Mamici de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Raluca...sau iau taxi...in caz ca nu am cum altfel (prin absurd)
Da de ce zici ca poate salvarea te baga la urgente.??? Declansarea nasterii e o urgenta in sine ca doar nu te pune sa astepti dupa aia cu maini scrantite si capete sparte....Imediat tr sa te expedieze sus pe sectie... , nu ?

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

nu stiu, inni, m-am gandit si eu...ca nefiind maternitate si fiind poate o mie de cazuri pe acolo, si av in ved situatiile absurde pe care le traim in fiecare zi in romania...cine stie cum stam la rand pe la camera de garda? ma gandeam ca daca vii cu salvarea te baga direct, nu mai stai pe la usi cu faze de genul: "pai cum, n-aveti copie dupa buletin..?" si alte chestii de genul....

o s-o int5reb si eu pe dr mea, daca mai ajung 2in1 pana pe 4 cand am intalnire cu ea!

si apropos, de intalniri: maine cica maxima de 24 grade si ploaie! sper sa nu ne ploua pe terasa! om vedea noi....poate daca vedem ca e vremea nashpa rau, cand suna ileana sa confirme rezervarea, poate cere locuri inauntru! zic si eu...dar nu cred sa fie asa urat!

raluca 37+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

La "la mama" daca ai facut rezervare afara si ploua, ninge, e furtuna etc....nu te mai baga nimeni inauntru, pt. ca nu au cum...sunt si acolo facute rezervari....pt. ploaie eu stiu ca au umbrele mari.
Problema e ca s-ar putea sa fie cam friguletz. La 24 grade. Si seara. Asa ca sa va inveliti burticile bine.Iar daca ploua...ori intepenim acolo ori ne caram acasa...

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Vauva, felicitari pt printesa, toate cele bune!

Sandra 34fix burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

aaa, pai da, clar ca n-au cum sa te bage innauntru daca incepe ploaia, mai ales ditamai 10 gravidutzele! eu ma gandeam ca poate daca suna maine de dimi poate are noroc sa n-aiba ocupat si sa schimbe rez pe innauntru in loc de afara! cred ca n-o sa murim de frig oricum! cald rau sa nu fie!

in alta ordine de idei, sunt plina de draci, ca in seara asta trb sa papam pizza ca n-avem altceva (eu am fost singura azi si nu mai sunt in stare sa gatesc fara ajutor), si tocmai m-a sunat sotu' sa-mi zice ca aia de unde luam noi pizza nu mai au cutii sa o puna!

raluca 37+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Buna seara!

Fetelor, am si eu o suparare in legatura cu botezul si nasii, obiceiuri, etc. V-am mai "stresat" o data, acum iar. Nasii de cununie nu vor fi si nasi de botez, din diverse motive. Pt. botez eu nu am ales pe nimeni pana acum o saptamana (e vb de sora mea necasatorita), insa niste prieteni destul de apropiati s-au oferit de la sine, inainte de a ramane insarcinata chiar. Am zis ok, o sa fie mai multi nasi, asta e. Problema este ca prietena asta care s-a oferit a inceput cu cicaleli de genul:"eu fac, eu dreg" (eu cumpar, eu vb la biserica, eu aleg biserica, eu aleg restaurant, eu am 50 de invitati, etc...) si pe mine m-a luat disperarea. Pt ca nu suport sa mi se impuna nimic, sa-mi controleze mie viata nimeni! EU CE MA FAC, ACUM? Am incercat sa-i spun ca vreau ca si sora mea sa fie nasa si s-a strambat, ca vreau sa botez la biserica la care m-am cununat si s-a facut ca nu ma aude, etc. Mie mi-e rusine sa spun NU, cred. Pana ma urca pe pereti intr-o zi si uit de toata prietenia noastra. Ce sa fac? Spuneti-mi va rog, ca nu mai stiu. Ar fi urat din partea mea sa-i spun ca daca nu-mi respecta si mie dorintele/conditiile nu ii mai vreau de nasi?
Plus ca eu vad botezul ca pe chestie de familie, nu o mare petrecere, o juma' de nunta cu 70-80 de invitati ...

Sandra 34+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

mai sandra, nici nu stii cat de bine te inteleg!
si eu sunt in situatia asta! am mai zis ca si eu o sa am doua perechi de nasi, dar inca n-am discutat exact problema cu amandoi! cand am incercat sa discut problema cu unul din nasi, sa-i zic ca o sa fie ca si la nunta tot doua perechi, ca sper sa nu se supere..., mi-a zis: lasa, sa fiti voi sanatoase, sa fie totul bine, si mai vedem cu botezul dupa aia....
deci...mi-a dat de inteles ca nu prea le convine! offff, nu stiu cum o sa facem!

cat despre prietena ta, eu zic ca mai bine e sa-i zici politicos ca nu-i nevoie sa se ocupe de nimic, ca te ocupi tu de tot: restaurant, biserica...etc! ca in fond asta vrei, nu?n-are rost sa-ti impuna! i-o spui ca si cand i-ai lua o povara de pe umeri! parerea mea!

raluca 37+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Inni, eu o sa nasc fara epidurala ptr ca asa am nascut si primii 2 bebei. De fapt, la a 2-a nastere, semnasem toate actele ptr epi, dar dr. m-a convins ca imi face o injectie in popou si o sa fie bine si a fost! Tare bine, chiar. Acum vreau sa repet faza, doar ca la monentul respectiv nu am intrebat ce mi-au facut....ma descurc eu, ca-s mare

Fetelor, eu inca mai dorm pe burta, voi?

Mergi la inceput

Ralu, te inteleg f bine. Chiar la tine ma gandeam, stiam de povestea ta cu nasii si mi s-a parut ciudat faptul ca nu le convine sa fie si la botez 2 perechi, atata vreme cat la nunta au acceptat.
Problema cu prietena asta a mea este ca ea e casnica (deci chiar se plictiseste, organizarea botezului o incanta ffff tare ), are o gramada de bani plus restaurantul cu pricina unde vrea sa facem botezul. Ma face sa ma simt si "obligata" (parca noi nu avem posibilitati!!!) si fortata sa fac cum zice "nasha" ...si nu-mi suna bine nici una, nici alta. Iar faza cu zecile de invitati lor sigur le convine, cui nu-i place un botez organizat in propriul restaurant??? Efectiv nu stiu cum sa rezolv problema, mi-e teama ca daca le spun STOP JOC se vor indeparta de noi, ca prieteni.

Sandra 34+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Aaaaaa si mai am o mare problema: aceasta viitoare nasa ma bombardeaza cu lucruri de la baiatelul ei de 6ani, lucruri vechi, urate, ponosite pe care ea le vede f utile si frumoase

Sandra 34+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput