Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Ursu...da' ce bre???ai uitat ca io sunt pupacioasa sectei...???
A vrut Mire sa ma ia..dar n-a reusit!Sic,Mire!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Nico nu mai stiu exact dar 14 ore cel putin...

Lindaaaa pe unde umbli? Strangi recolta? Hai mai baga si tu un cuvant pe aici ... uite acum ploua deci nu ai ce face pe afara...

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Anaaaaaaaaa...............

Mergi la inceput

Nico in carte cica zice asa : "In conditiile unui program normal, sugarul se culca in jur de ora 20 si se scoala dupa 10-12 ore. In cursul zilei mai doarme odata la pranz, timp de 1 1/2 - 2 ore, eventual si in cursul diminetii".

Eu sigur nu fac asa ... cand vrea ea somn atunci baga somn nu o fortez.

Poze Raisa Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bee, pentru daruirea ta fata de Anuska, ai FELICITARILE mele! oricine altcineva ar fi capotat de mult. Nu pot decat sa-ti doresc sa ai in continuare multa, multa putere, rabdare si nervii tari. Esti de toata admiratia. Felicitari pentru un an de casatorie si multi inainte! Oare cand a trecut un an???

Si mai sunt mamici pe care vreau sa le felicit: Mirakluker, DanaEne, Tatiana (uf, si mai era cineva...).
Nu ca noi n-am fi de laudat , dar aceste mamici au 2-3 copii... si uite ce frumos se descurca.
Sa fim sanatoase, sa ne putem creste copiii!

Vaaaaaiiii, ce siropoasa...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Astery ... de ce esti "mamica de gogonica" de la ce vine? Esti melancolica!

Poze Raisa Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ursu Super info. Se pare ca Tibi exact asa face mai nou. Azi de ex. s-a trezit la 6 juma (aseara s-a culcat la 20juma). Apoi a dormit juma de ora de la 10 la 10 juma. Si acum a adormit la 14...sa vedem cat il tine.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi de afara. Sper sa pape acum la pranz ca de nu pe el.

Bee chiar asa ca esti de laudat. eu de cateva nopti nu ma mai pot trezi la el, efectiv nu-l aud, noroc cu Clau care e la datorie.
Ana si Moni, leaganul ala are doau cuie sau ce naiba or fi si le-a batut tata in rama usii. pe urma a agatat leaganul. Pacat ca nu l-am adus aici, caci nu ma lasa Clau sa bat cuie in ap. asta si in al nostru nici atat.
pe Nico, Andreea, Cristina si celelalte mamici si bebeii lor.

Fug la papica.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mi-a adormit .

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

De citit nu prea am apucat(o voi face curand) , dar am cascat gura la pozele de la nunta Giovei si de la botezul lui Angelos………. ce « intamplari » minunate !!!

Noi am facut muuulte :
-mers cu trenul de 2 ori. Cate 5 ore de fiecare data . foarte incantat de experienta, dar nu s-a comparat cu fericirea ce se citeape mutra lui canda recunoscut la intoarcere metroul
-inceput diversificarea cu succes in deplasare la 6 luni si o zi…..precizare : am de a face cu un mare mancau, mare iubitor de legume, mai putin prieten cu fructele. despre sucuri-tatal lui este f incantat de gustul lor, cu bebe vom mai incerca !!!haleste fara pb indiferent pe unde i se propune si in orice conditii : tren, metrou, centre comerciale, in parc cu 20 de prieteni(ai parintilor- ne stransesem sa ne ducem la o pomana), la restaurant..si asta e doar inceputul
-concediul a fost la capatul pamantului(finistère se cheama departamentul resp.), cel mai vestic punct al europei, pe unde es intalnesc canalul manecii cu oceanul atlantic, ba cu soare ba cu nor, dar placut ca am fost la niste prieteni dragi care au 2 fetite : 2 ani jum si 11 luni.ma asteptam sa se joace cu cea mica, dar iubire mare cu cea mare-asa e-n tenis !!!
-la brest am si intrat in biserica pentru prima oara si ne-a citit Père Philippe toate cele. despre Dansul vreau neaparat sa va vb : pt ca are cativa credinciosi rom la slujba s-a chinuit sa ne invete limba si face slujba jumatate in fr , jumatate in romana . e un mare fan al Romaniei si strange bani pt al ajuta pe parintele Tanase de la Valea Plopului si copii de acolo si alte lucruri minunate. Viseaza as aiba bisericuta lui de lemn……….. sunt multe de zis……..
a fost f emotionant cum il inchina la altar si se auzeau pescarusii
- pt botezul propriu-zis ne-am tot jucat de-a “uite popa, nu e popa ! », dar acum e clara treaba : va fi pe 2 la o manastire romaneasca de langa paris, iar petrecerea de dupa tot acolo..din pacate, dn cauza schimbarilor de date unii dintre invitati nu vor mai putea ajunge, asa ca s-ar putea lasa si cu mici distractii particulare esalonate in timp……
cam atat despre noi pentru moment . ;nu va mai zic ce e la fundul meu ca normal ca nu am scris niciuna dintre lucrarile mele si luna asat tr predate toate, pe 5 am audienta la primarita intr-o ultima tentativa de a obtine un loc la cresa si alte multe, marunte si numeroase…….
Cum imi fac timp pun niste poze din periplurile noastre.
Si o intrebare f pamanteana : cat costa cascavalul afumat Hochland(cel banal, la calup). Mi-a adus cineva si vreau sa rambursez persoana prespectiva.
Pupici………..revin cand ne mai linistim

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput