Durerea unei pierderi de sarcina (5)
Raspunsuri - Pagina 9
ileana_marius spune:
Noemi multumesc. Incerc sa ma nu ma mai stresez. Luni vreau sa ii anunt pe toti poate ma mai lasa si ei (colegii) in pace.
Pepsi ma bucur ca te gandesti dinnou la bb. Sper sa ramai cat mai repede.
tanima multumesc. Ma bucur ca tu si bb sunteti bine.
Mari ai deptate cu stresul, eu am incercat cu tot felul de ganduri negative (poate e mai bine sa nu am) doar-doar sa nu ma mai gandesc acolo si nu prea mi-a iesit. Si eu ziceam ca nu o sa mai raman daca ma tot gandesc. Dar uite ca se poate...
Ileana
baby
blueeyes2003 spune:
Fetelor,sunt foarte fericita!
Se pare ca totul este ok,dupa urmatorul cm putem sa demaram proiectul . Uterul este complet refacut si alte probleme nu sunt.Am discutat si despre problema cu tensiunea si a zis ca la urmatoarea sarcina voi fi mai atent monitorizata in cazul in care ar aparea aceiasi problema.Fiecare sarcina este diferita si sunt sanse sa nu mai am tensiune indusa de sarcina.
Va multumesc pentru gandurile frumoase si va doresc la toate un cat mai curand
Ileana sa schimbi si la mine in listuta cu
Va pe toate
fotografii
"Bucura-te de fiecare zi!" (Horatiu)
Della spune:
Inca o data felicitari Ileana . Ai grija de tine si de sufletelul cel mic din burtica. La servici ia-o mai incetisor, caci nimeni nu-ti ridica statuie .
Mirela treci la treaba! Ma bucur pentru tine, iti tin pumnii sa iasa din prima.
Flavia, ma bucur ca ai prins curaj. O sa vezi ca va fi bine .
Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)
Pepsi spune:
blueeyes2003, ma bucur f mult ptr tine, la treaba atunci, sa fie cu succes!
della , mersi de incurajari, da am mai prins curaj cind vad ce se intimpla in jur, lucruri bune, partea buna e ca sotul meu isi doreste inca un bebe, asa ca va anunt cind sint pregatita.
Ileana, merci de urari, ai grija de tine si de bebe.
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
cristina_ana spune:
Ileana, ma bucur mult pentru tine!!!! Felicitari din toata inima! Sa dea domnul sa fie cu noroc de data asta si sa nu mai treci niciodata printr-o durere atit de mare ca aceea care ne-a incercat pe toate!
Blueeyes, spor la treaba!!! De-abia astept sa-mi vina urmatorul CM si sa ma duc si eu la doctor. Sper sa fie si la mine
bine si sa am unda verde pentru luna viitoare.
Mari, si tie iti tin pumnii!!! De-acum nu mai vreau sa aud decit de vesti bune de la toate fetele!
Della si Pepsi, mult curaj si voua!!!! Nu va fie frica sa o luati de la capat!!!! Della, am vazut ca ai fost pe cale sa renunti. Sfatul meu este sa incerci din nou, pentru ca este evident cit de mult iti doresti asta. Atita timp cit ai doi copii sanatosi, eu chiar nu cred ca ai probleme genetice. Doctorii astia isi dau si eu cu parerea, dar ma intreb citi dintre ei sunt chiar siguri pe ce spun?
Fetelor, eu sunt ingrozitor de obosita. Serviciul ma solicita la maxim, ajung foarte tarziu acasa, dar macar e si o parte buna, ca nu mai am atita timp sa ma gandesc la ce a fost si sa-mi pling de mila. Si oricum, se apropie luna octombrie, care este plina de speranta pentru mine!
Va pup pe toate, si astept sa ploua cu vesti bune in continuare!
Cristina
POZE
Della spune:
Draga Cristina, ai grija de tine, incearca sa nu te stresezi pe la servici, pe cat este posibil, octombrie imediat este aici si ai de lucru . Multumesc pentru incurajare, asa gandesc si eu, atunci cand imi doresc nebuneste acest copil.... mai ales atunci, cand Richie (la 4 ani si 7 luni) imi spune "noi suntem 2 dar cand se va naste Rebeca, vom fi 3" si zambeste parca ar sti el ceva. Inca mai am cateva zile de gandire caci ieri mi-a venit cm-ul dupa care din pct. de vedere fizic pot incepe lucrul.
Va pe toate,
Adela
Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)
Alé spune:
Fetele, o iau de la capat... ma pregatesc de ovulatie. Poate de data asta imi iese.
Mirela si Adela, dati-i bataie, inca mai putem prinde mamicile de mai-iunie, sa nu le lasam singure pe ileana si arthurana...
Msmecu, un test, ceva?
Sa vezi ce-o sa se bucure Laura cind o sa vada atitea vesti bune. Nu ma mai gaseste nici pe mine in butoi, ca altfel sa va tineti morala.
Curaj, fetele! fie ce-o fi.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
mariana_1976 spune:
ILEANA eu cind am intrat data trecuta si scriai ca intirziase m-am gindit imediat ca...
Felicitari multe multe multe si o sarcina asa cum ti-o doresti!
Nici nu stii cum am asteptat vestea asta...
Le doresc tuturor fetelor de aici sa se bucure de cele || cit mai curind
Qamar spune:
Ileana, felicitari maxime!
felicitari si celorlaltor fete cu || si sper din tot sufletul sa o vad si pe Laura Ioana cat mai curand!
fetelor, nu va pierdeti speranta!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Catrinel_17 spune:
Ileana, pandeam vestea cea buna!!! Ma bucur enorm pentru tine! Nici nu stiu ce sa mai scriu, sunt tare emotionata. te imbratisez cu drag, ai grija de tine!
Laura, iti tin pumnii si ma gandesc la tine
fetelor, va doresc la toate din suflet cit mai repede bebei sanatosi si frumosi!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)