Durerea unei pierderi de sarcina (5)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Draga Cricor, ce bine te inteleg! Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare. Sotul meu de asemenea nu vrea si cunosc f. bine acest sentiment. Cand am pierdut prima sarcina, simteam din plin, mai ceva ca si acuma, si sotul meu era extrem de hotarat ca nu mai vrea inca un bb. Atunci imi era si frica, foarte frica, caci abia iesisem de la reanimare si impresiile alea care m-au facut sa simt ca sunt in pragul mortii, erau puternice. Pana la urma a invins dorinta mea de a mai avea un bb, si asa l-am convins si pe el. Asa sa nascut Richie, perfect sanatos, un copil deosebit, ca un inger . (Roberta este ca o amazoana, o luptatoare neinfricata). Eu zic sa ne citesti in continuare, sa gandesti, sa cantaresti, sa ai rabdare caci raspunsul la intrebarea ta o sa vina .

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Della eu cred ca ai luat cea mai buna hotarare si cred ca merita sa incerci. Probabil ca si sotul tau isi mai doreste un copil dar a vazut prin ce ai trecut si ii este teama pentru tine si de asta este indecis Dar ai sa vezi ca de data asta va fi totul bine si veti avea inca un copilas tot asa de sanatos si de frumos ca si Roberta si Richie.
Eu cred ca tot prin cezariana voi naste pentru ca distanta dintre cezariene va fi prea mica(eu deja ma vad insarcinata din prima!)si nu cred ca vom risca o nastere pe cale naturala.

Laura lasa aerobicul ala ca acum ai lucruri mai importante de facut! Asteptam testul dar peste 8 zile,da? Sa iasa din prima II liniute!

Mari, Nushulica, Bubulina va tinem pumnii sa fie cu noroc si sa vedem testul tot cu II liniute!
Eu sunt Z 3 si tot astept...

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Gata! E aproape clar ca nici luna asta nu a fost sa fie! Au aparut primele semne, cele care preced CM-ul. Of!
De acum tin in continuare pumnii pentru Laura, Bubulina, Nushulica si Andreea! Ca ele sunt cele mai aproape!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Buna fetelor
Desi sincer nu vroiam sa fiu pe aici, iata-ma.
Ieri, 13 (zi cu ghinion, se pare) septembrie, doctorul m-a anuntat ca am sarcina oprita in evolutie de mai bine de 2 saptamani, adica la 6 saptamani. Stiu ca fata de ce-am citit ca vi s-a intamplat unora din voi e floare la ureche (mi-e si rusine sa zic). Dar durerea a fost foarte mare, de fapt inca nu mi-am revenit. Gandul ca trebuie sa fac un chiuretaj zilele astea insa ma ingrozeste. Am auzit atatea lucruri rele incat, atunci cand inca nu-mi doream un copil ma protejam uneori excesiv numai de teama de a nu trece printr-un avort. Se pare insa ca de ce ti-e frica, de aia nu scapi.
Fetelor, ca din pacate ati trecut si voi prin asa ceva, cat de traumatizant e un chiuretaj ? Fizic, ca psihic nu se poate cuantifica... Cat de tare doare procedura in sine? Si cam cat dureaza? Poti pleca imediat acasa daca nu sunt complicatii?
Intreb si eu ca omu' prost, ajuns la 28 de ani care nu prea si-a pus intrebari dinastea, fiind convinsa ca nu i se va intampla niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Of, of, Vivela imi pare rau ca treci prin momentul asta ingrozitor!!! Sa-ti dea Dumnezeu putere! Sper sa nu ai complicatii si sa nu trebuiasca sa stai mult in spital.
Procedura in sine e destul de dureroasa, dar suportabil.
Prima sarcina era oprita in evolutie de 4 saptamani (se oprise la 8 sapt)!!! Si totusi nu am stat in spital decat peste noapte, ptc nu aveam probleme cu infectie sau altele.
A doua sarcina era oprita in evolutie de numai o saptamana (am mers mai des la control ptc sangeram) si totusi am stat in spital 6 zile, ptc aveam deja tesut necrozat si m-au tinut cu antibiotice.
Am inteles ca se poate face si anestezie generala, dar nu e indicata ptc dr iti poate lasa, fara sa-si dea seama, resturi in uter caz in care urmeaza alt curetaj
Iti recomand sa accepti anestezia locala, chiar daca simti cam tot e mai sigur pt tine, doctorul vorbindu-ti intr-una.
Pe mine m-a ajutat sa spun :"Doamne, Dumnezeul Nostru apara-ne pe noi pacatoshii!" Si repetam cat puteam, in felul asta trecea timpul mai repede. Ii mai raspundeam la intrebari doctorului si...cam asta-i! Daca totul e in regula poaate iti vor da drumul acasa in aceeasi zi!
O sa ma gandesc la tine!

Cricor daca vei ramane insarcinata sigur nu te vei mai teme de ce va fi

Mari esti sigura, sigura? Poate sunt semne de sarcina!

Mirela, Adela, Ileana, Aleeee, Lariana, Elaa, Flavia, Nushulica, Bubulina, Nadia, Andreea, Apollo, Cristina Ana va puuuuup pe toate de nu va vedeti

Am pus cateva pooooozeeeee din Antalya

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

buna fetelor, cu evenimentele de pe aici, n-am mai scris, un nebun, intr-un colegiu s-a pus si a impuscat studentii, 1 fata moarta(20 si ceva ani), mai multi la spital in stare critica, 21 raniti in tot, si azi am aflat ca cei doi baieti ai unei doamne romance ce-o stiu au fost impuscati amindoi ieri....unul in stomac, unul la picior, amindoi operati, cica sint destul de stabili, dar Doamne ma gindesc prin ce trece mama asta.....

mirela si irlandeza, va doresc la amindoua sa primiti cadoul pe care-l meritati.

della, da-mi voie sa te felicit ptr decizia luata, ma bucur tare mult ptr tine, si-ti zic sincer, simteam ca asta va fi decizia ta, iti doresc multa sanatate si sa fie bine.

ileana, ai grija de tine, bafta la eco. vei vedea in timp cum vei naste.

laura draga, eu zic ca l-ai facut prea devreme, aici sint teste si zic cu 5 zile inainte de ciclu, dar probabilitatea sa iasa bine e de 20%, cu 1 zi inainte e 50%, asa ca poate esti gravida si ai facut testul prea devreme! cu cezariana, si eu am o operatie de ovare, si era de 12 cm ca si o cezariana, si m-a suparat ceva vreme si pe mine, si ma tot deranja, si acuma dupa 6 ani, cind ploua sau ceva ma doare. e normal sa simti ceea ce simti fata de prietena ta, e bine ca te si poti bucura ptr ea.

bubulina, bafta si tie sa fie cum vrei tu!

nushulica, si eu la al doilea ma simteam gravida, dar nu eram atunci, si tot asa cred, ca e din cauza ca ne dorim atit de mult....

adreeea16, merci ptr sfaturi, iti tin pumnii sa nu-ti vina Cm-ul luni! sa faci un test si sa ne dai vestea cea buna!

mari, nu fi necajita, lasa ca si eu am ciclu, si poate vom numara impreuna luna viitoare, ce vroiai sa ma lasi singura?

vivela, imi pare tare rau, mie mi-a spus acelasi lucru dr. intr-o zi de joi 13 iulie 2006, si eu am simtit ca-mi pica lumea in cap, aveam 12 saptamini si sarcina se oprise din evolutie la 10. am facut chiuretaj in 2 zile, nu a fost o operatie grea, cel putin aici e cu anestezie generala,una usoara ca totul a durat 30 min, am adormit, si m-am trezit cu dureri mari de burta, mi-au dat calmante si m-au lasat acasa la citeva ore, vei singera un timp(5-7 zile)si pe urma incepe vindecarea. la mine e al doilea chiuretaj, ca primul l-am facut cind mi-au uitat o bucata de placenta dupa nasterea baietelului meu. curaj, stiu ca nu e drept, va fi exact cum mi-au spus si mie fetele ca va fi, uite acuma am deja 2 luni, si ma gindesc la un al treilea bebe, si pot sa-ti zic ca nu va trece niciodata durerea, dar vei invata sa traiesti cu ea si sa n-o lasi sa te termine.succes si mult curaj, si eu credeam ca se intimpla numa altora...

laura, te pup si eu, superbe poze, ai aer da viitoare mamica!

