Mamici de ianuarie-februarie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Liuda card reader-ul e mai usor de manipulat...nu stiua care este diferenta de preturi fata de cabluri.

Burtica

Eu si Noi
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Eu le am acasa!!! acum sant la birou. In schimb ceea ce ai scris acolo card nu stiu de care, te rog eu, nu ma baga in ceata, ca nu ma pricep eu asa chiar tare nici la aparatul foto care il am, ca cica costa o gramada de bani, si are o groaza de functii... dar cine sa le invete?!! cine sa citeasca cartea? Eu stiu principalul, mai mult... e deja mult. Adica lenea e cucoana mare. Fac eu cum stiu eu sigur cu cablurile - asa mi-au aratat asa stiu, rusinica, dar recunosc.

Mergi la inceput

Fetelor. eu eri am ajuns la o concluzie inspainamtatoare!!!
Am calcat prin magazine.... pai dupa cele vazute ... la un calcul grosolan eu am inteles una: numai patucul imbracat adica cu lingerie(pilota, ciarceaf... ) si hainutele si cele necesare doar ca sa am in ce scoate copilul din maternitate (hainute, pampers, caciulita... paturica.... nu mai stiu ce ) inseamna cam 10 mil. Dar inca cate trebuie sa ai acasa!!!??? Pai daca ma uit in listutile care au fost scrise de voi mai sus .... inseamna .... nu pot sa calculez dar e mult. Cred ca e bine totusi sa cumperi din timp, mai cate una, cate una, ca altfel.... e belea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Gabitza...da..eu n-am mai putut dormi pe burta de pe la 16 sapt, acum deja am burtica destul de mare..nu prea am cu cine sa ma compar, dar si dr a zis ieri ca am crescut zdravan..:))

Oana am incercat si eu faza cu perna intre picioare, insa tot nu ma simt asa confortabil..ma rog, acum m-am mai obisnuit ca n-am incotro, dar..

Ieri am fost iar la dr si am facut eco, ma cam ingrijorasem cand am auzit de la voi cum se mai inseala doctorasii...si e BAIAT!! I-am vazut puta clar de tot.. Saptamana viitoare mergem la eco morfofetala 4D. De-abia astept! Ne da filmuletz pe CD cu bebe!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza74 spune:

Eu am hotarat sa astept pana la Baby Expo, unde am inteles ca poti gasi lucrusoare tare frumoase si ieftine si de abia dupa aceea, incet incet sa iau ce mai imi trebuie.Plus ca de abia pe 20 o sa aflu exact ce este ( sper !!!), desi pana acum mi s-a zis ca e baiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Liuda, si eu am inca si acum vise groaznice. Cu toata familia mea sau despre copiii e nasol. Atunci cand in sfarsit adorm, am cosmaruri. Si nu stiu ce o sa fac la noapte ca sunt singura, sotul e in delegatie. Ochii pe pereti, asta o sa fac ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna ziua fetele.

Am luat o pauza cam lunga la scris insa de citit v-am citit zilnic.
La noi totul merge bine, inca ma ingrijorez cand nu-mi simt pitica (parca n-as mai fi trecut o data prin asta!?!) dar astept cu nerabdare prima lovitura de "pedeapsa" .
Au inceput si la mine insomniile crunte (le-am avut si la prima sarcina, dar au inceput cu vreo luna mai tarziu si m-au tinut pana am nascut), rar ajung la culcare mai devreme de 2:30 si atunci fiindca ma oblig sa ma culc. Cu greutatea inca stagnez, tot nici un kg in plus, si incep sa arat ca o papusa de plus prost realizata: cu burtik pe zi ce trece mai mare si picioare de strut, la mine picioarele si mainile se subtiaza. Dar nu ma plang fiindca fara kg in plus sunt mai mobila si mai energica, v-am mai spus ca la prima sarcina am luat 25 kg si aratam si ma miscam ca un elefant (Slava Domnului ca in 8 luni dupa nastere scapasem de tot excesul).

Intrebare pentru mamicile cu pitici acasa: cum va descurcati? eu ma simt asa de vinovata fiindca sunt nevoita sa-l ridic destul de des pe voinicul meu de 11,6 kg, cu toate ca medicul m-a avertizat sa evit cat pot. Nu pot sa evit! Trebuie sa-l schimb si sa-l ridic pe masa, trebuie sa-l culc si sa-l ridic sa-l pun in pat, trebuie sa manance si sa-l ridic in scaun, iar noaptea cand se trezeste si nu se linisteste decat daca il iau cateva minute in brate, ce sa fac!?! mai ales ca in timpul zilei sunt doar eu cu el! Voi cum procedati?

Mediterana, si eu te sfatuiesc sa repeti analizele. Sarcina si modificarile care apar in organism in timpul ei influenteaza in mod ciudat rezultatele la analize. Eu la prima sarcina am fost suspescta de cancer de col, Papanicolau SIL III (un medic mi-a spus clar in fata ca sigur am cancer), nu aveam absolut nimic, nici macar o modificare a colului, apoi transaminazele au avut valoare tripla decat valoarea maxima pe toata durata sarcinii (le-am repetat de N ori in 9 luni si aveau aproximativ aceeasi valoare de fiecare data) si la fel nu aveam absolut nimic.

Oana 16+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

eu ma plang ca e greu? Dar cum suporta femeile cu unu in burta si cu altu in brate? Pentru mine e ceva complicat. Dar daca ma mai gandsc la parintii nostri... ce sa mai zic... fara masina automata de spalat si daca o aveai... mare lucru... ca nu era apa, cara apa, Fara pampersi, ii schimba spala, calca, LE FIERBEA... Acum mai mananci in oras.. atunci... cucu... trebuia si la cratita sa stai , coada de la magazine.In spitale nu prea te baga cineva in seama - acum te mai duci cu copilul daca poti mai dai un ban si tot stii de ce urla.. Uneori ma gandesc la maica-mea si nu inteleg cum a rezistat. Mai ales cu mine Nascuta in decembrie- capricorn incapatinat- am urlat pana la un an zi si noapte. Dar a avut noroc cu sor-mea ca ea a dormit pana la doi ani, de ne chinuiam s-o trezim sa-i bagam "ţiţa" in gura. (mare pacat pentru mine care cautam sa ma joc cu ea)
Cred ca de aia asa a fost sa fie sa fac si eu un capricorn - sa vad si eu cum a trait maica-mea, si ce a suportat cu mine. Sper sa nu va sperii dar mai ales femeile capricorn(asta pentru acele care nasc in dec- ianuarie) sant a dracului, caracterul, capriciile... si multe altele care le recunosc si eu fiind caprocoarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza74 spune:

Waw! Eu chiar si acum la 16 si ,dorm pe mine !Cum se face de 10 seara cum tzup in pat la somn.E drept ca ma si trezesc devreme, dar asta se intampla indiferent de ora la care ma culc!Parca sunt desteptator.La 6.30 sunt in picioare si inca mi se mai intampla si in timpul zilei sa dorm pe mine.cat despre visele urate...nci nu mai vreau sa pomenesc! Nu e noapte in care sa nu am cosmaruri cu atat mai mult cat tatal meu a murit de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare burtici!
Ne-am intors si noi de ceva vreme din concediu si am incercat sa recuperez tot ce-ati scris... N-am reusit... Sunt restanta la capitolul 14.
Am fost la mare si ne-a placut tare si noua si lui bebe. Ne-am balacit ca ratele si ne-am prajit un pic la soare. Apoi acasa la parinti, unde am fost rasfatati si alintati.
Despre burtica... e maricica bine. Unii zic ca e mare pt cate saptamani avem... Mie imi place, ca am cu ma lauda. Sunt tare mandra de burtica mea.
Am stabilit si cel de-al doilea nume al baietelului nostru. Numele lui e Roni-Cristian.
La capitolul kg... Pana acum am luat, in medie, 3,5kg. Acum zic ca sunt un pepenas, iar la iarna o sa fiu un dovlecel turcesc. N-are importanta... Noi sa fim sanatosi! Bebe mai ales.
De lista nu ne-am apucat. Si nici nu i-am cumparat nimic, inca, lui bebe. Mai avem timp...
Nici eu nu l-am simtit inca pe baietelul nostru. Sau poate ca el saracu da semne, dar o fi maica-sa cu prefix (nesimtita)
Cam atat! Momentan...
Pupici la burtici!
Loredana 17+ Roni-Cristian

Mergi la inceput