Mamici de ianuarie-februarie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Aventura iti multumesc frumos pentru raspuns! Ai perfecta dreptate, trebuie sa-i sun pe cei de la compania aeriana si sa-i intreb. In plus, luni oricum am programarea lunara la doctor si o sa stau si cu el de vorba sa vedem ce parere are.

Catalina eu intru un picut mai rar pe forum din cauza de timp. Vad ca deja celelalte mamici ti-au raspuns la intrebarea pe care mi-ai adresat-o. Si eu tot de la plafar am cumparat taratzea si semintele de in. De cand am trecut la o dieta mai bogata in fructe s-au mai reglat lucrurile si mai mananc amestecul despre care ti-am vorbit doar din cand in cand.

O zi linistita va doresc!

Simona 19+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Fetelor, despre restaurante pot sa va spun pe unde am mai fost noi cu mamicile cu copilasi de 3 ani:
- la Waterloo, undeva intre Izvorul rece si Hala Traian (cea mai buna mancare), au si o terasa micutza ca in interior e mic si inghesuit;
- la Cesky, prin spate pe la Intercontinental dar nu stiu daca au terasa;
- Thalia,in Tineretului dar iarasi n ustiu cum e cu terasa...

La Mama ma gandisem ca au locuri si pt nefumatori in caz ca e urat afara. Daca votam pt altceva, va rog nu gen fast food, Spring Time, Pizza Hut, Sheriff's sau alte bazaconii ca e groaznica mancarea acolo. Si sa fie si usor de ajuns pt toata lumea. AAA mi-am amintit. Super salate la Cafeneaua actorilor, langa Intercontinental, adar cam "prafuit" locul.

Mediterana, si eu ma alatur fetelor care te sfatuiesc sa repeti analiza, am mai auzit cazuri. In cel mai rau caz, daca analzia nu e gresita, ai putea fi doar purtatoare (ma iales ca alte simptome n-ai) si bb sa fie bine mersi.

biadamin, ce sa zic de sistemul din Spania. Cred ca si la noi, daca te-ai duce la policlinica si n-ai cotiza, probabil ca nici nu te-ar baga in seama.

Cat despre E Coli chiar nu inteleg: constipata nu sunt, la capitolul "distractii" si eu la fel ca si Catalina, regulile de igiena vreau sa cred ca le stiu si ca le respect (poate chiar sunt paranoia la capitolul asta ca fac dus de 3 ori pe zi in ultimul timp...)....Habar n-am de unde l-am cules....

va pup

17 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Burticutzelor, daca imi faceam idei ca am luat numai un kg pana acum si ala exclusiv in sapt 6, pot sta linistita...sunt pe traiectoria de "ne facem balenutza in ritm alert"...numai de sapt trecuta pana azi am reusit sa pun 1 kg jumate...ma bucuram ca mi-a revenit pofta de mancare...hmmm ce-o sa ma mai amuz pe seama mea.

Anis si restul fetelor din Bucuuresti sa vedeti daca va incanta vreunul din locurile mentionate de gio si sa va hotarati asupra unei locatii.

Burtica

Eu si Noi
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Buna dimineata fetelor!!!
Chiar nu stiu de ce va faceti griji. Sa stiti ca santeti sanatoase si nu aveti nimic doar atunci cand nu va duceti la doctori. Eu ma simteam bine, dar ma rog, cred ca nu aveam in ce sa arunc banii si ma duceam ( rar ce-i drept, 1 maxim 2 ori pe an) sa fac analizele generale. Pai va zic eu din experienta, ca dupa asta veneam acasa cu cate un buchet de boli, de ma apucau toti dracii. Nu stiu daca mai aveam vre-un organ sanatos. Si plangeam de nebuna, ma agitam o perioada , faceam tratamente ... asta pana am dat de un dr. care uitandu-se pe analizele mele- ma trimitea acasa... du-te fata draga, si nu te mai cauta atata de boli ca esti sanatoasa tun. Fiecare mai are una alta afectat dar asta nu inseamna ca trebuiesc sigur tratate. De exemplu m-a impus sa las medicamentele care le luam pentru rinichi si nisipul acumulat... si sa beau numai apa plata si sa nu beau ceai(minim 2 l) - in 2 saptamani, la control nu mai aveam nici urma de nisip!!! Asa ca fetelor e sanatos ala care nu se duce la doctor, Noi avand in vedere ca santem insarcinate si ni se fac analize peste analize - clar ca nu santem sanatoase. Ca poti sa fii la fel de sanatos ca cel de langa tine dar mancarea de aseara, sau stresul, sau altele sa influienteze rezultatele analizelor. Ma agit si apoi stiu ca trec 2-3-4 zile si ma linistesc.

Mergi la inceput

Apropo de somn, visuri si insomnii.... O luna am luptat cu insomnia. Seara daca eram obosita cadeam in pat si adormeam tun dar la 2 sau 3 noaptea... opppaaa... trezirea. Nu stiu care e cauza. Mi s-a zis ca e din cauza hormonilor. Dar stiu ce naspa este sa te trezesti noaptea si sa adormi doar cand normal ar trebui sa te ridici din pat, sau sa nu poti adormi si dimineata capul e de o tona. Dar de visuri - nici nu va pot povesti. Pana la vreo 16-17 saptamani aveam vise unul peste altul, actiuni pana in ultima clipa de somn, copii visam, parintii morti, deci aveam inca o viata noaptea in somn. Ma trezeam cand de spaima, cand plangeam in somn nopti intregi. DAR CAT DE COLORATE ERAU VISELE MELE!!!!! Bine ca am scapat, ca chiar uneori ma trezeam obosita de atata miscare si actiune in somn.
Iar de kg.... eu tot zic ca e mult avand in vedere ca 3 luni si ceva nu am pus nimic pe mine si apoi intr-o luna jumatate - 5 kg. Dar am mai citit ca copilul zilnic de la 20 saptamani creste in greutate cu 60 de gr. Deci o fi posibil... Nu stiu .

Mergi la inceput

Pentru Anis!!!
Sa stii ca cu parere de rau ( pentru mine) burta mea e mai mare. Eu asi fi mai linistita dacda mai gasesc pe cineva cu burta asemanatoare cu a mea. Dar din cate vad, e cam rar asa ceva. Sper sa se opreasca din crescut. Ca daca nu cred ca o sa fac si copilul mare ca la eco la 17 saptamani cand copilul normal trebuie sa aiba in jur de 200 gr. la mine avea 300 gr. Daca mai merge tot asa - fac unu ... mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza74 spune:

alinatxa are dreptate.Am si eu o prietena buna careia i s-a spus pana in ultima secunda ca e baietzel si cand colo la nastere, ce sa vezi?Fetitza...Eu nu vreau sa descurajez pe nimeni dar se mai intampla!Pana la urma important e sa fie sanatos,nu?
Cum delfinuta deja din saptamana a 16 a nu ai mai putut dormi pe burta? Eu sunt aproape in 17 saptamani si nu am inca nici o problema!Ce ma ingrijoreaza insa este ca nu am simtit inca nici o miscare a juniorului...si tare mult astept sa se intample treaba asta!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Delfinuta, noi am mai vorbit de pozitii in timpul somnului. Mie imi este indispensabila perna lunga si destul de plata pe care o incalec noaptea si imi proptesc burta in ea...de la inceputul sarcinii dorm asa...fara ea nu-mi gasesc nici o pozitie.
Liuda pune-ne si noua poze cu burtica ta. M-ai facut curioasa.

Burtica

Eu si Noi
18+

Mergi la inceput

fetelor!!!
Am o cunostinta. A ramas gravida. El vroia fata (ca avea din casatoaria anterioara baiat) Ea nu avea pretentii, ce o fi sanatos sa fie, dar pana la urma chiar aveau fata - eco pana la 8 luni aratau fata. Toti stiau ca e fata , tata multumit, ea deja era acomodata cu ideea ca e fata. Trebuia sa nasca dupa 10 ianuarie anul trecut. Pe la mijlocul lui decembrie dr. ii da poza cucului sa o arate si sa-l felicite pe tatic ca o sa aiba un baiat. Pai vreau sa zic ca intru eu in birou si o vad pe asta umflata de plans, plangea de mama focului, nu mai putea sa rasufle.... De ce? Ca i-a dezamagit pe toti... Ca vezi doamne toata lumea care a auzit ca pana la urma e baiat au exclamat care si ce .... Aiurea. I-am zis sa se linisteasca ca pana la urma cine il creste, ea, sau dezamagitii. ??!!! In schim eu ii ziceam mereu ca nu nasti tu in ianuarie, nasti in decembrie, si nu doar atat dar ca naste pe 30 decembrie( exact de ziua mea). Ea nu credea pentru ca pe 30 decembrie era programata la control ca sa stabileasca data cezarienei. Si pe 30 decembrie chiar s-a dus la control - numai ca asteptand i s-au rupt apele pe holuri si pana la urma a nascut atunci- pe 30 decembrie!!! Si era clar baiat. Il creste si e multumita. Si taticul la fel.

Mergi la inceput

Oana_ Bucur.
Promit ca pun. Dar nu am luat toate hamurile si cablurile si alte alea de la aparatul foto sa le pot salva pe calculator. Pana acum nici nu intentionam. Dar o fac , promit!!!

Mergi la inceput