Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
MAi GIO ce fain coboara Marco din pat si mai ales ce bine se tine pe picioare!!! Si Diana a coborat asa,dar ea nu se tine pe picioare,daca nu am fi langa ea ,ar ateriza. Si leaganul cum l-ai prins? Si uitam,ma bucur ca v-ati impacat! 
Vad ca e batalie pe IARINA 

MICIO
sa ii treaca frumosului!
Diana - din spusele lui Ghita la telefon - s-a sculat,a papat,s-a jucat,a mai tras de toate cele,a circulat la greu si apoi iar s-a culcat,aci cam vine ploaia...poate si de aia.
Are o viteza mai nou,mai ales pe parchet si chiuie cand se vede ajunsa "departe".Dar e o figura ca merge-merge ,mai face o oprire in funduletz sa se odihneasca si iar merge...
Numai in picioare nu are putere sa se tina, decat un pic si sprijinita.Vad ca fiecare cu stilul lui la bebeii astia!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
monica70 spune:
BEE vai ,cred ca as tampi cu somnul asa fractionat,cam ca in prima luna
tot la 2 ore 
Nu va opriti si pe la Arad cand mergeti la Oradea??? Pleaseeeee... Sau o luati pe alt traseu?
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
Bee spune:
Micio, sanatate bolnaviorului. Sper sa-i treaca repede, mai ales ca ia anticorpii de la tine.
Moni, sa stii ca fetele noastre sunt surori! Si a mea are pasiuena cablurilor electrice si a prizelor. De pantofi nu mai spun. Cum ii vede, cum tzusti la ei si sa-i bage in gura. Asa ca am presarat prin casa pantofiori de-ai ei nou nouti, colorati, numai buni de bagat in gura. De ridicat se ridica si sta in picioare, dar numai ca sa vada lumea de sus. Nu-i place sa paseasca, asta fiindca deja are un mijloc de locomotie rapid si sigur (in 4 labe). Cat despre somn, eu nici in prima luna n-am suferit asa. CAm de 2 luni e asa belea cu somnul. Spre Oradea plecam prin Deva sau prin Cluj, dar noaptea, cat doarme Ana. Daca ne recuperam ajungem si pe la Arad. Am sa iau eu numarul tau de tel sa vedem cum facem, dar eu una nu promit nimic.
Toanca, ce dintos ai si tu! 6 dinti. Pai cred ca pana la 6 dinti imi iese mie mult par alb in cap.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
BEE buna ideea cu pantofiorii
ca si Diana e fan pantofi!!! Mai,macar cand va intoarceti treceti pe aici cu Anutza,ca alltfel sunt in stare sa trag o tura la Felix,numai sa ne intalnim ... chiar ar fi super intr-o sambata sau duminica,ce zici?
Pacat ca noi n-avem masina,dar sunt in stare sa merg cu Intercity
numai sa le vad pe saltimbancele astea doua impreuna ![]()
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
Ursoaica spune:

Tre sa fac un rezumat ...caci nu mai stiu ce si cui sa raspund...
Dar tre sa ii zic lui Denisa drum bun si distractie placuta, iar cat despre tratament ... lasa ca isi va face efectul la timp.
Moni nu am vazut inca filmuletele ... pap si ma uit la ele...
Daniela ...lasa mami ca acum tu o cunosti si noi nu...daca o vedem pe strada exact la fel reactionam daca este fara "piesa principala" (cum spunea cineva - nu stiu cine).
Luizza bine ca ati ajuns cu bine in Ro! Mami dar sotul a reusit sa vina si el?
Aaaa Toanca felicitari 4 clantosi (sper ca nu te superi ca le zic asa)![]()
Giova ma bucur ca v-ati impacat!
Silvi mami pai nu mai stam in patut mai mult pe jos, doar de dormit doarme in patut ... pe jos nu vrea ai vazut cum plange...![]()
Nu mai stiu ce si cui sa raspund ... dar mai citesc si bag...

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
anasebe spune:
Da chiar Gio Cum ati prins leaganul ala?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
nicoleta raducu spune:
Sal'tare natiune!!!
Aparem si noi...
Sa nu uit...sa pup in mod special un Tiberica
si un Marcolino
sa treaca de faza asta agitata,o Dienuta
de Moni care nu mai vrea tzitzi , o Raisa
de Ursulik plimbareata ,o Ioana
de March muculita,(tinem pumnii sa nu fie nik serios),un Matei
de Toanca dintilos,un Alain
de Cuscra...sa ia exemplu de la Dariuca care azi a papat ca niciodata...la masa de fructe a halit o piersica,cu juma de banana barosana,brinzica dintr-un fagaras plus cereale Nestle si un pic de suc de la Hipp...
,
o Anuska
de Bee miriila...un Eduard
de Micio bolnavior..
un Sebi
de Bumbita as la inot...un Razvanel
de Cristina...
o Carlita
de Janina miriici...o Iarina
de Ali...
si nu in ultimul rind,UN PUPOI MMAAAAAAAAARREEEEEEE pentru Dana_Ene &Co..care a facut un site....grozav!!!

Nicole si
Daria Sofia 
(1.02.2006)
"[b]"Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
nicoleta raducu spune:
Eu am fost azi harnicia sefa...
Am tras o ciorbita de cartofi...ca asa mi-a poftit barbatul...am fost cu Dari la plimbarea de dimineata...apoi prin Mall,la Gima..i-am luat cereale,suculet de la Hipp...care vad ca ii place...caise,ananas si banane..apoi facut ordine prin casa..iar acum astept sa mi se trezeasca printesa care doarme de la 12,30...cred ca vremea inchisa o trage la somn...
Chiar..cam cit ar trebui sa doarma acum bebeii nostri in 24 h???
nicoleta raducu spune:
Breeeeeeeee.....da' unde ati disparut toate????
Am si eu timp de gargara..si aici..nimeni....
Helloooooooooooooo...is anybody there????????????
Ursoaica spune:
Nico
pupacioasa mica ce esti...
Moni vizionai filmuletele si pozele ... 1.tare de tot cea din usa balconului ... deja isi face planuri de fuga dupa gagici ... sau si mai si cum sa ajunga ei la ea ... cred ca o sa planteze niste iedera sa aiba pe ce se catara...![]()
2. mai dar suparici este cand nu ajunge unde vrea ea ... si ce tare da cu piciorusele imi venea mie sa plang, ei nu?
3. si nu in ultimul rand este super printesa ce marfa se aseaza ea in fundulet apoi pleaca la plimbare, iar se aseaza, iar la plimbare ... tare de tot ...

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)