Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare de la Baia Mare ,unde-i urat afara si apuca pe o ploaie ... si e si frigut dar noi am fost afara cand a fost un picut mai caldut .
Pupacim pe toata lumea si uram La multi ani papuselelor:
Irene-Karina
Jasmine Neidyn
Maria
si frumuselului Bruno Alexis
sa cresteti mari frumosi si sanatosi.

Ma pun la citit si mai revin... de la mic pana la mare

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am uitat sa le zic si eu la multi ani sarbatoritilor
URSULINA valeu , de cate ori a picat Diana in bot: dar mai mult plange cand e si cu suzeta in gura si pica in nas
A dormit de la 1 6pana acum - si eu cu ea
Acu a rasturnat cosul cu jucarii si e extrem de ocupata fata,vorbeste cu jucariile: de obicei asa e cand se trezeste - foarte cuminte - maximum 20-30 de minute ,pe urma o ia la trap

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetele incerc sa scriu cat tace Carla care e extrem de miorlaita si azi e a doua zi cand nu vrea sa doarma tura de la 4 la 6. M-a ucis.

Azi am vorbit cu Ralu pe mess, ea s-a intors la job si e obosita, cu Anastasia e asa si asa, adica acum e iar in spital pt tratament contra infectiei urinare dar medicii spera ca de data asta scapa. In rest e grasa (cred ca vreo 9400, sper sa nu ma insel) si vioaie si vesela.
Ralu va transmite ca ii e tare dor de voi dar ii e foarte greu sa intre pe la noi, o inteleg saracuta ca nu are timp.
Giova eu te inteleg dar sincer nu am curaj inca sa o las singura cu o bona. Eu ma gandesc sa gasesc ceva da facut acasa si atunci o sa iau bona dar care sa stea cu mine sau cu mama.
Toanca 4 dinti, esti o fericita, l-am vazut pe Matei este super haios.
Silvi am inceput sa scriu o compunere pentru tine dar nu ma lasa Carla sa ma desfasor asa ca nu stiu cand termin. Am incercat si azi sa tin regim dar nu mi-a iesit, nu pot deloc sa ma concentrez.
Moni am vazut Diana la plimbare, nu-mi vine sa cred ca deja bebeii nostri fac de-astea.
Am vazut pe Sebi in piscinuta, mai chiar ca e de revista poza aia! Trimite-o repede!
Denisa imi pare rau sa aud ce probleme ai dar sper sa te repari, mai ales ca acolo ai madical care serios si competent. Bine ca vine mama ta sa te ajute.
Ana de France frumos te-ai plimbat... sa ai un botez linistit!
Nico vrednicuta si pupacioasa, cum adica ciorba de cartofi? Ia sa-mi zici si mie!
Restul fetelor va pup cred ca de acum incolo imi iau notite ca uit ce am citit si ce am de raspuns.

Carla maraie in brate... a inceput sa se scoale noaptea sau geme in somn. Lapte bea cam jumatate, fructe nu mai mananca decat 7-8 lingurite, totusi papa bine legumele (azi am facut pilaf cu legume si carne din picior de pui, ca piept nu ne place). Masa de la 6 o sare integral, seara daca p[apa 100ml lapte cu cereale. In fine, asteptam sa erupa dintisorii desi nu vad sa fie vreo modificare pe acolo.

Bun, acum a adormit, e 6 jumate, sa vezi ce ma distrez la noapte.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Silvi la scumpicul tau cel frumusel cum se distreaza el cu tata,acum tre sa mai faci si o fetita sa se distreze cu tine
anasebe pai eu stiu ca nu toti bebeii tre neaparat sa mearga in 4 labe, nu e o regula, lasa-l in pace daca nu vrea ca e un scumpic
cosmi1975 la Stefanut si sa treaca repede durerile si burtica
Ursulino bravo Raisei pentru cel de-al doilea dintisor. Nu tu esti cea mai subtire ci eu 3 ani prieteni+5 casnicie, cacipe 15 septembrie facem si noi 5 ani de casnicie
monica70 frumusica Dia ce fain se plimbareste ea macar Dia mai ste si cuminte cateodata dar Iarina ma termina fizic, vrea numai in picioare si se tot fataie sus-jos (in premergator daca o pun isi ridica picioarele in sus defapt nu stie ea ce vrea)si nu sta locului o clipita nici macar in somn
bumbita sa treaca durerea la gingiutele lui Stefanut
Gagici v-am merg sa ii dau papa lA Iarina si revin...

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare, salutare.
De cand am vorbit azi cu Janina mi-am propus sa intru un pic sa va povestesc ce mai facem.
Asa cum v-a spus si Janina avem iarasi infectie urinara,doar ca din fericire de data aceasta nu stam in spital, ci mergem o data pe zi la injectie...avem iarasi branula care ne chinuie si pe care se chinuie tantile alea rau sa o mmonteze tt la doua zile pentru ca nu tine mai mult. Dar sper ca de data aceasta sa scapam definitiv...am facut torst de un antibiotic f bun din Germania, dupa care o sa facem vaccin cu Cantastim (daca ne ajuta Doamne Doamne sa il gasim la CAntacuzino). Fetelor, aveti cumva careva cunostinte la Cantacuzino? M-ar ajuta enorm daca atu cunoaste pe cineva pt ca vaccinul asta nu se prea gaseste.
In rest, strumfa imi papa tot timpul (DAR IMI PLACE LA NEBUNIE), e super activa, nu sta o clipa...se ridica in picioare, patruleaza daca se tine de ceva, merge in patru labe prin toata casa si vrea sa cunoasca tot ce o inconjoara. De jucat s-ar juca toata ziua, doar sa stie ca e cineva langa ea. acum cu branula nu poate face ea toate giumbuslucurile pe care le vrea si e suparata foc. Casa noastra s-a transformat in teren de joaca.
Cu papa nu ne laudam prea tare, in afara de lapte de care papa cam 1 l pe zi, in rest cateva lingurite de fructe si cam 100 de supa cu legumele cat mai mari zdrobite sa aiba ce roade cu dintii pe care nu ii are.
Am reusit sa vad cateva filmulete cu Diana, parca o vad pe Anastasia - la fel face si ea cu mersul in patru labe si aruncatul in fundulet sa mai analzieze cate ceva; cateva poze de la nunta Giovei...SUPERBEEEEEEEEEEEEEE si cateva fimulete cu Marco nazdravanul. Promit sa recuperez cand am un pic de timp.
Am pus si noi poze si filmulete recente pe http://www.dropshots.com/ralu
Cuscra, esti o draguta - stii tu si te asteptam prin zona sa ne vedem.
ggjhgfsgctvbgf4trugholty6reuyikl/yh5dfvb nczxc - mesaj de la Anastasia
Va pupam acum ca nu are strumfa rabdare nici clipa.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia

Poze cu familionul[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ali nu am zis ca sunt cea mai subtire, ci ca sunt subtire. Cea mai subtire este Bee ea are 1 an juma.

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Mai fetelor pana la controlul de 6 sapt toate discutam de vizite la ginecolog la control... Ei acum cine mai merge???? Eu am programare vineri! Voi ce face nu va mai controlati? Gata, ati terminat-o cu ei?
Eu de abea astept sa merg sa vad care este situatia cu operatia si cu uterul.

Poze Raisa Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Da ce-ai mai Ursu, ti-a casunat pe noi? Nu vrem, da?!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Rali Vazut filme si poze. Moama ce a crescut Anastasia!!!!!!!! Si e la avansati vad! Bravo voua. Las' ca scapati voi si de infectia urinara. Multa sanatate si te asteptam mai des cu vesti.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Anooo eu ma duc ca parca tot am impresia ca misca ceva acolo...

Daca sunt iar cred ca mor...

Poze Raisa Ioana

Mergi la inceput