Durerea unei pierderi de sarcina (5)
Raspunsuri - Pagina 6
bubulina1 spune:
Ileana, si eu sunt de parere ca esti ! Eu am pastrat testele mele de sarcina pe care le-am facut la o zi-2 de intarziere si a doua liniuta era clar mai slaba ca cea de control! Tinem pumnii stransi de tot si te asteptam cu rezultatul de la analiza de sange!
Bubulina
Della spune:
Ileana draga, ma termini!!! Cumpara si tu un test mai ieftin, da care-si spune parerea mai hotarat .
Si IO zic ca esti . Apropo, daca nu ai fi , nu ti-ar aparea a doua liniuta deloc, asta e sigur. Asa ca FELICITARI MAMICUTO!!!!!!!!!
Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)
oanabbb spune:
ELAA mie nu mi.a zis nimeni...uite de asta nu.ti vine...
si eu am facu HSG luna trecuta...
dar la mine e problema veche...de 3 ani...si o tot duc asa...nu stiu ce te.as putea sfatui...io iau intr.adevar utrogestan...la fel ca duphastonul...dar fac acum si stimulare pt ca nu am ovulatie...
dar eu zic ca se mai intampla dupa chiuretaj sa se mai deregleze...poate situatia se va remedia de la urmatorul cm!
lilidana spune:
Asa arata si primul meu test facut in ziua 31,la un ciclu de 30,deci la o zi intarziere.Peste 2 zile a doua liniuta a fost mult mai clara si am fost sigura ca sunt insarcinata,desi aveam dureri de burta si spate ca la menstruatie.Eu zic sa repeti peste cateva zile,pentru siguranta.
lilidana,karina 5 ani si bebe 9 saptamani in burtica
elaa spune:
oana, dar tu cum procedezi?...iei pastilele 5 zile dupa care mai astepti 5 si vine?...sau cum?,aici nu prea inteleg eu. ptr. ca dureri de spate am de cateva sapt. plus ca ma mai ia si unele dureri de burta ca la cm si mereu zic: gata vinee, si nimic....si acum imi dau seama ca daca nu am cm inseamna ca nici nu ovulez...deci trebuie sa fac si tratament ptr. ovulatie......si uite asa tre sa ma apuc de investigatii serioase..si eu ma bucuram ,ca, bine ca raman insarcinata si singura prob. o sa fie e cerclaj-ul la urmatoarea sarcina......
mercic
ileana_marius spune:
Multumesc fetelor! Intr-un fel si eu cred ca sunt II, dar tot mi-a ramas o urma de indoiala, mai ales ca nu am nici un simpton, si parca nu imi vine sa anunt pe toata lumea pana nu sunt sigura.
lilidana eu l-am facut la 4 zile intaziere si pe test spunea ca poate si facut si la 1 zi.
Della aici nu ai de unde alege, este un singur test si costa in jur de 400 mii lei.
bubulina analiza de sange nu stiu unde se face aici. Va trebui poate sa repet testul sau sa merg la gine, dar mai astept un pic.
elaa la testul de la prima sarcina liniuta a 2-a era mai clara decat prima, dar era facut la vreo saptamana.
Mirela multumesc. Am scris si mai sus, nu cred ca o sa fac testul de sange. Nu am nici timp (ies la 5, aici orasul moare pe la ora asta, nu mai e nimic deschis) si nici nu stiu unde.
oanabbb
Multumesc inca o data tuturor. Credeti ca pot sa anunt familia?
Ileana
Nepotul meu David
Nepotul meu Alex
Della spune:
Doamne Ileana, cat ma bucur pentru tine! Parca eu asi fi insarcinata . Parerea mea este ca sigur esti insarcinata.
Cat ai spus ca costa testul? 400 mii lei? Eu l-am luat cu 38.000!!! (cu ultima sarcina... acuma... doar acuma mi-am facut testul de sarcina). Sfatul meu este ca sa te duci la dr. gineco cu vezica urinara cat poti tu de plina, ca la ecograf se vede!!! Eu mi-am facut testul in a 28-a zi, adic anu intarziase deloc si la ecograf am ajuns in ziua 34 si s-a vazut bebele. Asa ca... oricum tr. sa afle si dr. gineco care-i situatia cu tine. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Succes! Abia astept detaliile!
Doamne, parca eu sunt insarcinata asa ma bucur pentru tine!
Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)
ileana_marius spune:
della, da, 400 de mii si ceva si nu ai de unde alege.
Inainte de a ajunge la gine. mai trebuie sa anunt familia si apoi sefu` pt ca trebuie sa ii cer voie sa merg la dr. in timpul programului. S-ar putea sa nu ii placa vestea pt ca avem mult de lucru (el nu era aici cand s-a intamplat nenorocirea si oricum e barbat si nu ar intelege).
Nu imi vine sa cred...asa curand...
Ileana
Nepotul meu David
Nepotul meu Alex
Della spune:
Ileana, asculta-ma, iti dau un sfat. Pana nu ai anuntat oficial firma ca esti insarcinata, nu vorbi sefului. Oricat de omenos ar fi, s-ar putea, pe langa faptul ca nu te intelege, sa se schimbe si sa-ti bage bete-n roate. Anuntarea oficiala a firmei este de ex. daca primesti concediu de boala cateva zile in baza faptului ca esti insarcinata (cumva, oricum, su stiu cum, stiu medicii ce sa scrie). Eu am patit ceva asemanator cu prima sarcina oprita in evolutie... adica sustin si acuma ca am pierdut sarcina datorita stressului la locul de munca (apropo, a aparut si in revista mami ceea ce am scris, in 2002, cu titul "Cariera versus sarcina"). Stii, cine se arde cu ciorba sufla si-n iaurt. Te rog frumos, ai grija de tine si de bebic.
.
Scuza-ma daca par de-a dreptul agresiva...
Poze
Alé spune:
Ileana, felicitari! Io cred ca o sa inroseasca de-a binelea linia aia la urmatorul test. Sa-mi zici cind vrei sa-ti schimb amorasul pe burtica (in lista).
Si Arthurana are o veste cu doua liniute - dar tot asa, usor neclare.
Incepe sa rasara soarele.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé