Durerea unei pierderi de sarcina (5)
Raspunsuri - Pagina 27
![](images/user_woman.png)
bubulina1 spune:
Mari eu sunt ziua 22, asa ca ne tinem de mana!
Bubulina
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Mey fetelor! Eu nu am nici un simptom de sarcina!!! Am stat si am analizat foarte bine si toate sunt in capul meu Nici nu as avea cum sa simt ceva asa repede, nu?!!!
Da, Mari mai am o sapt jumatate (azi Z 19, deci suntem pe aproape) pana sa fac testul! Problema este...ca eu am cumparat deja un test si atata m-am tot invartiti azi in jurul lui de numa'...in acelasi timp nu vreau sa-l fac inca, ptc e prea devreme
Sper sa am rabdare macar inca o saptamana
Bubulina numaram aproape impreuna
Doamne ajuta sa fie bine pt toate!!!
Poze Laura
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
laura cred ca si eu imi inchipuiam simptomelecred ca din cauza ca ne dorim prea mult ne si inchipuim ca suntem
bubule eu numar cu tine
elaa ma bucur ca ai si tu liber acushica
INGRID
mariana_1976 spune:
Ileana aici pe forum exista o mamica cu 3 cezariene gravida cu bebe 4.Asa ca vad ca se poate si in Romania.Daca nu doresti multi copii 3 cezariene sunt okay,in general toate femeile suporta destul de bine 3,dupa insa la multe se subtiaza peretele uterin pe locul unde e facuta incizia.Bafta multa la eco!
Laura eu de-abia pe la 6 saptamini am inceput sa am simptome de sarcina,iar la primul bebe n-am stiut 10 saptamini ca doctorul suedez n-a vazut bine la eco si...mi-a dat progesteron sa-mi vina ciclul. Sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc luna asta!
De-abia astept sa citesc vesti bune cu gravidute luna asta!
andreea16 spune:
Fetelor,
Ieri nu am avut cand sa scriu, am avut de facut o lucrare (fac un master). In primul rand vreau sa va spun ca ma simt foarte bine aici, pe forum, daca pot spune asa. Sunteti foarte dragute, imi ridicati moralul si de abia astept sa ajung seara acasa sa vad ce ati mai scris.
Sambata, cautand pe internet tot felul de lucruri legate de sarcina si infertilitate, am dat din nou peste forum. Ma abonasem si anul trecut, cd am ramas insarcinata, si imi placea sa citesc din cand in cand. Dar dupa ce am pierdut sarcina nu am vrut sa mai stiu nimic despre carti si site-uri referitoare la sarcina si copii. Acum, m-am bucurat sa am regasit forumul si cd am vazut ca mai sunt si alte pers in situatia mea, mi-a,m luat inima in dinti si am scris. Si am primit raspuns, ceea ce m-a bucurat mult!
In al doilea rand:
Pepsi, neparat sa iti rezolvi problema cu dintii!!! Stiu ca repet ce au spus si celelalte fete, dar in timpul sarcinii nu prea poti face nimic…
Laura, multumesc! Eu sper ca s-a ingrosat deja (endometrul). Azi am fost tentata sa imi cumpar un test de sarcina, dar am zis nu, sa fac ca si anul trecut, cd am ramas insarcinata. Sa astept sa imi intarzie in prima faza. Prostii, recunosc..Teoretic luni ar trebui sa vin CM, eu il tot rog sa nu ma mai viziteze..
Bubulina1, imi pare rau pentru tine…O sa ne fie bine pana la urma, o sa vezi! Multumesc mult pentru meca, deja l-am gasit pe internet. Nu auzise de el. Daca nu raman luna aceasta, o sa-l cumpar cu siguranta
Ileana, saraca de tine, prin ce ai trecut…Nici nu ma pot gandi....Acum va fi bine si vei avea un bebe mic sanatos! Imi dai sperante! Deci nu e o regula sa ramai greu si a doua oara. Esti o draguta, o sa venim toate la mamici, sunt sigura. Doar ca mai dureaza un pic…
La mine nenorocirea s-a intamplat pe 28 decembrie 2005, sarcina oprita din evolutie la 9 sapt si jumatate, fara motive cunoscute.
