Durerea unei pierderi de sarcina (5)
Raspunsuri - Pagina 8
bubulina1 spune:
Sunt aici cu pumnii stransi, ileana_marius si Arthurana! Sper din toata inima sa reusiti fetelor, meritati din plin!
Ale, eu am banuit ca esti suparata, am citit un mesaj de-al tau postat la un alt subiect. O sa iasa soarele si pe strada ta, ai sa vezi! Si mie imi pleaca sotul la munca in strainatate si o sa incerc sa fac bb din an in paste, in functie de cum ma pot vedea cu el
Fetelor, parca s-a schimbat atmosfera pe aici si este mai mult optimism! Sper sa reusim toate cat mai curand!
Bubulina
ileana_marius spune:
Mari, Dana, Larisa multumesc mult. Sunt sigura ca in curand vor fi mai multe.
Larisa te-am trecut pe listuta.
Ale imi pare rau ca iar esti in butoi. Si eu am fost stresata cu serviciul dar uite ca s-a prins. Poate o sa fie mai bine luna viitoare.
Ileana
Nepotul meu David
Nepotul meu Alex
noemi marian spune:
Ileana si Arthurana felicitari!In sfirsit o unda de bucurie si la topicul asta.
Eu imi aduc aminte ca si testele mele erau cam tot asa.Odata m-am uitat la el dupa 15 min. si n-am vazut nik.Seara cind am venit acasa l-am mai luat o data la vizualizat si cele doo linii erau acolo.Una mai slaba decit cealalta.Off! Ce vremuri!Ce demult a fost si cit de bine tin minte momentele alea.
Ma bucur mult pt voi.Ileana,nu te stresa cu job-ul.Lucrurile se vor aseza,ai sa vezi.
Ale,iesi din butoi,please! Ca n-am apucat sa termin renovarea lui.E urit si murdar si plin de moloz.
Noemi.
Pepsi spune:
vai Ileana, ce mult ma bucur ptr tine, ca abia mai scriu......
sigur esti gravida, si la mine a fost la fel la a doua sarcina, ca l-am facut imediat dupa ciclu, si la 2 zile am mai luat un test si ala a iesit clar cele 2 linii. sa fie cu noroc, ma bucur f mult ptr tine, lasa ca si cu jobul se va aranja, si eu mi-am anuntat imediat sefa, nu era incintata dar a suferit cind am pierdut copilul, si ieri imi zicea ca n-ar fi incintata sa fiu din nou gravida.....dar nu-i dupa ea. Bafta multa!
Arthurana, ma bucur si ptr tine, bravo, sa fie cu noroc!
della, Dominic e bine acuma, s-a reobisnuit si la gradi, nu mai sint atit de ingrijorata cu el. merci
alé, lasa ca va fi bine si la tine, poate am si eu curaj din septembrie si am sa incerc din nou sa ramin gravida, si vom astepta impreuna.e si stresul care nu ajuta, hai capul sus.
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
tanima_i2002 spune:
Uite ca aveam insomnii si am trecut si pe la voi sa vad ce mai faceti si mi-au dat lacrimile de bucurie. Felicitari Ileana si Arthurana. Sa dea Dumnezeu sa fie bine de data aceasta. Aveti grija de voi si lasati stresul deoparte si concentrati va pe samburelul ala mic din burtica.
Iar celorlalte fete va doresc cat mai repede cele 2 liniute.
A, si apropos, si la mine la ultima sarcina s-a vazut dupa vreo 30 de minute f f slab, de am crezut ca am devenit paranoica. A doua zi ma uitam inca la el si tot nu imi venea sa cred, asa ca am mai luat un test care a iesit la fel de slab dar dupa vreo 10 min. In mom ala am pus mana pe telefon si am sunat dr sa il intreb daca pot sa iau deja tratam de sustinere. Si uite ca de atunci au trecut 27 de saptamani si parca a fost ieri. Nu voi uita nicodata acea zi.
tanima 31+ mami de
Ne apropiem cu pasi repezi de final.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2
msemcu spune:
Of fetelor, vreau si eu sa vad cele doua liniute!!! Asa de bine imi pare ca se confirma vestile voastre!!!
Zilele astea ar trebui sa fiu si eu tare ocupata!! Stiu ca ideal ar fi sa nu ma stresez si sa iau totul asa cum vine, dar cum poti sa nu fii stresat cand iti doresti asa de mult un lucru? Cum poti astepta linistit sa vezi daca a fost cu rezultat sau nu? Iar culmea ironiei este ca, atunci cand prestezi pentru rezultat scad sansele ca rezultatul sa apara
Aoleu, nici eu nu mai inteleg ce am scris!!!
Tanima, multumim pentru incurajari!
Va pe toate!
Mari
blueeyes2003 spune:
Fetelor astazi la ora 4 am programare la dr.Am asa emotii de parca as merge pentru prima data.Sper a fie totul bine!
Mari sa dea Dumnezeu cat de curand sa vezi cele II liniute pe testul de sarcina.Nu te stresa si cu siguranta rezultatul va fi cel dorit!
Ma duc sa ma pregatesc si cand ma intorc va spun ce am facut.
pentru toate fetele
MIRELA
fotografii
"Bucura-te de fiecare zi!" (Horatiu)
msemcu spune:
Mirela, bafta multa! Iti tin pumnii! Si te astept sa vestile bune!! ca eu sunt sigura ca asa va fi!
Mari
Della spune:
Mirela, abia astept sa citesc cum a fost azi la dr. Sunt convisa ca OK. .
Mari, lasa ca apar liniutele alea, chiar daca "lucrand" din greu a "project" sansele scad, noi iti tinem pumnii . Asa ca ai sa vezi in curand liniutele alea .
Fetelor, e asa de bine sa vad cum apareti una cate una cu 2 liniute . In curand apare si Laura, din concediu, care cred ca a lucrat si ea din greu . Abia astept sa vad ce scrie si ea. Citindu-va, imi doresc f. tare sa fiu si eu gravida. Tare inclin in a incerca dinnou. Nu-mi vine sa cred ca ar putea fi vre-o problema de data asta...
Va pe toate si astept noutati.
Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)
Pepsi spune:
mirela, bafta la medic!
mari, ai dreptate, lasa stresul de-o parte si va fi bine. uite chiar am vorbit dimineata cu o prietena care incerca de ceva luni si nu reusea(a pierdut o sarcina la 12 saptamini in ianuarie) si eu, am un programel care calculeaza data fertila, si m-a rugat sa-i calculez, asta la sfirsitul lui mai, si uite azi m-a sunat si mi-a multumit ca a ramas gravida dupa sfaturile mele. asa ca lasa stresul si sigur va fi bine ai sa vezi. mult noroc!
de mine va zic fetelor ca am o veste buna, analizele de tiroida si ce mi-a mai facut medicul, au iesit ff bine, in afara de putina lipsa de fier, sint sanatoasa! ma bucur, si fizic m-am refacut nu mai am dureri, asa ca poate prind si eu curaj si luna asta-i dau drumul la bebe.
hai va pe toate!
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic