Durerea unei pierderi de sarcina (5)
Raspunsuri - Pagina 10
adar spune:
ILEANA FELICITARI DIN INIMA !!!
DUMNEZEU SA TE AJUTE CA DE DATA ASTA SA FIE TOTUL OK ...
TE SARUTAM CU DRAG SI TE ASTEPTAM PE LA NOI ...
adar si MAIA(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
mari78 spune:
Ileana, felicitari !!! Ce mult ma bucur ! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos ! Multi pupici
Laura, te asteptam si pe tine cu vestea cea mare !
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
aida_o spune:
Ileana,
nici nu stii cit ma bucur pentru tine, si nu-s singura! cred ca or sa intre aici toate mamicile de martie- aprilie, sa te felicite
si la mine a fost la fel de "decolorata" a doua linie, si uite ca a fost pozitiv :) am pastrat acel test de sarcina, am scris pe el, cu marker, data cind mi-a iesit pozitiv, si acum este unul dintre cele mai importante obiecte din casa :) il pastrez in cutia cu amintiri ...
iti urez o sarcina usoara si sa fie totul bine
poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
ileana_marius spune:
Cristina, Mariana, Noe, Catrinel, adar, mari78, aida_o, multumesc mult pentru urari si gandurile frumoase. Se pare ca sunt , dar nu am inca nici un simptom. Poate va fi o sarcina fara probleme. Acum abea astept sa creasca sa ii simt prezenta, sa treaca timpul cat mai reprede...
Pana la urma cred ca tot o mamica de martie-aprilie voi fi, dpn ar fi la inceputul lui mai si cum eu vreau cezariana probabil va fi prin aprilie, dar o sa ma inscriu la mamici de mai-iunie cu toate fetele de aici. Fetelor va astept!
Sunt sigura ca si Laura ne va da vestea curand. Va multumesc inca o data ca va ganditi la noi.
Ileana
baby
ileana_marius spune:
irlandeza multumesc mult.
Della si Pepsi sa imi spuneti cand vreti sa schimbati cu .Cat mai curand sper.
Inca imi e frica sa pun la semnatura, zic sa merg intai la dr.
Ileana
baby
Laura Ioana spune:
Doamne fetelor ce dor mi-a fost de vooooiiiii!!!!!!!!!!!
Si acum plang de numa' cand citesc vestile astea EXTRAORDINARE!!!!
Ileana sunt foarte fericita pt tine Felicitari, sa ai o sarcina usoara, usoara si un bebe perfect sanatos
Arthurana felicitari si tie ma bucur pt tine! Multa sanatate si sarcina usoara! Dar de ce nu intri sa ne zici, asa...oficial?
Fetelor am avut un super concediu, m-am simtit minunat!
N-am putut sa-mi iau ramas bun de la voi, ca mi-a picat netu' si am plecat asa, fara sa va pup pe toate!
Am avut o multime de peripetii la plecare: cand am ajuns in aeroport, pe 26 aug, (la 4 dimineata) am mers la WC si am constatat ca-mi venise ciclul (noroc ca-mi pusesem preventiv tampoane in bagajul de mana) cu 4 zile mai repede (trebuia sa-mi vina pe 30 aug); la 7,10 trebuia sa plece avionul spre Antalya si a avut intarziere........7 ore si ceva- am plecat la 14,30. Panarama, scandal, mai era putin si-i capaceam pe reprezentantii agentiei Ali Baba
Asta a fost parte nasoala a sejurului nostru, in rest a fost super! Cald, cu 55 de grade in unele zile(dar suportabile datorita climei), sunt foarte bronzata, m-am balacit de numa' numa' (mai putin cele 3 zile cat am fost la CM, ca sa nu racesc), sunt foarte incantata!
Despre bebe cred ca deocamdata nimic, ptc abia mi-a trecut CM-ul, dar n-au intrat zilele in sac, nu?
Multumesc mult fetelor care spera pt mine
PS Am avut si momente de tristete ptc era plin de copii acolo, copii care aveau varsta pe care ar fi avut-o fetita mea, si se balaceau cu parintii si zambeau fericiti...
Doamne ajuta sa fie cu noroc luna asta si sa plecam la mamici cat mai repede cu Ileana si Arthurana
Poze Laura
irlandeza spune:
Bine te-ai intors Laura . Bine ca v-ati simtit bine , asta-i important.
Si intradevar zilele n-au intrat in sac , mai sunt zile suficiente , speram totusi ca n-o sa avem nevoie de prea multe pana vom fi
Noi 2 singurei
Laura Ioana spune:
Irlandeza multumesc!
Ileana foarte bine arata listuta noastra cu gravidute pe ea! E ceva de vis
Edit: Acum am vazut semnatura ta cu baby! E emotionant si imi dau lacrimile, atat e de frumos... Sa-ti dea Dumnezeu numai lucruri minunate de acum incolo, ptc le meriti
Poze Laura
mariana_1976 spune:
Arthurana felicitari si sa te bucuri de o sarcina asa cum o speri!
Laura_Ioana bine ai sosit!
Iti doresc sa te duci impreuna cu Ileana si Arthurana la Odisee cit mai curind!
(si urarea e valabila pentru toate fetele de aici )