Durerea unei pierderi de sarcina (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Alé! Ai aparut! Ce noutati ai? Inafara de serviciul f. aglomerat nimic? Mai scrie-ne cate ceva si despre tine, despre cum simti, despre orice. Eu mai am o zi mai lejera, ca luni vine sefa din concediu cu forte noi .
Zici ca si Arthurana are veste cu 2 liniute? Nici pe ea nu am vazut-o pe aici. Felicitari si ei .

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Della, stau pitita ca n-am nimic de zis... Sint usor deprimata de citeva zile... usor mai bine, de fapt.

Imi vine sa pling din orice, iar ce se intimpla pe aici pe la servici, nu ma incurajeaza deloc. Stau toata ziua singura, ca berbatu face telenovele la Buftea si pleaca o data cu mine si vine in miez de noapte.

Ma plictisesc cumplit dar nici nu-mi vine sa ma apuc sa fac ceva.
Sint in ziua 9 deja, dar la cit am io barbatul acasa, nu stiu ce-oi face luna asta sau urmatoarele...

Analize nu mai am ce sa fac, mai am doar de ridicat rezultatul de la homocisteina, dar cu programul asta nebun, nici asta n-am avut timp sa fac...

N-am puterea sa incurajez pe nimeni cind nu pot sa ma incurajez nici pe mine... as fi flasa daca a incerca altceva...

Ma bucur pentru fete, dar din umbra, asa...

Sint amarita. Ma lafai in butoi.

ca va ginditi la mine.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Della eu am o situatie diferita aici, el e singurul sef, firma este in Ro. Depinde de el daca vrea sa ma tina aici sau nu in conditiile astea. Poate cere pe altcineva care are timp sa se ocupe de activitati (inaintea lui era altfel pt ca era o dna si ea stie ce s-a intamplat), dar oricum nu imi pierd serviciul in tara. Asa ca nu poate decat sa ma trimita in tara, dar eu sper totusi ca nu e cazul si ca imi intelege situatia. Oricum si la sarcina trecuta am muncit pana in ultima zi, am avut liber doar 6 zile dupa, dintre care 3 in spital si nu m-am plans niciodata de oboseala sau altceva pt a nu munci....dar el nu stie ca nu a fost aici...
Ale multumesc. O sa il schimb eu pe .
Fetelor sa nu ma lasati singura ca nu pot merge la mamici daca nu veniti cu mine...Uite si Arthurana, cine urmeaza?
Daca la mine s-a prins sigur veti reusi si voi.
Doamne ce frica imi e....am intrat in panica...

Ileana
Nepotul meu David
Nepotul meu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ileanatotul o sa fie bine,trebuie sa ai incredere!Ma bucur mult pentru tine!
Arthurana felicitari!Nu am stiut nimic de tine!
Mirela

fotografii

"Bucura-te de fiecare zi!" (Horatiu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Alé draga, nu fii atat de trista, stim cu toate cum este butoiul ala nenorocit . Eu sunt optimista, dar habar nu am de ce. Situatia referitoare la a avea sau nu inca un bb, este neschimbata, adica plutesc in sentimentele mele si scriu in lista asta, asteptand un miracol.
Ileana, sper din suflet sa ai dreptate in legatura cu serviciul. Abia astept sa tot vii cu cate o informatie noua despre primul bebic al acestei liste .

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Ma bucur pentru fetele la care rasare soarele. La serviciu am inca o colega care a ramas insarcinata. Sper sa ploua si la noi cu vesti din astea...

Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ELAA din z 3 pana in 7 eu iau clostibegit...pt stimulare...apoi din a 3 zi dupa ovulatie iau 10 zile utrogestan,2 pe zi,si.mi vine cm la 3 zile dupa ce opresc utrogestanul.

mai fac si o injectie cu pregnil cand foliculii sunt maturi.
doar asa am ovulatie...si nu am facut chisturi sau alte minuni...

iti doresc bafta...si cred ca ar trebui sa faci stimulare...vb cu un doctor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Ileana, e SUPEERRRR!! Nici nu stii cat ma bucur pentru tine!!! Parca ar fi vestea noastra, a tuturor! Abia astept sa ne dai alte detalii!

Arthurana, Felicitari!!!! Te asteptam pe la noi cand se confirma cu certitudine. Oau, fetelor, cred ca se apropie soarele si de strada noastra! Ce bine! Si asteptam retele voastre de succes.

Ale, hai nu fii trista! Incercam din nou in septembrie, poate asta o fi luna noastra cu noroc! Si poate fetele nu trag dupa ele pe listuta cu

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

ILEANA, ma bucur tare mult pentru tine, e superrrrrrr!!!!!! Sa fie cu noroc.Ce bine arata un test pozitiv!.Iti doresc tot binele din lume si asteptam primele vesti de la medic.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

,

Ileana - ce veste buna! Doamne ajuta!

Ale, imi pare rau ca esti iar in butoi. Hopa-sus ca vine imediat si la tine soarele.
Cand ai timp pls trece-ma si pe mine in lista, datele sunt: 8 iulie 2004, bebe Ilinca, 38 saptamani, motiv: lichid amniotic absent.

Fetelor, sa stiti ca va citesc mereu postarile si sunt cu sufletul alaturi de voi. Ma codesc sa scriu pe topic pentru ca acum sunt insarcinata si prin prezenta mea n-as vrea sa va trezesc mai multe regrete. Dar sa stiti ca sufletul meu nu e nici acum vindecat pentru pierderea Ilincai. Am invatat sa traiesc cu durerea asta in suflet si sa iau lucrurile asa cum vin.

Va doresc tuturor sanatate, sa vi se implineasca dorintele si sa va mutati cat de curand la Odisee.

S-auzim de bine,

Larisa 31+ Horia Matei
mie-mi place in vacantza

Mergi la inceput