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Vivela imi pare foarte rau!
Trebuie sa fii tare sa treci peste aceasta durere si ai sa vezi ca timpul va mai estompa suferinta si dorinta de a avea un copil iti va da putere sa mergi mai departe!
Iti tinem pumnii sa treci cu bine prin aceasta incercare si sa nu stai mult in spital!
Suntem alaturi de tine!

Mari nu fi dezamagita ca poate nu mai vine CM.Doamne ajuta sa nu vina!

Laura ce frumosi sunteti!!!
Privelistile sunt incantatoare si cred ca este exact ce-ti trebuia pentru a-ti incarca bateriile si sa te pui serios pe treaba,nu?
Ce bronzata esti si ce bine iti sta!

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

laura, am uitat sa-ti zic, cu atita romantism cum sa nu fii gravida?!

in ceea ce ma priveste, am mai consultat inca un dentist, si se pare ca am fost cam trasa in piept, tratamentul nu e deloc necesar, si curatirea a fost facuta atit de prost, si in plus nici n-a vrut sa-mi dea chitanta......si am platit si o circa de bani, acuma caut pe cineva sa-mi rezolve problema, si am gasit doar in 8 noiembrie.....e enorm, daca nu gasesc mai repede, nu ma intereseaza, eu ii dau drumul la bebe, ce, ca ma pot duce la rv la dinti si daca voi fi gravida, dar nu mai pot face anestezie, ca radiografii am facut, vai, sint atit de incurcata, ma enerveaza situatia asta de numa.....

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Mari sti ca si eu aveam semne de cm, dar nu a mai fost pana la urma, asa ca mai ramane o sansa.
Mariana chiar daca e posibil sa fac mai multe cezariane, totusi eu nu mai sunt asa tanara (31), sunt si un pic plinuta si cum spuneam nu prea dau jos (am inteles ca ne vindecam mai greu), asa ca e posibil sa fie si riscant la mine. Nu stiu ce sa zic, sa vorbesc si cu dr., pana acum am ramas la cezariana.
andreea16 se zice ca dupa o sarcina sunt mari sanse sa ramai repede. Eu cred ca si asta m-a ajutat, de asta m-am bucurat cand dr mi-a dat voie asa repede (ma gandeam ca o sa zica sa astept 1-2 ani).
Laura am aceleasi probleme cu cezariana mea si la fel o urasc!!! (de asta si spuneam ca nu mai vreau). Am vazut pozele, superbe. Ce bine arati dupa sarcina.
elaa mie dr. mi-a zis ca pot incepe dupa 3 luni (si am ramas dupa 4), asa ca nu iti face probleme, poti incepe de luna viitoare daca te simti pregatita.
Della suntem alaturi de tine si o sa ne rugam ca sa fie totul bine de data asta. Ai toate sansele sa mai faci un bb sanatos. Doamne ajuta!
Cricor imi pare rau ca si tu ai o hotarare grea de luat. Sper sa iei cea mai buna decizie pt voi.
Vivela imi pare rau. Si la mine tot pe 13, chiar ma gandeam ieri ca bebelina ar fi avut 5 luni. Cat de mare ar fi fost...Este adevart ca nu ne gandim niciodata ca ni s-ar putea intampla noua. Prima data cand am intrat pe site cautam totul despre sarcina pt ca credeam ca o sa raman imediat. Ignoram tot despre infertilitate si apoi am ajuns sa citesc absolut tot despre asta. Nici prin gand nu mi-a trecut ca o sa ajung la acest subiect, dar cum altfel mai cunosteam eu niste fete extraodinare? Multa putere sa treci peste chiuretaj.
Flavia ai grija totusi si cu radiografiile. Mie dentistul mi-a zis ca doar astea 2 nu se fac in sarcina radiografii si anestezie, in rest e chiar indicat sa mergi. Oricum eu zic sa dai drumul la bb. Succes!
Mirela astept si eu odata cu tine . Mai ai un pic si te apuci de treaba...
Ileana 6+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Fetelor am deschis un nou subiect aici

Sper sa fie si acesta cu noroc si sa se lase cu multe anunturi . Abea astept sa va trec in listuta.
tuturor!

Mergi la inceput