Mari, speranta moare ultima! Fara ea am fi pierduti. Nu te mai gandi la lucruri rele! Asa ca fetelor, capul sus! Vom fi mamici mai devreme sau mai tarziu! Nu poti sa stii cu somnul asta, poate e un semn de
Mirela, ieri am avut si eu ameteli. Imediat mi-a zburat gandul la simptomele sarcinii. Am avut si cd am fost insarcinata, dar pe la 6 sapt. Crezi ca se poate si mai devreme, sa zicem la 1 sapt si ˝??? Iti tim pumnii!!!! Treci la treaba! Meriti un cadou frumos de ziua ta!
Ella, spor la treaba! Iti tinem pumnii!
Am scris o gramada, nu? Sper ca nu v-am plictisit..
Va pup si “ne vedem” maine
PS Eu sunt berbec, pe 16 aprilie
Andreea C
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Andreea sa scrii toate datele necazului tau si Ileana te va trece pe listuta de pe prima pagina. Doamne ajuta sa nu-ti mai vina CM-ul luni
Nushulica eu inca sper! Mai am 8 zile pana la urmatorul CM. Azi e Z 20.
Stiti ce am facut eu azi dimineata la ora 6??? Haaa? Ghiceste cineva? Test! Si normal ca a iesit negativ Toata noaptea am visat testul ala ca fiind pozitiv! Toata noaptea, nu va mint! L-am facut si m-am bagat in pat, cu el pe noptiera, si tot deschideam telefonul sa vad la lumina lui daca a mai aparut o liniuta
(si asta pe shustake, sa nu ma vada sotzul, dar pana la urma i-am povestit isprava mea
).
Mariana sper sa ai gura aurita si sa fie bine si la mine!
Fetelor pe mine tot ma mai supara cezariana, ba ma inteapa, ba ma mananca, o mai masez sa nu se formeze aderente O urasc si alta nu!!!
Martzi a nascut o prietena a mea si nu ma pot opri sa nu simt un pic de invidie: si noi puteam fi atat de fericiti dupa nastere, in schimb am suferit ca niste caini Ma bucur pt ei ca tare mult s-au kinuit pana a ramas insarcinata si-si doreau foarte mult un copilas. Au o fetita.
Poze Laura
blueeyes2003 spune:
Laura ce nerabdatoare esti!!! Mai asteapta 8 zile si cand vei face testul va iesi din prima II liniute.Sa stii ca si pe mine ma supara uneori cezariana.La inceput era ca un fir de ata si nu se simtea cand puneai mana dar acum s-a ingrosat si ma si mananca uneori.Dar nu o lasam sa se vindece si o facem din nou,nu? Sau tu nu mai nasti prin cezariana?
Andreea iti tinem pumnii sa nu mai vina CM si sa ne spui ca esti Se pare ca la mine ameteala nu a fost simptom de sarcina de data asta pentru ca mi-a venit CM.Iti multumesc pentru vorbele frumoase si sper sa ti se implineasca si tie(ca si tuturor fetelor,de altfel),visul de a avea un copilas in curand
pentru toate fetele!
MIRELA
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
laura va veni si randul vostru sa va bucurati de fapt sa nu mai puteti de atata fericire cand veti tine pe bb in brate si iti zic eu ca nu mai e mult pana atunci
ca deja bb e pe vine
simt eu asta...prea ai prestat
...testu de azi normal ca-i negativ in z20
mai stai vreo 7-8 zile
asculta la mine ca o sa ai o ciresica de iunie
INGRID
Laura Ioana spune:
Mirela cezariana fac! Si vreau cu rahi anestezie, ca sa fiu treaza si sa-mi pup bebele imediat! Numa sa nu-mi fie rau si sa vomit, ca la operatia de apendice asa am facut
Poze Laura