Mamici de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

MirabelacPai cum am terminat pepenele m-au luat arsurile

POZE

Monica 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Eu am facut analiza pt streptococ la medlife in cantacuzino. Mi-a iesit pozitiv testul, dar nu scria acolo specific: "streptococ B", ci "bacili gram pozitiv". Asa ca am stat 10 zile pe antibiotice, n-am mai avut o perioada contractii ( ca se pare ca de la infectie aveam si contractiile), insa acuma uite ca iar m-au apucat. Citeam putin mai devreme ca daca incep contractiile dureroase, fara a fi vorba de travaliu, organismul se pregateste de nastere.. Eu sper sa nu fie chiar acuma, ca mai are de stat grasunaca...
Rezultatul a venit in vreo 10 zile. Probabil ca va trebui sa repet analiza, zilele astea, sa vedem ce se mai intampla. Pe mine m-a mancat in poponeatza si am citit pe net despre bacilii astia, si sunt pacatosi rau...Sa speram ca o sa fie bine. Ah, si recoltarea nu se face din col, ca nu face nimeni asa ceva, ci doar atinge cu betisorul ala lung colul, secretia din jurul colului... whateva'.. dar nu te impunge nimeni, stai linistita, ca doar nu-s nebuni.

Anne [gravi} 32+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Ce faceti burtici?

Eu nu stiu cum de m-am hotarat sa deschid calculatorul.

Ramomar, Alessia saru'mana. Acum dupa ce am patit-o suflu si in iaurt. Nu pot sa stau numai in pat dar cum simt o intepatura sau o durere ma intind imediat. Contractiile au revenit dar nu mai sunt dureroase asa ca stau si eu calma si pentru prima data in sarcina imi iau toate pastilele

Putzuruca, eu vazusem cred ca acu vreo saptamana sau doua un reportaj nu mai stiu pe ce program cum facea politia razii pe DN1 parca si erau una gravida nu mai stiu in ce luna si zicea ca o sa 'munceasca' cat o sa mai poata. Dumnezeu stie ce e in capul lor.

Susa, ce grasunel e bb Lukas!!! Sa-ti traiasca !!!!

Cucuoancea si eu vreau sa nasc natural fara epidurala...vad ca facem de-o gasca a masochistelor :) Pe mine cand m-au apucat joi contractiile vecina mea zicea ca sigur nasc la cum e lasata burtica si eu ii ziceam lu' barbatu'meu ca daca astea sunt durerile 'facerii' atunci chiar e suportabil. Dar cred ca era doar un inceput

O sera placuta, Va pup!!!!

35+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
O fetita cu fustita.
Vauva felicitari. Sa te bucuri alaturi de sotul tau de gogosica. Sa va traiasca Bianca si sa fie sanatoasa.

Katia...nasol ca tr sa ramai la orizontala ....un singur lucru e imbucurator...ca totusi s-a intamplat cand mai ai asa putin pana nasti, ca e groaznic sa trebuiasca sa stai luni incheiate si sa nu ai voie sa faci miscare.
Mai e un piculetz.

Raluca....am o intrebare la tine. Tu unde iti faceai ecografiile la Municipal? Ti le facea medicul sau stateai acolo la ambulator ?

De ce vreti voi nastere fara epidurala ?...ca parca din tot ce am citit nu am gasit explicatia...sau poate ati spus dar io n-am obs. (scuze..in cazul asta) . De frica de anestezia in sine ? Ca s-ar putea sa va afecteze sanatatea daca nu e facuta cum trebuie ? Sau de frica ca nu mai puteti coopera ? Eu stiu ca se fac 2 doze prima tr sa ajunga de la dilat 5-6 pana pe la 7-8-9 (depinde) si a doua...dupa..La a 2-a se poate renunta la o adica sau de multe ori nu prea mai apuci sa o faci ca tr sa nasti.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Recoltarea pt. streptococ se face asa cum a explicat si Notquiteso. Instrumentul este un bat luuuuuuuuuuuuug care seamana perfect cu batul de ureche...ca are un botz de vata in motz. Te freaca cu el pe acolo si apoi manjeste lama. Atata tot.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Monique s-ar putea sa ai arsuri de la pepene. Am mai auzit. Am incercat sa-mi dau o explicatie si singura plauzibila ar fi ca zaharul din pepene ( ca are zahar foarte mult) produce aciditate si da arsurile respective.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

inni, pai eu nu am facut niciodata eco la spital, ca mereu am fost la cabinetul particular la dr si acolo mi-a facut si eco de fiecare data!

apropos de municipal, as vrea sa te intreb si eu ceva: ai vb cumva cu dr tau, te-a sfatuit cumva, cum e mai bine: sa chemi salvarea cand te duci la spital sau sa te duci cu masina ta, taxi etc? ma gandesc ca ar fi mai multe avantaje cu salvarea, ca nu mai stai pe acolo, te baga direct la urgente...nu stiu...intreb si eu ca habar m-am!

raluca 37+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Raluca nu am intrebat medicul de chestia asta. Am sa merg cu sotu'..sau cu tata ....sau cu prietena (cine s-o nimeri) ..la camera de garda..ca doar acolo vin si urgentele...de ce sa mai astept salvarea (ca pana vine aia... poate nasc).
Nu fac mai mult de 1/2 de ora cu masina pana la spital.
De acolo il sun pe Badiu.

Poze

Inni 38+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Vauva, felicitari pentru fetitza voastra! Sa fie sanatoasa si sa va bucuratzi de ea!Prima fetitza din grup. A mea a cata oare o sa fie?Am fost si eu plecata de acasa, am venit pe la doua cracanata de oboseala si am reusit sa motai o ora. Pe spate nu mai pot sa stau, nu mi-e comod, parca mi se lasa toata greutatea uterului pe coloana sau plamani, nici nu stiu cum sa explic. Asa ca alternez: cand pe dreapta, cand pe stanga.
Voi, gravidutzelor, cam cate ecografii ati facut pana acum? Eu am facut vreo 7 si nu stiu daca sa mai fac 1 sau 2 pana la nastere.

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cine e la rand? Martha78 cu inca un baietel.
Martha78 ce faci? Eu iti urez de pe acum nastere usoara!

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput