Durerea unei pierderi de sarcina (5)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura eu tot rahi-anestezie am avut si m-am simtit bine dupa operatie.In afara durerilor de burta pentru care am primit destule calmante,nu am avut nici o neplacere(fizic,pentru ca psihic eram la pamant, offf...)

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nushulica m-ai facut sa plang si sa sper mai departe! Voi toate imi spuneti ca sunt insarcinata, sotul imi spune ca sunt insarcinata asa ca sper sa aveti voi dreptate si sa am o ciresica in burtica

Mirela eu ma refer la greata in timpul operatiei! Poate ma apuca in timpul operatie! Iti dai seama????!!!!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

laura draga, dar deloc nu ai rabdare:P)...eh, eu vrb. care nu stiu cum sa fac sa ma trezesc direct in luna noiembrei la perioada ovulatiei:)), plus ca ma tot gandeam la ce a spus medicul referitor la o luna mai devreme...iar acum dupa ce am mai primit si incurajari de la voi incep sa ma gandesc din ce in ce mai mult la luna octombrie, nu stiu imi este teama totusi ca daca uterul nu ajunge sa se refaca complet numai in 3 luni...eh, cred ca pana la urma e si cum vrea Dumnezeu,cine stie daca o fi din prima, ca data trecuta a trecut destul timp pana am ramas....oricum pe atunci nu stiam de testul de ovulatie,acum am sa profit de el.
pupici la toate si asteptam II liniute,nu de alta dar voi tre sa fiti la odisee cand vin eu si tre sa apelez la voi astea cu experienta:)

ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Dragele mele, nici nu stiu cu ce sa incep, asa asi dori sa va raspund la fiecare in parte. Pana una alta, cate un pt. fiecare din voi .
Ca si una alta, sa incep cu mine, sa imi spun gandurile, sentimentele, impresiile. Deci, am reusit sa-i spun jumatatii mele hotararea mea, adica, eu doresc sa mai raman o data insarcinata. Iaca, am spus-o, am luat decizia, dar subliniez, ca doar eu, si nu familia. Dragul de el, stia, simtea, dar ii este frica. Evenimentele l-au marcat profund, de altfel toti sotii nostrui sunt marcati, stiti si voi , se tem ca ne pierd si pe noi, pe langa pierderea copilasilor mult asteptati... Si unde este garantia ca totul o sa fioe OK de data asta? Unde? In sufletele noastre de mama "nebune", care nu renuntam niciodata . Nu pot spune ca am primit raspuns, doar ca nu a zis NU hotarat - si asta este ceva, nici nu ma asteptam sa sara in sus de bucurie. Ii este greu. Oricum, de acum incolo, nu eu sper. Intrand in detalii, ne protejam, dar... Laura, tu ai scris ca ai rama insarcinata protejandu-va? Deja parca am senzatia ca sunt gravida, dar probabil pt. ca va citesc pe voi.
Laura, indiferent de ce-ti spune testul, tu esti gravida! Asculta-ma .
Elaa, mult ai lipsit! Apuca-te in octombrie de treaba. E clar ca medicul ti-a dat voie, altfel nu ar fi pomenit de octombrie .
Mariana, mai scrie-ne despre tine! Nici pe tine nu te-am vazut pe-aici demult.
Nushulica, Mari, Andreea, si pe voi va .
Mirela, nici nu am stiut ca si tu ai avut cezariana. Tot cezariana vrei si acuma?
Ileana, mamicuta noastra , ce avansezi cu sarcina! Ma bucur pentru tine tare de tot. Merci promisiunea de a pune poza . Lista asta tanjeste dupa ea.

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adela foarte bine ai facut ca i-ai spus hotararea ta! Se va gandi, iti va spune parerea lui si veti decide impreuna, desi eu cred ca amandoi v-ati hotarat Garantia ca va fi bine intradevar nu o putem avea 100%, doar sa ne bazam pe ce ne spun inimile noastre! Si stim cat sunt de insetate de iubirea unui copil, asa ca nu vom renunta pana nu va fi bine
Doamne ajuta sa fim gravidute de luna asta (daca spui tu ca sunt, poate kiar oi fi, prea multa lume spune asa) si sa ai o sarcina normala, sanatoasa, iar bebelul sa fie perfect!
Da, anul trecut am ramas desi ne protejam cu preze (a fost un shoc pt amandoi)!

Elaa uterul cica e refacut dupa primul ciclu normal. Asa ca eu cred ca in octombrie poti da drumul la treaba

Sa zic asa, as putea considera simptome durerea de cap care ma ia si ma lasa (la fel ca-n sarcina trecuta) si faptul ca-mi cere organismul apa (beau destul de multa si in sarcina trecuta, la fel, beam si 4l/zi). Speram, asteptam...mi-a cam pierit cheful de ...

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Andreea, esti o draguta! Multumesc pentru incurajari. Sper ca luna asta sa fie cu noroc pentru cat mai multe dintre noi!

Eu sunt in gemeni, pe 7 iunie.

Fetele, astazi m-a palit o revelatie! Mi-am dat seama ce schimbare de perceptie am avut in ultima vreme: pana anul trecut, daca ma intreba cineva de perioada fertila i-as fi spus ca e foarte lunga!! Ca sunt numai cateva zile din luna in care fara sa te protejezi nu vei ramane insarcinata!

Dar in ultimele luni, am inceput sa cred exact invers: ca sunt numai cateva zile din intreaga luna, sau chiar 1-2 zile in care poti sa ramai. Ciudat, nu?

Mari

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by msemcu
Dar in ultimele luni, am inceput sa cred exact invers: ca sunt numai cateva zile din intreaga luna, sau chiar 1-2 zile in care poti sa ramai. Ciudat, nu?

Mari draga, eu patesc la fel. Probabil ca ceea ce-ti doresti f. mult este intotdeauna mai greu de atins. Initial nu vrei sarcina si probabil ai ramane f. usor daca nu te-ai proteja. In timp este chiar invers. Cica si fertilitatea scade in timp...

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Felicitari Adela pentru decizie! Sa vina cat mai repede la toate care ne dorim din suflet!
Apropos, ati vazut cate -dutze au aparut? Se pare ca e buna perioada!

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna,

Nu prea scriu, dar citesc cam in fiecare zi. Tot sper ca se lipeste si de mine optimismul vostru. Inca nimic, dar continui cu cititul. Ma gandeam ca probabil optimismul vostru se trage si din faptul ca toate va straduiti sa ramaneti insarcinate, eu as vrea, dar sotul nu si mi-e si o frica din aia irationala de ce s-ar putea intampla daca sotul meu ar vrea...

Mergi la inceput

Laura, Bubulina, multumesc pt. incurajare, pentru felicitari . Mi-a trebuit timp ca sa-mi dau seama ce vreau si nu a fost usor. Acuma ne-a ramas sa vedem ce vrem. Pana nu stiam ce-mi doresc, nu avea rost sa incerc sa-l conving. Acuma cantarim impreuna. Imi doresc mult acest bb si consider ca merita sa incerc. Cine stie, poate-poate...
Laura, corect sa lasi aerobicul de-o parte. Pregateste-te de sarcina.

Poze

Mergi la inceput