bine si sa nu mai aveti probleme.
Cu cine o lasi, daca ai inceput lucrul?
Anda ma bucur ca a fost bine la socrii si cumnati.
Sapt. asta am masina, caci Clau o foloseste pe cealalta de la firma. am venit acasa cu ea, doamne ce bine e!!!
Maine de dim. merg sa rezolv o groaza de treburi pt. vacanta.
acum fug la baita ca am un mic scons langa mine, care tocmai a facut kk si impute toata casa.
revin mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
silvi_2005 spune:
dupa o zi destul de agitata, acum am ramas singurica, Alain a dormit si Jean s-a dus sa o astepte impreuna cu socrii mei pe cumnatica, vine din USA in sera asta si au merg la autocar dupa ea. Eu am mai intrat azi sa va citesc dar cand sa scriu intervenea cate ceva....
Anymony, din cate stiu eu nici nu trebie sa stea in fundic, asa ca nu stiu de unde concluzia ca Ioana e "moale".Nu zic sa nu-i dai vitamine si fier dar zic ca e ok sa nu stea singura in fundic la varsta ei, nici nu-i bine sa o fortezi, eu pe Alain pana la 7 luni l-am lasat in pace iar acum de vreo 2 zile vad ca se ridica singur in fundic si sta vreme de cateva minute dupa care se arunca ca un bolovan pe spate, noroc ca e pe pat sau in patut![]()
Janina, multumesc mult, stai linistita ca nu-i nici o graba mare, eu sambata plec in Grecia si clar acolo nu voi face cura de slabire![]()
Ali, esti draguta, multumim de aprecieri dar eu deocamdata nu vreau sa ma gandesc la alt bebe, ba mai mult afirm ca nu mai vreau bebe 2.Asta e acum, nu stiu daca ma voi schimba dar eu ma vad doar mamica de Alain.Admir peersoanele cu multi copilasi dar nu am vad si eu asa
...
Fetelor, merg sa mai citesc si ultimele postari si revin
poze
szaboali spune:
pisoi3
ca ai asa socrii sa iti traiasca
bine ca a fost bine
la Mark cel frumos.
ralirali frumoasa foc Anastasia
sa se faca bine repede.
Giova spor la treaba.
Ursoaico
pe Raisa cea frumoasa, dar tre sa mergi la
? Du-te mamai repejor si vezi ce miscatoare ai pe acolo 
tot in plimbari sunteti?
Se pare ca iar sunt cucu in seara asta...
[

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
La multi ani
SILVI
pentru maine, sa ai parte numai de bucurii,sanatate si fericire in viata si Alain sa iti aduca numai bucurii.
Desi pe lista nu esti trecuta.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
ralirali spune:
Ohooooo, Silvi, La multi multi ani pentru maine...esti nascuta in aceeasi zi cu sotul meu.
Giova, Anastasia ramane cu mama in principal, dar vine si soacra-mea si sta o ora doua cu ea si mai face curat, mancare, tot tacamul si cand vin eu de la munca ma ocup numai de ea. Sunt o norocoasa, stiu.
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia
Poze cu familionul[/b]
dana_ene spune:
Am lipsit si eu cateva zile si uite cate noutati am descoperit !
In primul rand: Giova, casa de piatra ! (din nou !). Ai fost SUPERBA-SUPERBA-SUPERBA ! Din tot ce-am vazut in poze nu pot sa gasesc decat cuvinte de lauda.
Imi pare rau ca ai avut si momente de suparare, dar sper sa le puteti lasa in urma fiindca nu merita. Viata voastra trebuie sa fie minunata, pentru ca aveti pentru ce sa fiti impreuna.
Ursoaica, hopa ! Pai nici nu stiu ce sa-ti urez, dar sper sa primesti vestea pe care ti-o doresti.
Silvi,
si tot ce-ti doresti
.
Raluca
ma bucur ca ne-ai mai scris. Anastasia este o frumusete. Imi place ca esti mai optimista si ca micutza merge din ce in ce mai bine cu papa.
(
sotului tau !)
Acum incerc sa citesc din urma fiindca recunosc ca doar am spicuit ceea ce s-a mai scris.
-----------------------------------
In ciclul "de-ale Oanei":
(Introducere: Oanei ii este frica de zgomotele produse de diverse motoare - aspirator, blender, mixer, etc.)
Unul dintre vecini a folosit la un moment dat o bormasina si s-a auzit destul de tare.
Bineinteles ca Oana a venit speriata la mine si s-a lipit de piciorul meu, iar eu i-am spus cam asa: "Haide, mami, nu trebuie sa te sperii, doar tu esti un copil curajos."
Raspunsul ei, contrariata fiind: "Eu nu sunt curaJOS, sunt curaSUS !"![]()
![]()
![]()
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
szaboali spune:
Hai sa va mai spun cate ceva si despre prapadita
mea. Sa o vedeti ce lucra...fata mea isi ia aerul singurica...adica... orice carpa hainuta sau orice ar prinde in manuta si-o pune pe fata si isi tine respiratia,sta ce sta asa putin dupa care isi ia de pe fata ce si-a pus si incepe sa se distreze (eu cred ca se trage de la cum ma jucam cu ea cucu-nene ca acum de cand face asa nu ma mai joc cu ea cucu-nene)[:]deci asta e cea mai mare placere a ei.
Bunnnn...alta chestie...sta pe spate, eu ii dau mainile mele si o ajut sa se ridice in fundic...da' de unde in fundic, ca se ridica automat in picioare(parca ar sari),mai, de stat, sta ce sta dar dupa un timp se pune frate pe un sarit de nu o mai pot tine in brate...
iar daca o pun in premergator nici nu isi pune picioarele pe jos...(io cred ca isi bate joc de mine)![]()
la pitici...
...si
la mamici.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
silvi_2005 spune:
Fetelor, va multumesc pentru uraril aniticipate, sunteti niste scumpe.
Ralu, sper din toata inima sa scapati o data pentru totdeauna, am vazut pozele , draguta Anastasia, pupicei. Ce cumintica itie ste saracuta, imi cer scuze dar n-am inteles depre ce vaccin vorbesti, spune-mi si mie sa ma interesez si pe aici de el. Sa- mi spui denumirea lui comerciala, ca intreb pe niste prieteni care sunt reprezentanti medicali.
Ursulina, pupicei Raisei, asa pateste si Alain, eu o singura data l-am pus pe jos si si-a trasnit un botic de podea si de atunci nu-l mai las.Cand o sa fie mai sigur pe el mai incercam![]()
Giova, pupicei lui Marcolina.Cat despr serviciu, tu sti cel mai bine ce trebuie sa faci...Si eu simt ca ma tampesc acasa, la birou eram o trupa de 7 tineri si ne simteam f bine,acum suntem 4 in concediu de maternitate, deja fetele incep sa se intoarac, eu deocamdata nu ma pot dezlipi de Alain, dar cu siguranta ca nu voi sta nici eu 2 ani.....daca stau 2 ani schimba astia toata legislatia si trebuie sa mai fac o data faculta![]()
Moni, bravo Dienutzei atacatoare....
Am uitat sa-i dau Panadol lui Alain si parca vad ca iar nu-mi doarme bine, asta noapte s-a trezit ed 3 ori, dimineata eram zombi.Cat despre aniversari, maine e ziua mea si poimane a lui Jean, asa ca o vom tine tot intr-o sarbatorire...gluesc pentru ca nu facem nimic special.I-a facut soacra mea un tort lui Jean si vom merge maine la ea, eu sunt la dieta asa ca....
poze