Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
Ursoaica spune:
Acum imi merge mie naspa forumul...
Ana am vrut sa scriu imediat dar...
... macar 2 ore sa bage somnic.
Giova lasa-l mami sa doarma, probabil era nevoia de somn mai mare decat cea de papa.
Hai sa va zic una buna ... pitica mea este in greva foamei!!!!!! Nu vrea decat lapte!
Cat despre somn daca va zic programul lui Raisa va speriati.

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
asteryaro spune:
Ursu, pai... vine de la obrajorii lui gogonati (grasuti). De fapt, a fost ideea Irinei, nu a mea, mi-a placut si-am preluat-o. Asa i-a spus ea, demult.
pupi la toti bebeii.
La 16.00 mergem la vaccinul antirujeolic. Ca si March, mi-e o fricaaaaaaa... mai bine m-ar intepa pe mine in ochi, decat pe el. Uf. dar este in binele lui, asa ma consolez.
Fetele, eu vreau sa-l vaccinez pe Razvanel si anti-oreion. Mamicile de baieti, sa va ganditi daca vreti. Daca face oreion la varsta mica este ok, dar daca face la maturitate, este jale. Cea mai grava consecinta este sterilitatea definitiva. Doamne fereste!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
Ursoaica spune:
Andiaroro ce misto v-ati distrat! Pretul nu stiu exact dar nu cred sa fie mai mult de 200.000 leikg iar daca este mai mult de 250.000lei nu.
Pret Metro.

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
Ursoaica spune:
Astery este frumoasa titulatura. Tin pumnii pt vaccin sa fie totul ok si fara reactii.

Poze Raisa Ioana
nicoleta raducu spune:
Mi s-a trezit printesa..papat piureutul..si ultima pozitie de masa:cu picioarele atirnate printre gartiile patutului...ea tinindu-se de margini...![]()
N- a mincat asa de excelent..dar macar a luat vreo 10-11 lingurite...Tot e bine..O mai las putin..si-i dau laptic...
asteryaro spune:
Ursu, sarumana.
March, spune-ne cum a fost la vaccin. Sper ca bine.
Fetele, mi-am comandat pe net cartea lui Tudor Octavian, "Povestiri alese". Are stilul lui Caragiale (asemanator). Azi am luat coletul de la posta si m-am pus pe citit. Sa nu-mi moare de tot neuronul. Si zau ca-mi place.
Denisa, concediu placut si sanatate multa!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
nicoleta raducu spune:
Cristina..si de la noi pumnii strinsi la vaccinut...
Bravoo!!!Uite un mare
pentru initiativa de intretinere a neuronilor...Eu ma chinui la Codul lui Da Vinci..de vreo 2 saptamini..carte pe care in alte conditii..as fi devorat-o in max 2 zile..Deh..Asta e!
Giova spune:
Ana de France ma bucur ca v-ati distrat. Felicitari micului gurmand!!!
Cristina mie mi-a zis dr. ca nu se mai face vaccinul anti-rujeolic. Cat despre oreon stiu, ai mare dreptate. Dupa ce ne intoarcem din concediu, voi merge la dr. sa vb. cu ea.
BAFTA LA VACCIN!!!
Andreea il las sa doarma, e si o vreme naspa....
Si Marco nu mai vrea papa pt. el, dar eu pun pe seama dintilor. Ba gusta din mancarea noastra, ba vrea doar lapte si rar fructe.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
nicoleta raducu spune:
Ana de France...asteptam pozeeeeeeeee...........
A..uitam..Ana,poti sa-mi zici ce marci de paap de bebe sunt uzuale la voi?Am auzit o super reclama..dar neuronul meu..n-a fost capabil sa retina...
toanca spune:
Mie dr. nu mi-a spus nimic de vaccinul anti oreon......
Nici piciul nu mai vrea papa pt. el; azi ii da bona sa manace pilaf facut pentru noi, din care i-am blenduit si lui o portie.
Sunt curioasa daca o sa manance.
Supa cu galusti si spanac facut ca pentru noi a mancat....dar pilaful inca nu stiu.
Vad diseara cand ajung acasa.
Deci, Giova, esti in cautare de bone?
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca