Mamici de ianuarie-februarie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Multumesc pentru incurajare!!!!! Eu chiar imi dau seama ca 1kg in plus sau in minus la copil nu ma scapa pe mine de greutate, pana la urma asta tot practic tot pe mine ramane. Nu stiu cum o sa fac. Dar asi mai vrea sa ma reduc cresterea mea pana in luna 7. ca din luna a 7 incepe "depusul" in cantitati enorme. Plus mai avem si un sir de sarbatori... nu ca asi manca doar de sarbatori.. ca eu mananc si in zilele normale binisor, dar e si iarna, miscare putina si mancarea e mai grasa, si toata lumea mananca bea sta la masa.. apoi eu care duc foame mai mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Dragi buritci,

M-am gandit la o surpriza...ce ziceti de un album foto comun? Un link ce-l puntem adauga la inceputul fiecarui capitol - alaturi de dpn si nume?? De asemenea, am putea avea si un album cu imagini de la viitoarele noastre intalniri.... (apropos din pacate eu pe 15 voi fi plecata din bucuresti - daca nu se hotaraste o data ulterioara, ma voi prezenta la urmatoarea intalnire).

Am facut un photo album pe yahoo cu ID ul mamicile_ianfebr2007 si care poate fi accesat cu parola alinuk.

Fiecare isi poate pune burticutza si ce considera ea relevant pentru perioada in care se afla.

Se incarca imaginile cu optiunea "upload" si fiecare isi poate pune comentarii, descrieri etc. IMPORTANT: Nu uitati dupa ce incarcati img in album sa alegeti din "Share" optiunea PUBLIC - pt a putea fi vizualizate si de restul mamicilor (pentru cele care isi gasesc nickurile am facut eu optiunea asta.).Albumul poate fi vizualizat fara parola - pt ca vom alege optiunea PUBLIC - cu acceptul tuturor, dar poate fi modificat (si aici fiecare isi va incarca poze si isi va face modific dorite doar prin intrare cu IDul si parola sus amintite).

acesta este linkul - pt modificari click Sign In si introd ID si parola:
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/albums/

Eu am incarcat deja in albumul cu numele meu cateva img si am mai creat cateva albume cu numele voastre (ce mi-am amintit la foc automat - sa ma ierte cele care nu-si gasesc nickurile de aici, dar isi pot crea singure sau imi pot scrie mie pe PM).

Va pupik pe toate..si va urmareeeeescccc

alinuk 18+, cu bebel cu botosei albastri

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

Alinuk interesanta idee. Chiar am pus cateva poze si o sa mai pun. Ce burtica mare ai. Se vede din singura poza pusa ca nu am aproape deloc. O sa pun si poze mai recente dar tot nu prea am burtica.

Mihaela 16s si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Buna fetelor,
Sunt o viitoare mamica de februarie 2007, si am citit cu interes de fiecare data cand am avut o mica problema, discutiile voastre. Sunt departe de casa si nu prea am cu cine sa vrb...
M-am decis azi sa ma inscriu aici pe forum, ca sa pot spune tot ce ma ingrijoreaza si ma nelinisteste legat de sarcina. Stiu ca voi primi multe sfaturi bune si pentru asta va multumesc anticipat. Din septembrie intru in luna a 5-a, nu am avut probleme pana acum cu bebicu' meu. Totul este perfect, nu iau in greutate decat cat trebuie, analizele mi-au iesit bune...baietelul meu este vioi si sanatos, totul este cum trebuie sa fie. Ce ma nelinisteste este faptul ca nu stiu de ce ma mai doare cateodata burtica...stiu si eu ca uterul se expandeaza, ligamentele care-l sustin se intind...restul organelor interne abdominale (intestine etc) se ridica pentru a permite fatului se se dezolvolte...dar...uneori ma doare si nu-mi trebuie mult sa intru in panica. Nu mai stiu daca numai uterul sufera modificari atunci cand simt intepaturi usoare, sau cand ma mai doare burtica noaptea din cand in cand...sau sunt usoare contractii...nu ma dor ovarele...si nu am dureri permantele. Apar cand si cand la intervale lungi de timp. Astept sfaturi si cuvinte de incurajare de la mamicile care deja au trecut prin ce trec eu sau trec odata cu mine....

va multumesc

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Roandre-M-am uiatat la pozele tale si vreau sa-ti spun ca papusika ta este foarte dulce.Eu am 16 saptamani deci mai am de asteptat pana imi am ingerasul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

ALINUK marfa idee....am adaugat si eu cateva poze...Zilele astea am sa mai fac si am sa le uploadez.
IOANA bine ai venit si sarcina usoara.Tot ce descrii tu mi se intampla si mie si nu numai.Explicatiile sunt multe si nu prea le-am luat in seama.La fel si micile dureri.

15+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Am pus si eu poze!!!!!!1
Am insa burtica pozata numai la 14 sapt..o sa mai fac poze..am pus si cu noi doi in Rhodos!!

Multumim Alinuk pentru initiativa!!

IoanaN bine ai venit!! Vezi ca in profil ai ales sex masculin ..

Aventura 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Alinuk buna initiativa. Multumim. Am pus si eu cateva poze.

IoanaN pana acum mai aveam junghiuri sau intepaturi...dar de cateva zile am niste dureri de burtica care nu mai seamana cu ce am avut pana acum. Nici cu crampele nu-mi seamana asa de mult...e ca si cum as fi facut o febre musculara in burtica si cand ma misc ma cam doare...Dar recunosc ca nu ma simt ingrijorata...ma gandesc ca poate fi si din cauza gazelor intestinale care ma cam insotesc. Maine am consultatie si am sa-mi intreb doctorelul ... iti voi transmite maine seara sau poimaine dimineata ce mi-a spus.
Aventura imi place salopetica ta alba...superdulce.

Burtica

Eu si Noi
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Alinuk multumim de invitatie, am si luat atitudine.

Ralu 21

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralucadascalu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Va multumesc din suflet pentru urari si incurajari. Eu ma mai duc la control abia pe 19 septembrie si la ultimul la care am fost acum cateva zile, m-a intrebat medicul meu daca am crampe si i-am zis ca nu am...pt ca nu am si nu am avut.
Aventura, multumesc ca mi-ai atras atentia cu sex-ul... cred ca din graba am clickuit "masculin" o sa modific.
va multumesc inca o data gravidutelor.

ioana

Mergi la inceput