Mamici de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna ziua, burtici si mamici!

N-am mai intrat de vreo 10 zile sa scriu, totusi am citit tot.

Desi cu intarziere, LA MULTI ANI Cri19 si Itzy-Bitzy!

Felicitari noilor mamici: Ro-Ana, Ingerasa, Nicolstoy, Vauva! Bebici sanatosi, refacere rapida, mult laptic!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Eloise, inca o data iti multumesc ca ai intrebat de mine. Din pacate n-am fost plecata nicaieri, desi mi-as fi dorit, cu atat mai mult cu cat aveam bilete la meciul Stelei cu Standard Liege...dar n-am mai fost la Bucuresti. Sotul meu a fost bolnav, a stat in casa 10 zile si i-am cedat locul la laptop ca sa-i alung plictiseala, de aceea n-am scris nimic. Sper ca te simti bine la SV.

Am vazut ca fetele din Iasi planuiesc o noua intalnire. Eu voi veni la Is dupa 5 sept, daca va hotarati sa va vedeti dupa acea data, vin si eu. (Ha ha Eloise, poate ne vedem iar noi doua).

Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Pufy, desi cu intarziere, vreau sa spun ca daca as fi stiut ca ajungi pe la manastiri, veneam o fuga la oricare din ele ca sa te cunosc.

Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

http://www.youtube.com/watch?v=1yHNyrehkvA&search=bath

http://www.youtube.com/watch?v=NOX5h3C9LhM&mode=related&search=bath

Mirabela sapt. 36 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna burticute!

URAAAAA, avem si o fetita in gasca noastra
Alin si Alina mii de felicitari pentru ingerasul mic! Sa creasca mare, sanatos si sa va aduca numai bucurii!!! Bianca e nascuta in 25 aug. ca si tatal meu
ingereasa felicitari pentru Rares! Sa fie sanatos, sa creasca mare si sa va umple viata de bucurii!

katia sa mai stea bebe in burtic, iar tu stai cuminte in pat! si mie tot imi spune mama sa ma linistesc si sa stau mai mult in pat,caci o sa nasc prematur ca si ea. Ea si pe mine si pe fratele meu ne-a nascut pe la 36-37 saptamani

cucuoancea si eu sunt pentru nastere naturala fara epidurala, asta in cazul in care bebita mea va fi cuminte ca si pana acum
Mii de multumiri pentru exercitiile de respirat!

fetele care vorbeati de intaritul burticii: si eu patesc la fel; e ingerasul mic, care ba imi da suturi chiar sub sani (cred ca sunt piciorusele, pt. ca la eco era pozitionat cu capul in jos), ba se muta dintr-o parte in alta a burticii, deci nu mai simt acele lovituri de acum cateva saptamani, ci mi se intinde burtica si se face in toate partile, ca o minge care nu e foarte tarre si o poti modela putin cu mana; sper ca m-am facut inteleasa
iar despre epilat ce sa zic, ma chinuiesc de fiecare data in oglinda cu epilatorul, iar la retusari vine sotul cu big-u.
Mini_me nasol de tot ce a patit saraca garvi la cosmetica cu dopul si ceara!

eli26 ce mai faci??? nu ne-ai dat un semn demulttttttttttt

alexxia multa sanatate lui Ruty si sotului tau!

de cri19 nu mai stiti nimic fetelor?

pupici

35+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef81ro spune:

Buna fetelor,

Am si eu nevoie de o informatie de la voi.In ce saptamana v-ati facut analiza pt streptococ B,cat a durat pana a iesit rezultatul si unde ati facut-o?
Eu am facut-o pe la 30 saptamani dar noua mea dr mi-a dat sa o fac si acum.Mentionez ca o sa nasc prin cezariana.
Am fost la un cabinet (de la Diagnosis) si dr. aia de acolo mi-a zis ca ea nu intra in col la varsta asta de sarcina (aproape36)ca e periculos.Pana la urma m-a intrebat daca vreau sa-mi ia o secretie vaginala.Am intrebat-o daca la ac analiza se vede si streptococul asta si a zis ca da.Dar eu cred ca era nebuna! Am luat rezultatul si scrie asa: Examen microscopic secretie vaginala: Absent tricomonas,Neisseria,Candida. Deci clar analiza asta n-are nici-o legatura cu ce am cerut eu.
Luni trebuie sa ma duc cu rezultatul la dr mea dar problema e ca n-am ce sa-i arat.ASa ca ma gandeam ca totusi poate mai am timp sa fac analiza asta si sa-mi dea rezultatul pana nasc.
Eu prima oara am facut-o la Medicover dar nu m-am mai dus acolo pt ca a durat 10 zile pana am luat rezultatul.

Stefy 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

vauva, sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si frumoasa! si tie refacere rapida!

stef, eu analiza pt streptococ am facut-o la 33 sapt, la medicover, rezultatul l-am avut in 7 zile, si din cate am inteles de la dr mea acest streptococ e f periculos chiar si la cezariana, poate chiar mai periculos, asa mi-a zis! eu am facut aceasta analiza pt streptococ si in secretia vaginala (nu eram sigura ca voi face cezariana), si in col! cred ca la tine e suficient doar din col! cred vreo 450.000 te costa cu tot cu recoltare!

raluca 37+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef81ro spune:

BB Ralucutza multumesc pt raspuns.
La Medicover am facut-o si eu pe la 30s dar rezultatul l-am luat in 10 zile.Sper sa mai fie timp sa o fac inca o data.

Stefy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

stef81roEu mi-am facut analiza de steptococ B la 28 si 36 saptamini. Si se numea secretie de col(strept B) asa scria pe bileletul de la medicul ginecolog. Dar de fapt este secretie nu-ti umbla la col.Cel putin la mine asa a fost .Or fi mai multe metode de recoltare.Eu intelesesem ca este periculos doar daca nasti normal.
La mine a durat o saptamina la CMU.
Oricum bine este sa il faci cit mai aproape de momentul nasterii. Cam dupa 35 sapt.

Fetelelor ati mai pomenit sa te ia arsurile de la pepenebine ca le am de citeva zile dar nu incontinuu. Credeam ca ala fiind rece mai repede sa-ti treca decit sa te ia

POZE

Monica 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Monique_new pe mine de la pepene ma mai lasau arsurile dar nu de tot, e posibil sa le ai de la altceva...

Mergi la inceput